Meta Quest 3

Meta Quest 3

Meta Quest 3

Περίοδος κυκλοφορίας και τιμή. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/3/23] Η Meta ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Quest 3 μέσα στο 2023.

Στην παρουσίασή της η Reality Labs προς τους εργαζομένους της ανακοίνωσε επίσης ότι δύο ακόμα headsets βρίσκονται σε ανάπτυξη. Σύμφωνα με την περιγραφή του, το Quest 3 θα είναι δύο φορές λεπτότερο και τουλάχιστον δύο φορές πιο ισχυρό. Η τιμή του θα είναι λίγο πιο υψηλή από τα 400 δολάρια του Quest 2. Το Quest 2 επίσης θα διαθέτει μπροστινές κάμερες για την λειτουργία mixed reality, όπου θα συνδέει την πραγματικότητα περιεχόμενο από το headset.

Ο αντιπρόεδρος του VR τομέα της Meta, Ian Rabkin ανακοίνωσε στους εργαζομένους ότι η βασική δοκιμασία θα είναι το πώς θα πείσουν τον κόσμο να ξοδέψει περισσότερα χρήματα από την τιμή του ήδη υπαρκτού Quest 2. Το Quest 3 επίσης θα κυκλοφορήσει με 41 νέα apps και games.

[UPDATE: 1/6/23 - Περίοδος κυκλοφορίας και τιμή] Το Meta Quest 3 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο και θα κοστίζει 500 δολάρια.

Το mixed reality headset θα είναι κατά 40% πιο λεπτό, θα έχει dual 4MP RGB κάμερες, depth sensor για πιο ακριβή αναπαράσταση του χώρου που θα παίζετε, δεκαπλάσια pixels στο Passthrough σε σύγκριση με το Quest 2, καλύτερο σχεδιασμό στα Touch Plus controllers και την προσθήκη των TruTouch haptics.

Η βασική έκδοση των 500 δολαρίων θα έχει 128GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ στην κυκλοφορία του θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Επίσης, το Meta Quest 2 θα πωλείται στο εξής από 400 στα 300 δολάρια (128GB) και από τα 430 στα 350 δολάρια (256GB).

Διαβάστε επίσης για το Meta Quest Pro και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification