Hogwarts Legacy: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Hogwarts Legacy: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hogwarts Legacy: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Αλλαγή ημερομηνίας στις εκδόσεις για PS4 και Xbox One. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/1/22] Σύμφωνα με το χρήστη του Twitter, AccountNGT, ο οποίος ανακοίνωσε και το Star Wars: Eclipse πριν την κυκλοφορία του, το Hogwarts Legacy βρίσκεται στα τελευταία στάδια της ανάπτυξής του και αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2022.

Επιπλέον, ο AccountNGT δήλωσε ότι αρκετά νωρίτερα θα δούμε νέα trailers του Hogwarts Legacy, τα οποία θα παρουσιάσουν το gameplay και τις ικανότητες του κάθε χαρακτήρα. 

Από την Warner Bros. δεν έχει γίνει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση.

[UPDATE: 16/1/22 - Φήμες το τοποθετούν για το 2023] Σύμφωνα με φήμες που προέρχονται από τον Colin Moriarty, παρουσιαστή του podcast Sacred Symbol, ο Moriarty έχει ακούσει ότι το παιχνίδι δεν θα κυκλοφορήσει φέτος. Η Warner δεν έχει απαντήσει στη φήμη, αλλά όπως όλα δείχνουν πάμε για το 2023.

[UPDATE 2: 24/8/22 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Στα πλαίσια της Gamescom 2022, η Warner Bros. παρουσίασε ένα gameplay trailer του Hogwarts Legacy και μας ενημέρωσε για την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Στο βίντεο βλέπουμε το ηθικό δίλημμα και τους πρωταγωνιστές να χρησιμοποιούν επικίνδυνη μαγεία. Το βίντεο διεξάγεται γύρω από τάφους και παρουσιάζεται ένα δείγμα του συστήματος μάχης, με undead εχθρούς. Το σενάριο θα διεξάγεται στον 19ο αιώνα, στο κλασικό κάστρο που γνωρίζουμε από την σειρά και βέβαια ως νεαρός μάγος θα πρέπει να τα βάλετε με goblins, undead, άλλους μάγους και άλλες υπάρξεις, μαθαίνοντας νέα spells και εμβαθύνοντας στα potions, αλλά και κάνοντας customize μια μικρή περιοχή στο κάστρο.

Το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου για PC, PS5 και Xbox Series X. Στις 4 Απριλίου θα έρθει για PS4 και Xbox One και στις 25 Ιουλίου για το Nintendo Switch.

[UPDATE 3: 6/3/23 - Καθυστέρηση στις εκδόσεις των PS4 και Xbox One] Η Warner Bros. ανακοίνωσε ότι το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει τελικά για PS4 και Xbox One στις 5 Μαϊου. Θα έχουμε δηλαδή καθυστέρηση του ενός μήνα. Για το Switch δεν ανακοινώθηκε κάποια αλλαγή.

Διαβάστε περισσότερα για το Hogwarts Legacy και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification