Halo 5: Guardians: H beta

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
1
Halo 5: Guardians: H beta

Halo 5: Guardians: H beta

Διαθέσιμη για τρεις εβδομάδες από τις 29 Δεκεμβρίου.

Η 343 Studios ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της press conference της Microsoft ότι η beta του Halo 5: Guardians θα διεξαχθεί τον χειμώνα και συγκεκριμένα από τις 29 Δεκεμβρίου 2014 έως και τις 18 Ιανουαρίου 2015.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην beta θα πρέπει να προμηθευτείτε την Halo: The Master Chief Collection, για την οποία σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας. Θυμίζουμε ότι η τελευταία θα διατεθεί σε δύο συλλεκτικές εκδόσεις, την Limited και την Mjolnir Edition. Με βάση τα όσα είδαμε σήμερα στο Halo 5: Guardians, το ανταγωνιστικό multiplayer είναι της μορφής 4 vs.4, ενώ το game θα τρέχει σε 60fps σε dedicated servers της Microsoft. Στην beta έκδοση θα είναι διαθέσιμα επτά συνολικά maps, τρία ξεχωριστά modes και τουλάχιστον 11 όπλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχουν συγκεκριμένα unlocks στην beta, τα οποία θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε και να μεταφέρετε στην πορεία την πρόοδό σας στην τελική έκδοση του Halo 5: Guardians. To ποια ακριβώς θα είναι αυτά τα unlocks αναμένεται να το δούμε στην πορεία.

Εν τω μεταξύ, η 343 Industries ανακοίνωσε και το Halo Channel, ένα ψηφιακό κανάλι ψυχαγωγίας το οποίο θα είναι διαθέσιμο μέσω του Xbox One και των Windows (δεν διευκρινίστηκε με ποιες εκδόσεις του λογισμικού θα είναι συμβατό). Το Halo Channel θα αποτελέσει ένα βασικό hub, το οποίο θα περιλαμβάνει μία ποικιλία περιεχομένου όπως την τηλεοπτική σειρά Halo Nightfall, ένα ενημερωμένο database σχετικά με το lore της σειράς, gameplay βίντεο από το Twitch κ.ο.κ. Πέρα από το Halo Channel σήμερα είδαμε και τον τέταρτο (ονόματι Sanctuary) από τους πέντε συνολικά remastered χάρτες του Halo 2 Anniversary.

To Halo 5: Guardians θα κυκλοφορήσει το 2015 για Xbox One.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification