Halo 5: Ο Master Chief παραμένει playable χαρακτήρας

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
1
Halo 5: Ο Master Chief παραμένει playable χαρακτήρας

Halo 5: Ο Master Chief παραμένει playable χαρακτήρας

Ύστερα από τις δηλώσεις ηθοποιού που υποστηρίζει ότι ο Agent Locke θα είναι ο βασικός ήρωας.

Ο Mike Colter, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Agent Locke στην επερχόμενη τηλεοπτική παραγωγή Halo: Nightfall άφησε να εννοηθεί ότι ο εν λόγω χαρακτήρας θα αποτελεί τον πρωταγωνιστή του Halo 5: Guardians.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Χ-Οne, η οποία δημοσιεύτηκε στο Reddit, ο Mike Colter δήλωσε ότι ο Agent Locke θα είναι playable χαρακτήρας στο νέο κεφάλαιο της σειράς Halo. O αμερικανός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: "Μόλις κυκλοφορήσει το Halo 5 θα παίξετε ένα παιχνίδι στο οποίο θα είμαι ο βασικός πρωταγωνιστής". Οι δηλώσεις αυτές όπως είναι λογικό προκάλεσαν έντονες συζητήσεις εγείρονται σημαντικά ερωτήματα ως το ποιός θα είναι ακριβώς ο πρωταγωνιστής του Halo 5: Guardians. Θα έχουμε άραγε ένα δυναμικό comeback του Master Chief ή ο Agent Locke από το Halo: Nightfall θα αναλάβει τον ρόλο του κεντρικού πρωταγωνιστή της ιστορίας;

H Microsoft έσπευσε πάντως να καθησυχάσει τος φίλους της σειράς τονίζοντας πως ο Master Chief θα αποτελέσει ένα αναπόσπαστο κομμάτι του Halo 5: Guardians και παράλληλα θα τον δούμε ως playable χαρακτήρα. Από την άλλη πλευρά σύμφωνα με τα λεγόμενα της αμερικανικής εταιρείας στο νέο Halo ο Agent Locke έχει έναν από τους πρωτεύοντες ρόλους στην εξέλιξη της ιστορίας. Με βάση τα παραπάνω η Microsoft μας καθησυχάζει καθώς η παρουσία του Master Chief θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αλλά είναι φανερό ότι δεν διαψεύδει τις δηλώσεις του Mike Colter. Για την ώρα λοιπόν δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το ποιος θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής της ιστορίας.

Εσείς ποιος πιστεύετε ότι θα πρωταγωνιστεί στο Halo 5: Guardians, o Master Chief ή ο Agent Locke; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum του GameWorld.

To Halo 5: Guardians θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2015 για Xbox One.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 soulreaver1 (Level 8) 06/10/2014 23:35
Νομίζω δεν θα είναι κακό να έχουμε και έναν δεύτερο playable χαρακτήρα, αρκεί το μεγαλύτερο "screen time" να πάει στον Master Chief.
#2 Mr.Dododi (Level 25) 17/10/2014 10:06
Quoting soulreaver1:
Νομίζω δεν θα είναι κακό να έχουμε και έναν δεύτερο playable χαρακτήρα, αρκεί το μεγαλύτερο "screen time" να πάει στον Master Chief.


Συμφωνώ απόλυτα. Στο κάτω κάτω Halo χωρίς Master Chief δεν είναι Halo. ;-)
Notification