The Outlast Trials

Hot
The Outlast Trials

The Outlast Trials

Νέο gameplay και closed beta. [UPDATE]

 [Αρχική δημοσίευση: 5/12/19] H σειρά Outlast από την Red Barrels μας έχει προσφέρει μέχρι τώρα αρκετές single-player εμπειρίες.

Όλα αυτά όμως πρόκειται να αλλάξουν με την κυκλοφορία του The Outlast Trials το οποίο θα φέρει το Co-op σε αυτή τη σειρά. O συγκεκριμένος τίτλος δεν θα είναι sequel των προηγούμενων, αλλά θα τοποθετηθεί στο ίδιο σύμπαν στην μέση του Ψυχρού Πολέμου. Δεν ξέρουμε ακόμα για το σενάριό του, όμως το campaign μπορεί να ολοκληρωθεί με 1 μέχρι 4 παίκτες.

“ Είμαστε περήφανοι να παρουσιάσουμε αυτόν τον νέο τίτλο στο κοινό μας. Η ομάδα μας έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή νέα εμπειρία που θα φέρει τρόμο και αγωνία σε εκατομμύρια παίκτες είτε σε solo mode είτε σε co-op. Ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε σε νέους τρόπους σφαγής και βίας.” ήταν οι δηλώσεις του συνιδρυτή της Red Barrels, David Chateauneuf. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Outlast Trials, ούτε το format στο οποίο θα κυκλοφορήσει.

[UPDATE: 15/6/20 - Τρέιλερ στο PC  Gaming Show] Η Red Barrels δημοσίευσε τρέιλερ για το The Outlast Trials στο PC Gaming Show.

Στο τρέιλερ βλέπουμε χειρούργους-εγκληματίες να ετοιμάζονται να "πετσοκόψουν" ένα θύμα τους. Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για να προωθήσει την ιδέα του Co-op. Θα κληθείτε να επιβιώσετε σε πειράματα που διεξήχθησαν στην περίοδο του Ψυχρού Πολέμου.

[UPDATE 2: 26/8/21 - Gameplay trailer] Παρουσιάστηκε το gameplay trailer για τον τίτλο.

Το παραπάνω τρέιλερ δείχνει μερικά αποσπάσματα από το gameplay, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του είναι μια in-engine ξενάγηση σε μερικές από τις ανατριχιαστικές τοποθεσίες και τους πιο ανατριχιαστικούς εχθρούς που θα αντιμετωπίσετε στο The Outlast Trials.

[UPDATE 3: 26/8/22 - Νέο gameplay] Η Red Barrels παρουσίασε ένα gameplay trailer για το Outlast Trials στην Gamescom 2022, ανακοινώνοντας και την open beta.

Το gameplay trailer του The Outlast Trials δείχνει first-person δράση, με πολύ splatter, ακρωτηριασμούς, θανατηφόρο οξύ, σταυρούς, τρυπάνια, χασάπηδες, κλόουν και άλλα.

Η εμπειρία φαίνεται, λοιπόν, τρομακτική. Τόσο τρομακτικά όσο τα δύο τελευταία Outlast. Το Co-op θα υποστηρίζει 2-4 παίκτες. Δεν υπάρχει ακόμη ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά το διάστημα 28/10 - 1/11 θα υπάρξει μία closed beta. 

Το The Outlast Trials θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One. 

Διαβάστε τα reviews των Outlast games και συζητήστε για το Outlast Trials στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification