Battlefield 4: Δωρεάν το Final Stand DLC

Hot
GameWorld
GameWorld

GameWorld  

PRWorld: Το Social Media Agency του GameWorld. Κάνε Level Up την επιχείρησή σου στο -> PRWorld.gr .
 
0.0 ()
2 1
Battlefield 4: Δωρεάν το Final Stand DLC

Battlefield 4: Δωρεάν το Final Stand DLC

Δωρεάν για PC, PS4 και PS3 και για τους κατόχους Gold συνδρομής στα Xbox One, Xbox 360. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 17/5/16] Η EA συνεχίζει τα δώρα για να γιορτάσει την κυκλοφορία του Battlefield 1 με ένα νέο δωρεάν DLC.

Από σήμερα λοιπόν οι Gold συνδρομητές του Xbox Live μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν το Final Stand DLC για το Battlefield 4, τόσο στο Xbox One, όσο και στο Xbox 360. Πρόσφατα η EA είχε διαθέσει δωρεάν τα Dragon’s Teeth και Robbery DLC για τα Battlefield 4 και Battlefield Hardline αντίστοιχα. Όπως υποσχέθηκε, συνεχίζει τα δώρα προς τους χρήστες της, για να γιορτάσει την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Battlefield 1 τον Οκτώβριο.

Αναφορικά με τα περιεχόμενα του Final Stand, το οποίο αρχικά κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2014, περιλαμβάνει τέσσερις νέους χάρτες (Giants of Karelia, Hangar 21, Hammerhead και Operation Whiteout), νέα όπλα, gadgets, αντικείμενα και οχήματα, όπως το snowmobile.

Λογικά αυτό δεν θα είναι το τελευταίο δώρο από την EA. Αναμένουμε περισσότερα μέχρι και την διάθεση του Battlefield 1, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Για να κατεβάσετε το Final Stand DLC του Battlefield 4 στο Xbox One κάντε κλικ εδώ και εδώ αν επιθυμείτε να το κατεβάσετε για το Xbox 360.

[UPDATE: 18/5/16] Το Final Stand DLC του Battlefield 4 διατίθεται δωρεάν στο Origin και στο PlayStation Network από τις 17 μέχρι και τις 24 Μαΐου. Οι Gold συνδρομητές του Xbox Live μπορούν επίσης να το κατεβάσουν δωρεάν μέσω του Xbox Store για Xbox One και Xbox 360.

Να σημειωθεί ότι μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το DLC ακόμη κι αν δεν έχετε στην κατοχή σας το Battlefield 4 στα PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360. Δυστυχώς κάτι αντίστοιχο δεν ισχύει και στο Origin.

Δείτε το τρέιλερ του DLC για να ξέρετε τι να περιμένετε

Η κίνηση αυτή αποτελεί κομμάτι της συνολικότερης προσπάθειας της ΕΑ να προωθήσει το επερχόμενο Battlefield 1, προσφέροντας δωρεάν περιεχόμενο για το Battlefield 4.

Διαβάστε το review του Battlefield 4 στο PS4 από την Χριστιάνα Θάνου. Συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Efane (Level 24) 17/05/2016 15:18
Καλά νέα απο την EA. Να ξαναπαίξουμε παιχνίδια που αφήσαμε στην άκρη.
#2 Miatakias (Level 16) 18/05/2016 17:43
Καλη κινηση αλλα δοκιμασα 2 πιστες και μεχρι στιγλης ειναι σαν COD maps αλλα ηταν TDM mode..
Notification