The Walking Dead: The Telltale Series - A New Frontier

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 (0)
0 16 0 0 1
The Walking Dead: The Telltale Series - A New Frontier

The Walking Dead: The Telltale Series - A New Frontier

Νέο τρέιλερ για το πέμπτο και τελευταίο επεισόδιο. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 27/7/14] Εξελίξεις υπήρξαν για την τρίτη σεζόν του επιτυχημένου Adventure The Walking Dead, αφού επιβεβαιώθηκε ότι θα επιστρέψει στις οθόνες σας.

Κατά τη διάρκεια της Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, ο πρόεδρος της Telltale Games Kevin Bruner και ο δημιουργός των κόμικς The Walking Dead Robert Kirkman παραβρέθηκαν στην Comic-Con σε ένα ειδικό πάνελ όπου συζήτησαν τόσο για τον κόσμο του The Walking Dead, όσο και για το μέλλον της Adventure σειράς της Telltale. Δυστυχώς, δε δόθηκαν πληροφορίες για την Season Three και δεν διευκρινίστηκε εάν η Clementine θα είναι και πάλι πρωταγωνίστρια ή αν θα πάρει την σκυτάλη κάποιος άλλος χαρακτήρας.

Το The Walking Dead: Season Two βρίσκεται αυτή την στιγμή στο τέταρτο επεισόδιο με τίτλο Amid the Ruins, το οποίο κυκλοφόρησε νωρίτερα τον μήνα που διανύουμε και συγκεκριμένα στις 22 Ιουλίου για PC και Mac, στις 23 για PS Vita και στις 24 Ιουλίου για Xbox 360. Το Episode 5: No Going Back θα είναι το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014, χωρίς να έχει δοθεί ακόμα ακριβής ημερομηνία διάθεσης.

[UPDATE: 23/3/16] Το 2016 θα κυκλοφορήσει το πρώτο επεισόδιο της τρίτης Season.

O διευθύνων σύμβουλος της Telltale Gameas Κevin Bruner, μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο Mashable, ανακοίνωσε πως το πρώτο επεισόδιο της τρίτης season του Walking Dead θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016, χωρίς όμως να μας δίνει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Δεδομένου πως η Season 2 είχε πολλά και διαφορετικά endings, ο Kevin Bruner ανέφερε πως η Telltale σκοπεύει να σεβαστεί όλα τα διαφορετικά endings και playthroughs που έχουν διαλέξει οι παίχτες, και να μην τα "ακυρώσει" στα 10 πρώτα λεπτά του πρώτου επεισοδίου της Season 3. Επίσης, όπως είναι αναμενόμενο, οι αποφάσεις που είχατε λάβει στα δύο προηγούμενα Seasons θα έχουν αντίκτυπο και στην Season 3.

[UPDATE 2: 27/4/16] H Clementine θα συμμετέχει και στην τρίτη σεζόν του The Walking Dead, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Robert Kirkman (o δημιουργός της ομώνυμης κόμικ σειράς) σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Να σημειωθεί πάντως εδώ ότι ο Robert Kirkman δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες, όσον αφορά τον ρόλο που θα έχει η Clementine. Με άλλα λόγια δεν είναι σίγουρο αν θα την δούμε και πάλι να πρωταγωνιστεί. Ο δημιουργός και βασικός εμπνευστής του The Walking Dead, με τον οποίο η Telltale Games συνεργάζεται στενά στην ανάπτυξη της δημοφιλούς Adventure σειράς της, τόνισε πως στην τρίτη σεζόν θα δούμε ένα χρονολογικό άλμα, καθώς τα γεγονότα της λαμβάνουν χώρα σε ένα αντίστοιχο χρονικό πλαίσιο με αυτό της κόμικ σειράς.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο The Walking Dead λάμβανε χώρα λίγες ώρες μετά το zombie outbreak και το δεύτερο λίγα χρόνια μετά. Το πιο πιθανό λοιπόν ότι είναι στο The Walking Dead Season Three η Clementine θα βρίσκεται στην εφηβική ηλικία της.

[UPDATE 3: 6/6/16 - Περίοδος κυκλοφορίας] Η Telltale Games ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι η τρίτη σεζόν του The Walking Dead θα κυκλοφορήσει τον φθινόπωρο. Ταυτόχρονα, δήλωσε ότι θα παρουσιαστεί στην E3 2016 μαζί με το Batman: The Telltale Series, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Το The Walking Dead: Season 3 θα κυκλοφορήσει τον φθινόπωρο του 2016 για PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 και Vita. Για οτιδήποτε νεότερο, μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld.

[UPDATE 4: 13/6/16 - Οι πρώτες πηροφορίες για την Season 3] Η Telltale Games ανακοίνωσε τις πρώτες πληροφορίες για την επερχόμενη Season 3 του Walking Dead με ένα teaser τρέιλερ. Στο τρέιλερ βλέπουμε μία λίγο μεγαλύτερη Clementine μαζί με έναν νεαρό άντρα ονόματι Javier. Ο Job Stauffer της Telltale Games επιβεβαίωσε πως και οι δύο χαρακτήρες θα είναι playable στην Season 3 και ότι ο Javier είναι ένας νέος χαρακτήρας που παρουσιάζεται τώρα για πρώτη φορά. Ο Stauffer επίσης ανέφερε πως τα saved data σας θα μπορούν να μεταφερθούν και ότι αν παίζετε την Season 3 σε διαφορετικό format από ότι τις άλλες Season, τότε θα υπάρχει κάποιος τρόπος για να γεμίσετε το ιστορικό σας. Δείτε το τρέιλερ.

[UPDATE 5: 3/9/16 – Ανακοινώθηκε η περίοδος κυκλοφορίας] Η Telltale Games ανακοίνωσε ότι η τρίτη σεζόν του δημοφιλούς Adventure θα φέρει τον τίτλο “The Walking Dead: The Telltale Series – A New Frontier” και θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο στα PC/Mac, στις κονσόλες και στα smartphones.

Η τρίτη σεζόν του The Walking Dead θα κυκλοφορήσει και σε retail μορφή στις κονσόλες. Το δισκάκι θα περιλαμβάνει ουσιαστικά το season pass του παιχνιδιού που θα σας δίνει πρόσβαση και στα πέντε επεισόδια.

Ο Kevin Bruner, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Telltale Games, προέβη στις εξής δηλώσεις: “H τρίτη σεζόν λαμβάνει χώρα τέσσερα χρόνια μετά το πρώτο outbreak και συνεχίζει τα γεγονότα της ιστορίας, κάνοντας παράλληλα ένα νέο ξεκίνημα. Το A New Frontier κάνει ένα βήμα παραπάνω δίνοντας την δική του εκδοχή για το τι σημαίνει η επιβίωση σε έναν κατεστραμμένο κόσμο από τους απέθαντους. Σε αυτόν οι χαρακτήρες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους νέους άγραφους νόμους που επικρατούν όσον αφορά την τάξη και την δικαιοσύνη.”

Όπως σας ενημερώσαμε πριν από μερικούς μήνες, στο The Walking Dead: The Telltale Series – A New Frontier θα δούμε ένα νέο playable ήρωα, τον Javier. O τελευταίος προσπαθεί να κρατήσει ενωμένη την οικογένεια του σε αυτό τον βίαιο και απάνθρωπο κόσμο. Κάτι αντίστοιχο επιθυμεί και η Clementine, η οποία πάντως έχει αρχίσει να στοιχειώνεται από τα φαντάσματα του παρελθόντος. Ο Kevin Boyle της Telltale Games, δήλωσε τα εξής: “Όταν ξεκινήσαμε την σειρά η κεντρική ιδέα ήταν να σας βάλουμε στον ρόλο του προστάτη της Clementine. Όταν ο Javier συναντήσει για πρώτη φορά την Clementine θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν της, καθώς οι ζωές τους θα είναι πλέον αλληλένδετες.”

Το The Walking Dead: The Telltale Series – A New Frontier θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο για PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Mac, iOS και Android, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία διάθεσής του.

[UPDATE 6: 2/12/16 - Νέο βίντεο και ημερομηνία κυκλοφορίας για τα πρώτα δύο επεισόδια] Σύμφωνα με ανακοίνωση του CEO και συνιδρυτή της Telltale Games, Kevin Bruner, κατά τη διάρκεια των The Game Awards, η πρεμιέρα της season 3, η οποία ονομάζεται "The Ties that Bind" θα είναι χωρισμένη σε δύο επεισόδια και επιστρέφει η Clementine, στο πλευρό του νέου playable ήρωα, Javier.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, παρότι η τρίτη season λαμβάνει χώρα τέσσερα χρόνια μετά το πρώτο outbreak, γίνεται και flashback στη περίοδο του outbreak και συγκεκριμένα στην δραματική ιστορία της οικογένειας του Javier.

[UPDATE 7: 12/12/16 - Το launch τρέιλερ] Η Τelltale Games έδωσε χτες στην δημοσιότητα το νέο launch τρέιλερ από την επερχόμενη τρίτη σεζόν του The Walking Dead. Δείτε το εδώ:

[UPDATE 8: 15/12/16 - Δεν θα κυκλοφορήσει για PS3 και Xbox 360] Η Telltale Games ανακοίνωσε ότι η Τρίτη σεζόν του The Walking Dead: The Telltale Series δεν θα διατεθεί για τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς.

Δυστυχώς, ο μόνος τρόπος για να απολαύσετε την τρίτη σεζόν, είναι να την προμηθευτείτε για τις υπόλοιπες πλατφόρμες κυκλοφορίας. Η Telltale επισήμανε ότι μπορείτε να μεταφέρετε τα saves σας από την δεύτερη σεζόν πάντως μέσω ενός νέου patch, αν και προκαλεί έκπληξη που το A New Frontier “κόπηκε” από τα PS3 και Xbox 360.

[UPDATE 9: 19/12/16 - Νέα screenshots] Με την ευκαιρία της αυριανής κυκλοφορίας της τρίτης σεζόν του The Walking Dead, η Telltale Games έδωσε στη δημοσιότητα οκτώ νέα screenshots, στα οποία κάνουν την εμφάνισή τους τόσο παλιοί, όσο και νέοι χαρακτήρες. Δείτε τις σχετικές εικόνες στην γκαλερί στο τέλος του άρθρου.

[UPDATE 10: 23/3/17 - Ημερομηνία κυκλοφορίας του τρίτου επεισοδίου] Η Telltale Games ανακοίνωσε ότι το τρίτο επεισόδιο της Season 3 του The Walking Dead με τίτλο “Above the Law” θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαρτίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

[UPDATE 11: 21/4/17 - Ημερομηνία κυκλοφορίας και τρέιλερ τέταρτου επεισοδίου] Το τέταρτο επεισόδιο του The Walking Dead: A New Frontier με τίτλο "Thicker than Water" θα κυκλοφορήσει στις 25 Απριλίου.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

[UPDATE: 19/5/17 - Κυκλοφορία του τελευταίου επεισοδίου στο τέλος του μήνα] Η εταιρεία ανάπτυξης του Walking Dead: A New Frontier, η Telltale Games, ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του πέμπτου και τελευταίου επεισοδίου.

Το επεισόδιο 5 θα έχει τίτλο From the Gallows και θα είναι διαθέσιμο από τις 30 Μαΐου, αν και να περιμένετε πως η ημερομηνία και ώρα κυκλοφορίας ίσως έχει κάποιες μικρές διαφορές από πλατφόρμα σε πλατφόρμα. Όπως συμβαίνει συνήθως, το επεισόδιο θα ξεκλειδωθεί αυτόματα αν έχετε στην κατοχή σας ένα season pass ή μια εκδοχή σε δίσκο του The Walking Dead: A New Frontier. Η εταιρεία είπε επίσης πως θα κυκλοφορήσει ένα νέο τρέιλερ για το The Walking Dead: A New Frontier την επόμενη εβδομάδα.

[UPDATE: 26/5/17 - Νέο τρέιλερ για το τελευταίο επεισόδιο] Η τρέχουσα σεζόν του The Walking Dead: A New Frontier της Telltale θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα με την κυκλοφορία του πέμπτου επεισοδίου. Πριν την κυκλοφορία του, η εταιρεία δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ, στο οποίο θα δείτε χαρακτηριστικές σκηνές με τους χαρακτήρες να πολεμούν πάνω σε άλογα.

Η Telltale δήλωσε πως το πέμπτο επεισόδιο με τίτλο From the Gallows, είναι το πιο προσαρμοσμένο επεισόδιο, αναφερόμενη στο γεγονός ότι θα βασιστεί σε όλες τις επιλογές σας από τα προηγούμενα τέσσερα επεισόδια. Θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαΐου για PC, PS4, Xbox One, iOS και Android. Εάν έχετε ήδη αγοράσει το season pass, θα ξεκλειδωθεί αυτόματα μόλις κυκλοφορήσει.

Το The Walking Dead: The Telltale Series - A New Frontier κυκλοφορεί για PC, PS4, Xbox One, Mac, Android και iOS από τις 20 Δεκεμβρίου 2016.

Διαβάστε το review του The Walking Dead: Season Two από τον Παντελή Δασκαλέλο  και θυμηθείτε την πρώτη σεζόν στο σχετικό review. Συζητήστε όλες τις ειδήσεις του παιχνιδιού στο αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.

Ανακοινώθηκε η περίοδος κυκλοφορίας. [UPDATE]

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Akis 7 (Level 20) 27/07/2014 18:37
Τετοια παιχνιδαρα που ειναι ειναι δυνατον να μην συνεχιζοταν και αλλη season???
Clementine στο πρωταγωνιστικο ρολο και παλι αλλα ακομα μεγαλυτερη,εκτο ς εαν μας ετοιμαζουν δυσαρεστες εκπληξεις στο τελος της φετινης season.....
#2 Devilhunter_PS (Level 19) 27/07/2014 19:14
δεν ξέρω, ξεκίνησε δυνατά η δεύτερη σεζόν αλλά και αυτό και το wolf among us γίνανε κάπως αδύναμα και προβλέψιμα αργότερα. δεν έχω όρεξη καν να κατεβάσω το ep 4 που βγήκε τώρα. μάλλον θα περιμένω για κάνα discount για την τρίτη σεζόν.
#3 alexis fygas (Level 11) 27/07/2014 23:06
ένα έχω να πω ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
#4 +1 nikos123 (Level 21) 29/07/2014 22:54
Το παιχνίδι είναι απλά κορυφή!!! Η season 1 τέλεια, η δεύτερη μέχρι στιγμής τέλεια και η τρίτη θα είναι τέλεια γιατί είναι walking dead!!!
#5 Efane (Level 24) 23/03/2016 14:51
Το καλύτερο παιχνίδι της εταιρείας. Μακάρι να μας έρθει βελτιωμένο και ας καθυστερήσει. Ευχαριστούμε Γιώργο.
#6 +1 Efane (Level 24) 27/04/2016 21:11
Η αγαπημένη μας Clem μεγάλωσε όταν τράβηξε την σκανδάλη....."c ome on honey, you can do it, I know you can".....θέλουμ ε κι άλλες συγκινήσεις! :cry:
#7 BoBKiD (Level 15) 27/04/2016 23:58
Μακράν η καλύτερη σειρά της Telltale!
Η 2η σεζόν με άφησε άφωνο με τις αλλαγές στην πλοκή και ειδικά με το τέλος της.

Η Clementine αποτελεί ίσως τον καλύτερο χαρακτήρα στον κόσμο του Walking Dead (αν εξαιρέσουμε τον Daryl Dixon από την τηλεοπτική σειρά) και παιχνίδι Walking Dead της Telltale χωρίς αυτήν θα ήταν "άδειο".
#8 Professor_Severus_Snape (Level 28) 06/06/2016 14:34
Δεν έχω παίξει τη σειρά μέχρι στιγμής, αλλά οι πρώτες δύο σεζόν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα τα επόμενα παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθώ. Η τρίτη θα έρθει μάλλον "κουτί" για μένα.
#9 Shikabane_Hime7 (Level 29) 06/06/2016 16:42
Για να δούμε. Μαζί με το The Wolf Among Us τα μόνα που μου άρεσαν από Telltale. Αν και οι επιλογές δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα σε αυτό το παιχνίδι...
#10 mastrogas (Level 9) 06/06/2016 17:55
μια χαρα παιχνιδακι ειναι αναμενω το 3 μερος . αν και απο telltale μου αρεσε πιο πολυ το walking dead michone .
#11 Efane (Level 24) 06/06/2016 18:14
Έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες η σειρά και ελπίζω να βγει χωρίς προβλήματα και τα λάθη που είδαμε στις προηγούμενες σεζόν.
#12 ashbringer (Level 25) 07/06/2016 07:32
Ελπίζω η 3η σεζόν να είναι καλύτερη απο τις προηγούμενες.Υπ ήρχαν θεματάκια τα οποία πιστεύω έχουν διορθωθεί.
#13 +1 Akis 7 (Level 20) 18/06/2016 10:14
Quoting Professor_Severus_Snape:
Δεν έχω παίξει τη σειρά μέχρι στιγμής, αλλά οι πρώτες δύο σεζόν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα τα επόμενα παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθώ. Η τρίτη θα έρθει μάλλον "κουτί" για μένα.

Νομιζω δεν θα σε αφησει ασυγκινητο αυτο το επικο για μενα game.Eισαι και τυχερος που θα παιξεις και τις 2 σεζον συνεχομενα.
#14 Efane (Level 24) 03/09/2016 19:07
Το Νοέμβριο οπωσδήποτε θα γίνει η αγορά. Περιμένω ακριβή ημερομηνία και εύχομαι να είναι αντάξιο των δυο προηγούμενων seasons.
#15 Shikabane_Hime7 (Level 29) 04/09/2016 16:08
Επιτέλους, θα το πάρω σίγουρα. Clementine
#16 Professor_Severus_Snape (Level 28) 17/09/2016 03:35
Προσωπικά εντός των ημερών θα ξεκινήσω με την πρώτη σεζόν της σειράς και το expansion που είχε κυκλοφορήσει, αφού πρώτα είδα τα άπαντα του The Walking Dead.
#17 +1 ashbringer (Level 25) 02/12/2016 16:57
Είναι ίσως η καλύτερη κυκλοφορία απο την Telltale γιατί το Batman απο το πρώτο κιόλας επεισόδιο είχε ένα σωρό προβλήματα τα οποία ακόμα να διορθωθούν.Walk ing Dead για πάντα λοιπον!
#18 ashbringer (Level 25) 16/12/2016 08:32
Πολύ παράξενο.Γιατί να μην κυκλοφορήσει για τις παλιές κονσόλες και να πουλήσει ακόμα περισσότερο;
#19 Efane (Level 24) 20/04/2017 18:46
Άντε να κυκλοφορήσουν όλα τα επεισόδια να το πάρουμε όλο μαζί πακέτο ;-)
#20 Kate1988 (Level 1) 30/05/2017 17:16
Καλησπερα σας!! Εχω αγορασει την season pass αλλα ακομα το επισοδειο 5 τ εμφανιζει κλειδωμενο. Γνωριζει κανεις αν εχει αλλαξεο η ημερομηνια κυκλοφοριας?
#21 geololj (Level 28) 30/05/2017 18:47
Quoting Kate1988:
Καλησπερα σας!! Εχω αγορασει την season pass αλλα ακομα το επισοδειο 5 τ εμφανιζει κλειδωμενο. Γνωριζει κανεις αν εχει αλλαξεο η ημερομηνια κυκλοφοριας?

Καλησπέρα Κατερίνα. Σήμερα κυκλοφορεί το πέμπτο επεισόδιο. Κάνε υπομονή, μάλλον θα ξεκλειδωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.
Notification