• Ειδήσεις
  • Κονσόλες
  • Update στο PS5 θα επιτρέπει σε παίκτες να μπαίνουν μαζί σας στο multiplayer χωρίς να είστε φίλοι

Update στο PS5 θα επιτρέπει σε παίκτες να μπαίνουν μαζί σας στο multiplayer χωρίς να είστε φίλοι

Κωνσταντίνος Λάζος

Κωνσταντίνος Λάζος  

Now Playing: Real life (First-Pesron Shooter όσο υπάρχουν Τούρκοι και woke, μετά θα γίνει Action-Adventure)
 
0.0 ()
1
Update στο PS5 θα επιτρέπει σε παίκτες να μπαίνουν μαζί σας στο multiplayer χωρίς να είστε φίλοι

Update στο PS5 θα επιτρέπει σε παίκτες να μπαίνουν μαζί σας στο multiplayer χωρίς να είστε φίλοι

Μέσω links. Στο Discord θα βλέπετε αν το session είναι ενεργό.

Η Sony αποκάλυψε ένα νέο update στο PS5 που θα επιτρέπει στους παίκτες να μπορούν να στείλουν links που επιτρέπουν σε άλλους παίκτες να μπουν μαζί στο multiplayer ακόμα και αν δεν τους έχουν στη λίστα των φίλων στο PlayStation Network.

Σύμφωνα με τη Sony, το update θα γίνει σε μερικούς μήνες. Οι παίκτες θα μπορούν να στείλουν links κατευθείαν από το PS5 ή από το PlayStation App. Το link θα μπορεί να κοινοποιηθεί ως ένα απλό URL ή QR code που μπορεί ο καθένας να κάνει scan.

Επιπλέον, η Sony προσπαθεί να φτιάξει μία Discord widget έκδοση της λειτουργίας αυτών των links, όταν δημοσιεύονται στο chat να εμφανίζει τα status του multiplayer session, ώστε οι άλλοι παίκτες να βλέπουν αν το session είναι ακόμα ενεργό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Sony, η νέα λειτουργία «είναι σχεδιασμένη για να κάνει περισσότερες τις μεθόδους για να μπείτε σε ένα session σε ένα PS5 game και θα λειτουργεί για όλα τα supported PS5 games. Παρόλα αυτά, ένα «μικρό ποσοστό» των τίτλων μπορεί να χρειάζονται ένα update πριν τα session joins λειτουργήσουν κανονικά». Η Sony προσπαθεί να φτιάξει και δυνατότητα για links που θα μεταφέρουν τους παίκτες κατευθείαν στο προφίλ τους στο PS5. Η Sony πρόσθεσε: «Υπάρχουν μερικά πράγματα που κάνουμε εμείς για να κάνουμε πιο εύκολο να συνδεθείτε με παίκτες online και να μπείτε μαζί σε game sessions. Δεσμευόμαστε για συνεχή καινοτομία σε αυτόν τον χώρο και ακούμε τα σχόλιά σας, οπότε πείτε μας τη γνώμη σας!»

πσΔιαβάστε για το update του Community Game Help στο PS5 και συζητήστε για το PS5 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification