Προσφορές Humble Eye Candy Bundle

ΣΤ
ΣΤ

ΣΤ  

The absurd hero
 
0.0 ()
1
Προσφορές Humble Eye Candy Bundle

Προσφορές Humble Eye Candy Bundle

Games με ιδιαίτερα γραφικά από 0.01 ευρώ.

Με το νέο Humble Bundle Μπορείτε να αποκτήσετε games με ιδιαίτερα στυλ γραφικών σε πολύ χαμηλές τιμές.

Όπως πάντα πληρώνετε το ποσό της επιλογής σας, κομμάτι του οποίου πηγαίνει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Συγκεκριμένα η προσφορά έχει ως εξής:

- Αν πληρώσετε μόλις 0.01€ θα λάβετε τα Human Resource Machine, Shantae: Risky's Revenge Director's Cut και το A Boy and His Blob. 
- Με 1€ θα λάβετε και Steam keys για τα παραπάνω games.
- Αν καταβάλετε το ποσό των 4.20€ περίπου που είναι προς το παρόν ο μέσος όρος, θα κάνετε δικά σας επιπλέον τα Mini Metro, Mushroom 11 και Towerfall Ascension.
- Τέλος, αν δώσετε τουλάχιστον 10€ θα αποκτήσετε το Evoland 2.

Αν οι παραπάνω προσφορές σας κίνησαν το ενδιαφέρον, επισκεφθείτε το επίσημο site του Humble Bundle για να επωφεληθείτε από αυτές. Σε περίπτωση που αγοράσετε μέρος του bundle ή και ολόκληρο, θα έχετε έκπτωση 10% στην συνδρομή Humble Monthly (ισχύει για νέους συνδρομητές μόνο). 

Διαβάστε το review του Mushroom 11 από τον Αντώνη Δελησάββα. Επισκεφθείτε το forum topic των προσφορών για να μας προτείνετε και εσείς κάποια αξιόλογη έκπτωση σε παιχνίδι.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification