Dual Universe: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Dual Universe: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Dual Universe: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Space MMO που κυκλοφορεί μετά από 8 χρόνια ανάπτυξης.

Μετά από 8 χρόνια, το Space MMO όπου οι παίκτες μπορούν να φτιάξουν τα δικά τους διαστημόπλοια, κυκλοφορεί αυτό το μήνα.

Η εταιρεία ανάπτυξης Novaquark ανακοίνωσε ότι το φιλόδοξο MMO Dual Universe θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου. Το MMO αναπτύσσονταν εδώ και 8 χρόνια και θυμίζει το EVE Online, με ένα ευέλικτο σύστημα τύπου voxel crafting που επιτρέπει στους παίκτες να χτίσουν πάνω-κάτω ότι θέλουν.

Το Dual Universe είναι beta εδώ και 2 χρόνια, όπου σταδιακά εφαρμόστηκαν πράγματα όπως διαστημικές μάχες, εξορύξεις αστεροειδών και διαστημικές αγορές, χωρίς να καταρρέει όλος ο γαλαξίας. Η κυκλοφορία θα έχει επίσης feature για τους νέους παίκτες που θα παίξουν πρώτη φορά. Η Novaquark ισχυρίζεται «Αυτό το feature θα είναι η πιο εξελιγμένη voxel τεχνολογία που έχει δημιουργηθεί» και η δημιουργία παικτών είναι ένα κομμάτι από την ευχαρίστηση του παιχνιδιού: το σημείο όπου τα περισσότερα συστήματα απογοητεύουν τους παίκτες. Η οικονομία και η ιδέα είναι βασισμένη στους παίκτες να μπορούν να βρουν το δικό τους playstyle.

Η Novaquark αναφέρει για εργασίες όπως «Διεύθυνση αυτοματοποιημένων επιχειρήσεων εξόρυξης, εμπλοκή σε επεξεργασία μεταλλευμάτων, δημιουργία διαστημοπλοίων, πωλήσεις κωδικών που ελέγχουν οπλικά συστήματα» και άλλες γνωστές...γαλαξιακές ασχολίες, Η κυκλοφορία θα έρθει μαζί με ένα δωρεάν δοκιμαστικό για τους νέους παίκτες που θα τρέχει σε ξεχωριστό shard. Όποιοι παίξουν το παιχνίδι στη beta, παίρνουν δωρεάν 2 εβδομάδες και όσοι παραμείνουν ενεργοί παίρνουν XP booster που θα διαρκέσει για 6 μήνες.

Ο Nouredine Abboud , CEO της Novaquark αναφέρει, «Από την beta κυκλοφορία τότε Dual Universe πριν 2 χρόνια, η κοινότητά των αφοσιωμένων Novean explorers, plunders, miners και pioneers έχουν δημιουργήσει απίστευτες ιστορίες σε πανύψηλες πόλεις, υπόγειες βάσεις και δορυφορικούς σταθμούς. Είμαστε απεριόριστα ευγνώμονες από όλους εσάς που επιβιβαστήκατε για αυτό το ταξίδι μαζί μας μέχρι τώρα και να ανοίξουμε με δέος το νέο κεφάλαιο του παιχνιδιού για το νέο ταξίδι.»

Το Dual Universe θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου στο Steam.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το Lost Ark και συζητήστε για το Dual Universe στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification