Hogwarts Legacy gameplay video

Hot
Hogwarts Legacy gameplay video

Hogwarts Legacy gameplay video

Πρώτη ματιά στις μάχες και στην εξερεύνηση.

Η Warner Bros. Games παρουσίασε το πρώτο εκτενές gameplay video του Hogwarts Legacy, διάρκειας 14 λεπτών.

Αρχικά φαίνεται ο character creator, όπου μπορείτε να επιλέξετε το φύλο και την εμφάνιση του χαρακτήρα σας. Από εκεί ξεκινάτε ως μαθητής στο Hogwarts αφού πρώτα επιλεχθεί ο κοιτώνας σας από το Καπέλο Επιλογής. Στο Hogwarts θα μπορείτε να συμμετέχετε σε μαθήματα φίλτρων, ξορκιών αλλά και να εξερευνάτε τη σχολή. Τα ξόρκια και τα φίλτρα που μαθαίνετε θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στους διάφορους εχθρούς που θα αντιμετωπίσετε. Όσο προχωράτε μπορείτε να ξεκλειδώνετε νέα ξόρκια και φίλτρα.

Επιπλέον στην εξερεύνησή σας θα πρέπει να λύσετε διάφορα puzzles. Το Hogwarts έχει πολλά μυστικά περάσματα και δωμάτια, τα οποία θα πρέπει να ανακαλύψετε. Σε αυτά περιλαμβάνεται το Δωμάτιο των Ευχών, το οποίο λειτουργεί ως κεντρικό το hub σας, όπου θα μπορείτε να αναβαθμίζετε τα ξόρκια και τις δυνατότητές σας, αλλά και να του αλλάζετε την εμφάνιση, ανάλογα με τα γούστα σας.

Το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου 2023 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Hogwarts Legacy και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification