Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Project Cars 2

22 Jun 2015 23:15 - 21 Sep 2017 19:12 #163114 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Το Simulation Racing της Slightly Mad Studios

Διαβάστε το review

Δείτε το gameplay video μας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2015 20:31 #163149 by Kostas Giagias
Replied by Kostas Giagias on topic Project Cars 2
αντιγράφω από τα σχόλια στην ειδηση...

Οκ στο 1ο παιχνίδι να κάνεις crowd funding αλλά στο 2ο? Εχεις βγάλει ένα προιόν που έχει χρηματοδοτηθεί πριν βγει να πουλήσει και οι πωλήσεις σου βγάζουν νέο έσοδο και δεν έχεις αυτά για επένδυση στο επομενο ??
Ειδικά για έναν τίτλο που στο 1ο funding ειχε δυνατότητα συμμετοχής στα κέρδη (κάτι που απαγορεύτηκε έπειτα) και αυτό από μόνο του έφερε που μεγάλο κοινό να είναι biased με σκοπό το κέρδος και όχι το να έχουν έναν τίτλο που να γουστάρουν πραγματικά...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jan 2017 13:34 - 09 Jan 2017 13:35 #192118 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Project Cars 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Σύμφωνα με δηλώσεις της Slightly Mad Studios στο Drivingitalia, το Project Cars 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2017.

Μιλώντας στο Drivingitalia, ο Ian Bell της Slightly Mad Studios ανέφερε ότι στόχος τους είναι το sequel του Project Cars να διατεθεί τον Σεπτέμβριο, διότι χρειάζεται ακόμη περισσότερες βελτιώσεις στο user interface και το Career mode. Εν τω μεταξύ, δόθηκαν στη δημοσιότητα και περισσότερα screenshots, τα οποία πέρα από την επιστροφή γνωστών οχημάτων και διαδρομών, υποδεικνύουν ότι το Project Cars 2 θα διαθέτει και αγώνες ράλι σε χωμάτινες πίστες. Στα συγκεκριμένα screenshots παρατηρούμε τα αυτοκίνητα AMG A 45 και Mini Countryman σε διαδρομές με χιόνι και πάγο. Όπως θα δείτε στην γκαλερί στο τέλος του άρθρου, ο οπτικός τομέας συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

Το Project Cars 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2017 για PC, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jan 2017 16:21 #193300 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Διαρροή του πρώτου τρέιλερ

Διέρρευσε το πρώτο τρέιλερ του Project Cars 2. Αν και το βίντεο είναι σχετικά μικρής ανάλυσης, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα νέα εντυπωσιακά weather effects και να δείτε μερικά από τα οχήματα που θα περιλαμβάνει το sequel. Θυμίζουμε ότι πλέον θα περιέχει και αγώνες ράλι σε χωμάτινες πίστες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Feb 2017 21:59 #193591 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ανακοινώθηκε νέα περίοδος κυκλοφορίας

Η Slightly Mad Studios ανακοίνωσε νέες πληροφορίες για το επερχόμενο Project Cars 2. Βασικό σημείο της ανακοίνωσης είναι ότι το νέο Racing θα κυκλοφορήσει αργά μέσα στο ’17. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότητα θα περιμένουμε περισσότερο από τον Σεπτέμβριο που είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Στην συνέχεια ανακοινώθηκε ότι το Project Cars 2 θα περιλαμβάνει πάνω από 170 επίσημα αυτοκίνητα, αλλά και την μεγαλύτερη λίστα πιστών που έχει υπάρξει ποτέ σε Racing κονσόλας. Ακόμα ανακοινώθηκε ότι θα υπάρχει πλήρης υποστήριξη για VR, ενώ στα PC θα μπορείτε να παίξετε στην απίστευτη ανάλυση των 12K. Θα υπάρχει 24ωρος κύκλος καιρού και εναλλαγή ημέρας με νύχτα, ενώ με το σύστημα LiveTrack 3.0 θα επηρεάζονται δυναμικά οι συνθήκες της επιφάνειας του δρόμου με το αντίστοιχο αντίκτυπο στην απόδοση των οχημάτων.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Apr 2017 19:48 - 12 Apr 2017 19:49 #196889 by Angel
Replied by Angel on topic Project Cars 2
Νέο Rallycross Trailer

Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το rallycross θα κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά στην σειρά. Θα μπορείτε να αγωνιστείτε σε πίστες όπως αυτές των Daytona και Dirtfish στις ΗΠΑ και Lankebanen στη Νορβηγία.

Οι δημοφιλείς οδηγοί του rallycross Mitchell de Jong και Oliver Eriksson έχουν αναλάβει θέσεις συμβούλων για τη νέα προσθήκη του Project Cars 2. Παράλληλα, η πιο επιτυχημένη ομάδα του rallycross στις ΗΠΑ, OMSE, θα παρέχει τεχνική υποστήριξη στην Slightly Mad Studios.

Θα βρείτε το σχετικό trailer εδω:

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 May 2017 11:57 #198010 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Νέα games από την Slightly Mad Studios


Συμφωνία με μεγάλη εταιρεία του Hollywood και πιθανή επιστροφή των The Fast and the Furious games.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της Slightly Mad Studios Ian Bell, η εταιρεία ανάπτυξης πίσω από τα Project Cars θα κυκλοφορήσει νέα games που θα βασίζονται σε ένα “blockbuster franchise του Hollywood”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο GTPlanet.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 May 2017 10:13 - 10 May 2017 23:14 #198166 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Project Cars 2 Collector’s Editions



Με ρέπλικα της McLaren 720S και κόστος 430 ευρώ η Ultra Edition.

Η Bandai Namco αποκάλυψε τα περιεχόμενα των συλλεκτικών εκδόσεων του Project Cars 2.

Το sequel του Project Cars θα κυκλοφορήσει σε πέντε συνολικά εκδόσεις. Έτσι, πέρα από τις Standard και Deluxe, θα διατεθούν επίσης οι Limited Edition, Collector’s Edition και η πιο ακριβή Ultra Edition. Η Limited Edition περιλαμβάνει το παιχνίδι σε Steelbook θήκη, ένα Sticker Sheet με αυτοκόλλητα και το αποκλειστικό Japanese Cars Pack. Το συγκεκριμένο DLC έρχεται με τέσσερα Ιαπωνικά αυτοκίνητα από τις εταιρείες Honda και Nissan. Η Limited Edition θα κοστίζει 70 ευρώ στα PS4 και Xbox One, ενώ στα PC θα την βρείτε στα 60 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 May 2017 09:44 - 20 May 2017 21:53 #198236 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δείτε φωτογραφίες από τις εκδόσεις

Η Bandai Namco δημοσίευσε φωτογραφίες για τις συλλεκτικές εκδόσεις του Project Cars 2. Αρχικά, η Limited Edition που μπορείτε να δείτε παρακάτω θα είναι διαθέσιμη μόνο μέσω της αλυσίδας καταστημάτων GAME στο Η. Βασίλειο.

Η Collector’s Edition θα περιλαμβάνει μικρή ρέπλικα του χαρακτηριστικού αυτοκινήτου του παιχνιδιού, της McLaren 720S. Φωτογραφία της συγκεκριμένης έκδοσης μπορείτε να δείτε στην κεντρική εικόνα του άρθρου. Η υπέρτατη έκδοση που ονομάζεται Ultra Edition κάνει την διαφορά με την κατά πολύ μεγαλύτερη ρέπλικα της McLaren 720S. Δείτε την παρακάτω.

Παράλληλα, η Bandai Namco δημοσίευσε ένα βίντεο που εκθειάζει το μεγαλείο του αυτοκινήτου που περιλαμβάνουν οι συλλεκτικές εκδόσεις. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 May 2017 20:33 #198710 by Angel
Replied by Angel on topic Project Cars 2
6 Ταινίες Μικρού Μήκους


Μέσα από έξι ταινίες μικρού μήκους, η εταιρεία ανάπτυξης θα προσπαθήσει να σας παρουσιάσει τα σημαντικότερα σημεία της ανάπτυξης του Project Cars, μέσω των οποίων κατάφερε να προσδώσει περισσότερο ρεαλισμό στο επερχόμενο Racing sim. Στο πρώτο βίντεο με τίτλο “As Close as it Gets”, βλέπουμε τον έμπειρο οδηγό δοκιμών της McLaren Chris Goodwin, ο οποίος βοήθησε την Slightly Mad Studios στο να μεταφέρει με ρεαλιστικό τρόπο την οδηγική συμπεριφορά των οχημάτων της McLaren, μεταξύ των οποίων συναντάμε το εντυπωσιακό “θηρίο” McLaren 720S.

Οι επόμενες ταινίες μικρού μήκους αναμένονται να δοθούν στη δημοσιότητα μέσα στο καλοκαίρι και σε αυτές θα δούμε μεταξύ άλλων τον Tommy Milner της Corvette, τον drifter Vaugh Gittin Jr και γνωστές εταιρείες παραγωγής αυτοκινήτων όπως η Mercedes-Benz.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification