Rainbow Six Siege: Collector's edition

Hot
Rainbow Six Siege: Collector's edition

Rainbow Six Siege: Collector's edition

Δείτε την συλλεκτική έκδοση και δύο νέα τρέιλερ.

Η Ubisoft αποκάλυψε την Collector's edition του Rainbow Six Siege, ενώ δημοσίευσε και δύο νέα τρέιλερ για το παιχνίδι.

Με την ονομασία "The Art of Siege Edition", αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της στα ράφια των καταστημάτων η συλλεκτική έκδοση του Rainbow Six Siege. Η Ubisoft αποκάλυψε το περιεχόμενο της αλλά και την τιμή διάθεσης της στην αγορά (74.99€), ενώ ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες όλων των εκδόσεων μέσω του Uplay shop. Η συλλεκτική έκδοση, περιλαμβάνει ένα συλλεκτικό κουτί, ένα βιβλίο 120 σελίδων με πληροφορίες για το παιχνίδι (Operators, όπλα, χάρτες, modes) και ένα DLC, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα χρυσά skins των όπλων. Αξίζει να σημειώσουμε, πως όσοι προ-παραγγείλουν το Rainbow Six Siege, θα λάβουν πρόσκληση για την closed beta, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Εκτός από τις πληροφορίες για την collector's edition, η Ubisoft έδωσε και δύο νέα τρέιλερ στο φως της δημοσιότητας. Το πρώτο, δείχνει κάποιους από τους operators των counter-terrorist, εν ώρα δράσης. Στο δεύτερο τρέιλερ, οι developers μιλούν σχετικά με τους operators και τον ρόλο που θα έχουν μέσα στο παιχνίδι. Το Rainbow Six Siege θα περιλαμβάνει 20 operators οι οποίοι απαρτίζουν πέντε διαφορετικές αντιτρομοκρατικές μονάδες.

Το Rainbow Six Siege αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One κάποια στιγμή μέσα στο 2015. Οι πρώτες φήμες, έκανα αναφορά για πιθανή κυκλοφορία του παιχνιδιού τον Οκτώβριο.

Πείτε μας την γνώμη σας στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 DESPERAGON (Level 3) 31/03/2015 13:29
Για την τιμή της ειναι καλά τα λεφτά , αν και ενα κλικ παραπάνω θα το ήθελα να πωτ ην αλήθεια.. ελπίζω να βγει καλος ο τίτλος :D
Notification