Εκπτώσεις σε όλα τα The Witcher

Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Εκπτώσεις σε όλα τα The Witcher

Εκπτώσεις σε όλα τα The Witcher

Έως και 85% έκπτωση μέσω του GOG.

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του The Witcher 3: Blood and Wine expansion, η CD Projekt RED προσφέρει όλα τα games της επιτυχημένης RPG σειράς με εκπτώσεις που φτάνουν το 85%.

Μέσω του GOG.com μπορείτε να αγοράσετε όλα τα The Witcher σε χαμηλότερη τιμή. Συγκεκριμένα, η τιμή του The Witcher 3: Wild Hunt έχει πέσει στα 25€ (50% έκπτωση), ενώ η έκδοση με το Expansion Pass που περιέχει τα Hearts of Stone και Blood and Wine expansions έχει κόστος 50€ (33% έκπτωση). Αμφότερα τα The Witcher: Enhanced Edition και The Witcher 2: Enhanced Edition πωλούνται σε μειωμένη τιμή κατά 85%, δηλαδή προς 1.90€ και 2.59€ αντίστοιχα, όπως και το The Witcher Adventure Game που τιμολογείται στα 1.5€. Δείτε αναλυτικά όλες τις προσφορές στο GOG.com.


Διαβάστε το review του The Witcher 3: Wild Hunt
από την Χριστιάνα Θάνου και το review του Hearts of iron expansion από τον Γιάννη Μοσχονά. Δείτε επίσης όλες τις πληροφορίες για το Blood and Wine expansion και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic. Για περισσότερες προσφορές σε video games, επισκεφθείτε το ανάλογο topic στο forum του GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 rapperdelis (Level 14) 16/05/2016 22:59
γνωρίζεται αν θα υπάρξει physical copy με τις gwent κάρτες στην Ελλάδα για το The Witcher 3: Blood and Wine expansion;
#2 +1 ashbringer (Level 25) 17/05/2016 09:38
Αγοράστε άφοβα.Όλα τα Witcher είναι διαμάντια με κορυφή το τελευταίο.
#3 +1 supermario644ever (Level 20) 17/05/2016 10:07
Quoting ashbringer:
Αγοράστε άφοβα.Όλα τα Witcher είναι διαμάντια με κορυφή το τελευταίο.

Συμφωνώ μαζί σου αλλά εμένα το 2ο μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις
#4 Professor_Severus_Snape (Level 28) 17/05/2016 20:46
Έχω τερματίσει το πρώτο, έχω αποκτήσει το δεύτερο και κάποια στιγμή πρέπει να βρω χρόνο να ασχοληθώ για να μπορέσω να περάσω στο Wild Hunt (με ένα καλύτερο PC κατά προτίμηση μέχρι τότε).
Notification