Προσφορές Humble Bundle: Friends of Nintendo

ΣΤ
ΣΤ

ΣΤ  

The absurd hero
 
0.0 ()
1
Προσφορές Humble Bundle: Friends of Nintendo

Προσφορές Humble Bundle: Friends of Nintendo

Games για 3DS και Wii U από 0.88 ευρώ.

Με το νέο Humble Bundle μπορείτε να αποκτήσετε games για το 3DS και το Wii U σε πολύ χαμηλή τιμή.

Συγκεκριμένα στο Friends of Nintendo Humble Bundle μπορείτε να πληρώσετε ποσό της επιλογής σας, μέρος του οποίου θα δοθεί σε φιλανθρωπία. Αναλυτικά το bundle έχει ως εξής:

- Αν πληρώσετε μόλις 1$ (περίπου 0.88€) θα λάβετε τα Retro City Rampage: DX (3DS), Affordable Space Adventures (Wii U), Shantae and the Pirate’s Curse (3DS ή Wii U) και εκπτωτικό κουπόνι 10% για νέους συνδρομητές της υπηρεσίας Humble Monthly.
- Αν καταβάλετε το ποσό των 8.60€ περίπου που είναι προς το παρόν ο μέσος όρος, θα λάβετε επιπλέον τα Freedom Planet (Wii U), Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure (3DS), Citizens of Earth (3DS ή Wii U) και το αποκλειστικό Retro City Rampage: DX θέμα για τα μενού του 3DS σας ενώ αναμένεται να προστεθούν και περισσότερα games.
- Τέλος, αν δώσετε τουλάχιστον 11.50€ θα αποκτήσετε και τα Super Street Fighter IV: 3D Edition (3DS) και Darksiders 2 (Wii U).

Αν οι παραπάνω προσφορές σας κίνησαν το ενδιαφέρον, επισκεφθείτε το επίσημο site του Humble Bundle για να επωφεληθείτε από αυτές.

Διαβάστε για ακόμα ένα τρέχον Humble Bundle που αφορά games της Devolver Digital. Επισκεφθείτε το forum topic των προσφορών για να μας προτείνετε και εσείς κάποια αξιόλογη έκπτωση σε παιχνίδι.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification