SSX (PS3, Xbox 360)

Hot
REVIEWED ON PS3   Xbox 360  

SSX (2012)
Μάγκες πιάστε τα βουνά…



Η σειρά SSX μας έχει χαρίσει αρκετές συγκινήσεις στο παρελθόν, όσον αφορά το ευγενές extreme sport του snowboard. Η τελευταία (αμφιλεγόμενη) ενσάρκωση του παιχνιδιού ήταν το SSX Blur για το Wii πριν από πέντε χρόνια και συγκεκριμένα το 2007. Στα Spike Video Game Awards του 2010, η Electronic Arts παρουσίασε το τρέιλερ της νέας της δημιουργίας με τον τότε τίτλο SSX: Deadly Descents, δίνοντας στην σειρά μια πιο «σκοτεινή» προσέγγιση.

Τελικά το νέο game απέκτησε μια πιο ελαφριά ατμόσφαιρα, ο τίτλος «ψαλιδίστηκε» στο πιο απλό «SSX» και έφτασε η στιγμή να κυκλοφορήσει στα ράφια των καταστημάτων. Η αλήθεια είναι πως είχε καιρό να μας απασχολήσει ένα extreme sports game, αλλά η EA Canada φαίνεται πως δούλεψε για έναν τίτλο υψηλών προδιαγραφών. Φορέστε λοιπόν γάντια και σκουφιά, ανεβείτε στην σανίδα σας και ετοιμαστείτε να «δαμάσετε» τις πιο απόκρημνες, απότομες και χιονισμένες κορυφές του πλανήτη.



Modes
Οι επιλογές που θα σας εμφανισθούν στην αρχική οθόνη του SSX είναι τρεις. Η πρώτη είναι το World Tour, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα υποτυπώδες story mode, η δεύτερη είναι το Explore, όπου μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα όποια από τις 153 πίστες του παιχνιδιού θέλετε, και τέλος, τρίτη είναι τα Global Events, κοινώς το multiplayer mode.

Η πρωταγωνίστρια του αρχικού SSX -Elise Riggs- επιστρέφει και παρέα με την ομάδα της ταξιδεύουν σε όλη τη γη για να επιδοθούν στο αγαπημένο τους σπορ. Σκοπός τους είναι να πραγματοποιήσουν τις ιλιγγιώδεις καταβάσεις τους στις εννέα πιο επικίνδυνες πλαγιές του κόσμου, τις λεγόμενες Nine Deadly Descents. Το extra κίνητρο είναι ότι ο Griff, ένα πρώην μέλος της ομάδας, ισχυρίζεται ότι θα το καταφέρει πριν από αυτούς. Όμως ο σωστός snowboarder έχει και μια τιμή να υπερασπιστεί, οπότε ξεκινάει ένας «τρελός» αγώνας για την πρωτιά.

Οι περιοχές που θα επισκεφτείτε περιλαμβάνουν μια ποικιλία από πραγματικές τοποθεσίες. Θα ταξιδέψετε από τα επιβλητικά Ιμαλάια στην παγωμένη Ανταρκτική, από την αφιλόξενη Παταγονία μέχρι τις κοσμοπολίτικες Άλπεις και σε διάφορες άλλες διάσημες και φυσικά χιονισμένες κορυφές, με σκοπό να κυριαρχήσετε πάνω στην άγρια φύση με όπλο την σανίδα σας.


Αντιλαμβάνεστε πως η ιστορία είναι απλά τυπική, ενώ λίγο αρνητικό κρίνεται το γεγονός ότι οι χαρακτήρες είναι κάπως αδιάφοροι. Η μόνη μας επαφή με αυτούς εκτός αγώνα είναι μια μικρή σχετικά εικόνα στο μενού επιλογής και ένα εισαγωγικό βίντεο όπου βλέπουμε τον χαρακτήρα μας για πέντε δευτερόλεπτα πριν πέσει από το ελικόπτερο. Φυσικά δεν μιλάνε ποτέ, αφού ο μόνος που φλυαρεί είναι ο πιλότος που μας μεταφέρει. Θα πείτε “snowboard game είναι, τι να τους κάνουμε τους χαρακτήρες”. Όμως, όπως έχουμε ξαναπεί, οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Σκεφτείτε λίγο την παρουσίαση των χαρακτήρων στο Tony Hawk και θα δείτε τι εννοούμε.

Gameplay
Το SSX δεν είναι απλά ένα αθλητικό παιχνίδι. Δεν έχει να κάνει με την γρήγορη κατάβασή σας στην κάθε πλαγιά ή τουλάχιστον όχι μόνο με αυτό. Η καρδιά του παιχνιδιού κρύβεται στα ακροβατικά, τα εντυπωσιακά κόλπα και τα tricks που μπορείτε και επιβάλλεται να εκτελέσετε. Όχι μόνο για τη διασκέδασή σας, αλλά και γιατί έτσι κερδίζετε πόντους και σε συνδυασμό με τον χρόνο σας βελτιώνετε τις επιδόσεις σας και τα ρεκόρ σας.

Το «χειριστήρι»
Αρχικά να αναφέρουμε πως όλα αυτά τα εντυπωσιακά κόλπα δεν θα ήταν δυνατά χωρίς τον πολύ εύχρηστο χειρισμό που διαθέτει το SSX. Υπάρχουν δύο control layouts στο παιχνίδι και αφορούν τις κινήσεις που εκτελείτε από τη μία στο έδαφος και από την άλλη στον αέρα.

Τα κόλπα στον αέρα βασίζονται σε μια πολύ πρακτική λογική, η οποία σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε είτε το δεξί analog stick είτε την δεξιά τετράδα των κουμπιών για να εκτελέσετε τα διάφορα κρατήματα (grabs) της σανίδας σας. Ας υποθέσουμε για παράδειγμα ότι θέλετε να πιάσετε την αριστερή πλευρά της σανίδας με το αριστερό χέρι. Σε αυτή την περίπτωση, είτε γέρνετε τον δεξιό αναλογικό μοχλό αριστερά, είτε πατάτε το τετράγωνο. Έτσι, σε συνδυασμό με τα spin και flip (περιστροφή- αναστροφή του κορμιού) που εκτελούνται με το αριστερό analog stick μετατρέπεστε πανεύκολα σε επαγγελματία snowboarder, ικανό για μια μεγάλη πληθώρα ακροβατικών.


Στο έδαφος, με το αριστερό analog stick κατευθύνετε τον χαρακτήρα σας. Τα R2, R1, L2 εκτελούν διάφορες βοηθητικές λειτουργίες και στα δύο control layouts. Μια «μαγκιά» που διαθέτει το παιχνίδι έγκειται στη χρήση του L1, με το παρατεταμένο πάτημα του οποίου γυρνάτε τον χρόνο πίσω. Έτσι, εάν κάνετε κάποιο λάθος υπολογισμό και …φάτε τα μούτρα σας, σας δίνεται η δυνατότητα να επιστέψετε μερικά δευτερόλεπτα πίσω και να δοκιμάσετε ξανά. Βέβαια η χρήση του rewind σας κοστίζει αρκετούς πόντους τους οποίους μοχθείτε για να μαζέψετε, έτσι η χρήση του θα πρέπει να είναι φειδωλή και στρατηγικά έξυπνη.

Για τους πιο hardcore και παλιούς φίλους της σειράς, υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξετε τον χειρισμό στην επιλογή classic, η οποία είναι η διαμόρφωση των κουμπιών που είχαν τα προηγούμενα παιχνίδια. Εδώ η λογική είναι αρκετά διαφορετική και ενδεχομένως πιο πολύπλοκη και αφορά κυρίως όσους είχαν «λιώσει» τα παλαιότερα games.

Κάτσε πάνω απ’ το χιόνι
Όταν συνηθίσετε λίγο το στυλ του παιχνιδιού, θα αντιληφθείτε ότι η εκτέλεση των διαφόρων tricks είναι σχετικά απλή υπόθεση. Η δυσκολία έγκειται στο να καταφέρετε να διατηρείτε την ακεραιότητα των combos που εκτελείτε κάθε φορά, δηλαδή στον σωστό συγχρονισμό και υπολογισμό του χρόνου που θα βρίσκεστε στον αέρα ή που θα μπορείτε να κάνετε κάποιο κόλπο στο έδαφος δίχως να «σαβουρωθείτε».

Τα combos συνεχίζονται για όσο διάστημα κάνετε τα κόλπα σας χωρίς να παρεμβάλλονται πτώσεις, ενώ τα διάφορα stunts σας δίνουν πόντους και μάλιστα όσο πιο πολύπλοκά τόσο περισσότερο ανταμείβεστε. Παρόλο που -όπως αναφέραμε- η ευκολία στο χειρισμό επιτρέπει ακόμη και στους πιο αρχάριους να «χορέψουν» με την σανίδα τους, το να διατηρήσετε το momentum της κίνησής για όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε αποτελεί την πραγματική πρόκληση του παιχνιδιού. Οι πλαγιές είναι απότομες και κρύβουν πολλά εμπόδια, και για να γίνετε πραγματικά «αέρινοι» στις κινήσεις σας θα χρειαστείτε αρκετή εξάσκηση.

Just do it
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι διαθέτει τριών ειδών runs. Σε κάθε οροσειρά υπάρχουν δρομολόγια που σας καλούν είτε να πετύχετε το μεγαλύτερο δυνατό σκορ, είτε να τερματίσετε γρήγορα, είτε απλά να επιβιώσετε την κατάβαση. Στην πρώτη περίπτωση επιβάλλεται να κάνετε όσο περισσότερα και καλύτερα tricks μπορείτε, ενώ στη δεύτερη πρέπει να τερματίσετε μπροστά από τους αντιπάλους σας.


Σε αυτά τα race runs η στρατηγική σας θα αλλάξει αρκετά, αφού εδώ κύρια προτεραιότητά σας είναι να βρείτε τον γρηγορότερο δρόμο μέχρι τον τερματισμό. Οι πλαγιές είναι σχεδιασμένες ώστε να κρύβουν πολλές εναλλακτικές πορείες, μυστικά τούνελ, σωλήνες, χαράδρες και μονοπάτια, οπότε αντιλαμβάνεστε πως το έργο σας δεν είναι τόσο εύκολο. Επίσης η εκτέλεση των tricks σας ανταμείβει με boost, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να «γκαζώσετε», επιταχύνοντας αρκετά τον παίκτη σας. Το boost θα το βρείτε πολύ χρήσιμο και εδώ, άρα επιβάλλεται και στο race η εκτέλεση ορισμένων τουλάχιστον combos.

Υπάρχουν ορισμένα runs που συνδυάζουν τα δύο παραπάνω, ενώ θα συναντήσετε κι αυτά που σας προκαλούν απλά να επιβιώσετε. Όσο παίζετε και πιάνετε υψηλότερα σκορ, μαζεύετε ανάλογο αριθμό πόντων. Με αυτούς μπορείτε εν συνεχεία να ξεκλειδώσετε τόσο νέες πλαγιές, όσο και διάφορα άλλα «καλούδια», όπως καλύτερες σανίδες, armor ή διάφορα gadgets.

Αγώνας …επιβίωσης
Κάθε οροσειρά διαθέτει και μια κορυφή που οδηγεί σε μια πλαγιά Deadly Descent. Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά και θα χρειαστεί πραγματικά να έρθετε αντιμέτωποι με τη φύση για να επιβιώσετε στις πιο δύσκολες πίστες του παιχνιδιού. Ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε πολλές φορές ξανά και ξανά μέχρι να βρείτε τον τρόπο να αποφύγετε χάσματα, χιονοστιβάδες, μεγάλους βράχους, έλλειψη οξυγόνου, δέντρα και ότι άλλο εμπόδιο φαντάζεστε. Trial and error λογική σε όλο της το μεγαλείο, αφιερωμένη στους παλιούς και hardcore gamers!

H θεματολογία του παιχνιδιού και το cool «στυλάκι» του, δεν πρέπει να σας μπερδέψουν. Ένα game δύσκολο και διασκεδαστικό, κάτι που είναι σπάνιος συνδυασμός.

Τα «όπλα» σας σε αυτή την περίπτωση είναι ορισμένα ειδικά gadgets που σας δίνουν το κάτι παραπάνω για να αντεπεξέλθετε, όπως το (χαλαρά καλύτερο από όλα) wingsuit. Το wingsuit είναι αυτή η χαρακτηριστική στολή «πτήσης», που διαθέτει ύφασμα ανάμεσα στα χέρια και τον κορμό αλλά και μεταξύ των ποδιών και αυξάνει την επιφάνεια του σώματος επιτρέποντας την αιώρηση. Προσθέστε την σανίδα σας και τις μεγάλες ταχύτητες που σας επιτρέπει να αναπτύξετε και αντιλαμβάνεστε ότι ο δείκτης δράσης πιάνει κόκκινο.

Είναι…ζόρικο!
Όπως αναφέραμε παραπάνω, τα tricks σταδιακά γεμίζουν το boost meter σας, το οποίο βρίσκεται κάτω κεντρικά στο HUD. Το boost σας δίνει extra επιτάχυνση, κάτι σαν το nitro σε παιχνίδια όπως το NFS. Εάν δεν σπαταλήσετε το boost και ταυτόχρονα εκτελέσετε επιτυχώς μια σειρά από combos, το boost meter γεμίζει τελείως. Σε αυτή τη περίπτωση ενεργοποιείται το tricky mode, το οποίο αποτελεί πλέον trademark της σειράς, από το SSX Tricky και έπειτα.



Σε αυτό το «tricky mode» λοιπόν, εκτός του ότι έχετε απεριόριστο boost, μπορείτε να εκτελέσετε τα λεγόμενα ubertricks, τα οποία είναι κάτι σαν σούπερ-κόλπα. Αυτά σας ανταμείβουν με πάρα πολλούς πόντους, αλλά και με τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε μετέπειτα ακόμα πιο εξελιγμένα ubertricks.

Βλέπουμε λοιπόν πως το παιχνίδι παρουσιάζει και αρκετό βάθος, τουλάχιστον όσον αφορά διάφορα πράγματα που μπορείτε σταδιακά να ανακαλύψετε. Το single-player είναι σίγουρα χορταστικό με πάρα πολλά levels που κρύβουν ακόμα περισσότερα μυστικά. Ο χρόνος που θα σας πάρει για να ολοκληρώσετε το story mode (World Tour) πραγματικά είναι δύσκολο να υπολογισθεί, αφού έχει να κάνει με το πόσο καλά τα καταφέρνει ο καθένας. Αν για παράδειγμα δεν μπορείτε να κάνετε ένα μέτρο χωρίς να φάτε τούμπα, μάλλον δεν θα το ολοκληρώσετε ποτέ!

Μultiplayer
Μια ενδεχομένως αμφιλεγόμενη κίνηση των δημιουργών του παιχνιδιού είναι η υποχρεωτική σύνδεση με το RiderNet. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν θα πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη, εφόσον μιλάμε για την EA. Το RiderNet είναι κάτι αντίστοιχο του γνωστού Autolog για το NFS, δηλαδή μια online βάση δεδομένων στην οποία βασίζεται όλο το multiplayer κομμάτι του SSX. Όλα σας τα σκορ και τα επιτεύγματα στο παιχνίδι καταγράφονται και μπορείτε να συναγωνιστείτε αυτά των φίλων σας και άλλων παικτών. Αυτά όσον αφορά το single player κομμάτι του παιχνιδιού, και συγκεκριμένα το Explore mode.



Εάν ψάχνετε μια αμιγώς multiplayer εμπειρία, τότε θα στρέψετε την προσοχή σας στο Global Events. Εδώ έχουμε μια δυναμική οργάνωση διαφόρων challenges, τα οποία η EA υποστηρίζει με συνεχή updates. Ενώ αρκετά από αυτά τα events είναι free, για τα περισσότερα θα πρέπει να πληρώσετε το ανάλογο αντίτιμο σε πόντους για να συμμετάσχετε. Οι πόντοι αυτοί είναι οι ίδιοι που (όπως προαναφέραμε) κερδίζετε παίζοντας το παιχνίδι.

Όταν οι πόντοι που έχετε σας επιτρέπουν τη συμμετοχή, μπορείτε να δοκιμάστε την τύχη σας στο εκάστοτε event. Εδώ διαγωνίζεστε με τα σκορ και τους χρόνους άλλων παικτών, με σκοπό να κάνετε την καλύτερη δυνατή επίδοση. Ουσιαστικά σε αυτά συμμετέχουν παίκτες από όλο τον κόσμο και σε κάθε ένα event μπορεί να έχετε να αντιμετωπίσετε χιλιάδες αντιπάλους. Στα events μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ανά πάσα στιγμή ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη και διαδραματίζονται σε πραγματικό χρόνο, π.χ. για μερικές μέρες. Εάν όσο εκτελείτε την κατάβασή σας στα πλαίσια ενός τέτοιου multiplayer challenge, βρίσκονται και άλλοι παίκτες στην πίστα, τότε μπορείτε να τους δείτε στην οθόνη σας, εάν βεβαίως βρίσκονται κοντά σας.

Που είναι το κλασικό multiplayer; Οέο;
Το παρόν review φυσικά θα ήταν ελλιπές αν δεν αναφερόταν στην μεγαλύτερη ...ξενέρα που μας χαρίζει το παιχνίδι κι αυτή δεν είναι άλλη από την απουσία του κλασικού ταυτόχρονου multiplayer. Δεν έχουμε ούτε split-screen, ούτε καν online! Και όταν λέμε κλασικό multiplayer εννοούμε το απλό: να τρέξετε έναν αγώνα ταυτόχρονα με ένα φίλο σας. Τα Global Events κινούνται περισσότερο σε μια λογική leaderboards, παρά σε αυτή ενός real-time αγώνα. Σε κάθε περίπτωση, εδώ έπρεπε να υπάρχει multiplayer που να υποστηρίζει ταυτόχρονους αγώνες, ενώ όσα προβλήματα και να έχει ένα split-screen, στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα μας χάλαγε καθόλου.



Βέβαια είναι σίγουρο πως υπάρχουν πολλοί που δεν θα τους ενδιαφέρει η συγκεκριμένη παράλειψη, αλλά η arcade-άδικη φύση του τίτλου θα απογειωνόταν με ένα τέτοιο mode. Εν τέλει υπάρχουν ακόμα πολλοί που διασκεδάζουν το multiplayer στο σαλόνι τους και όχι online ή τουλάχιστον όχι μόνο online.

Γραφικά
Για αρχή επιβάλλεται να σταθούμε στον σχεδιασμό των levels, ο οποίος είναι χαλαρά ο καλύτερος ποτέ σε παιχνίδι του είδους. Και πως να συμβαίνει διαφορετικά, όταν τη βάση για το design των βουνοπλαγιών αποτέλεσαν πραγματικά δεδομένα γεωγραφικού εντοπισμού τα οποία η EA Canada δανείστηκε από την NASA. Αυτό σημαίνει πως σε μεγάλη κλίμακα το ανάγλυφο των επιπέδων προσεγγίζει σε μεγάλο βαθμό την πραγματική εικόνα.

Από εκεί και πέρα, οι επιφάνειες που βλέπετε στις οθόνες σας φυσικά είναι προϊόν σχεδιασμού των προγραμματιστών, αλλά είναι δομημένες με βάση έναν καμβά πραγματικών στοιχειών. Επίσης, στην EA Canada ακλούθησαν μια πιο open-world προσέγγιση, με αποτέλεσμα τα levels να έχουν μεγάλη έκταση και να περιέχουν ένα σωρό διακλαδιζόμενες πορείες που μπορείτε να ακολουθήσετε.

Το περιβάλλον είναι πλούσιο και παρουσιάζει ποικιλία σε φυσικά όσο και τεχνητά αντικείμενα, πολλά από τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα ακροβατικά σας. Τα χιονισμένα τοπία είναι ενίοτε πανέμορφα, ενώ και οι υφές στο χιόνι και τα ίχνη που αφήνει η σανίδα σας είναι πολύ προσεγμένα. Οπτικά, η αίσθηση της ταχύτητας αποτυπώνεται άψογα, ενώ ορισμένα φτωχότερα textures δευτερευόντων αντικειμένων δεν επηρεάζουν το αποτέλεσμα αφού υπάρχει μια συνεχής κίνηση.


Τα animations είναι επίσης πολύ καλά, ενώ τα physics εξυπηρετούν άψογα το «παλαβό» ύφος του gameplay. Άξιο αναφοράς είναι και το σταθερό σε κάθε περίπτωση frame rate.

Ήχος
Snowboard και πόζα χωρίς την ανάλογη μουσική δεν γίνεται! Πράγματι το παιχνίδι διαθέτει ένα πλούσιο και φυσικά αναλόγου ύφους soundtrack με πολλά γνωστά ονόματα. Δυνατά dubstep «μπλιμπλίκια» από τον (ολίγον μαϊντανό αλλά αγαπημένο) Skrillex και τον Amon Tobin, drum and bass από τους The Qemists, ροκάκια από τους Foster the People, «ψαγμένη» electronica από τους Noisia και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες σε διάφορα είδη. Όταν η μπάρα γεμίσει και μπείτε σε tricky mode, πέφτει το «It's Tricky» των RunDMC για να είστε σε εγρήγορση.

Τα εφέ είναι επίσης προσεγμένα, αν και μέσα στην αγωνία σας να πετύχετε τα combos σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θα σας απασχολεί θα είναι ο ήχος που κάνει η σανίδα όταν προσγειώνεται στο χιόνι. Αρνητικό κρίνεται ωστόσο το γεγονός ότι ο μόνος που φαίνεται να μην είναι μουγγός στο παιχνίδι είναι ο πιλότος του ελικοπτέρου.


Επίλογος
Το SSX αναβιώνει δυναμικά ένα είδος που η gaming κοινότητα είχε αρχίσει να λησμονεί από τα μέσα της περασμένης δεκαετίας. Μας παρουσιάζει μια …extreme εκδοχή ενός extreme sport, με γερές δόσεις εξωπραγματικών ακροβατικών και ανεβασμένες ταχύτητες. Το παιχνίδι είναι δομημένο πάνω σε μια πιο παλιά arcade λογική, που σημαίνει ότι είναι εύκολο για τον καθένα να ασχοληθεί μαζί του αλλά για να γίνετε master θα πρέπει να «λιώσετε».

Η δράση που προσφέρει είναι ταχύτατη και η δυσκολία του ενίοτε απαιτεί αντανακλαστικά σε πλήρη εγρήγορση. Σας διαβεβαιώνουμε πως είχατε καιρό να παίξετε ένα παιχνίδι που θα δοκιμάσετε κάποια levels ξανά και ξανά μέχρι να τα ολοκληρώσετε. Ωστόσο προσφέρει γερές δόσεις διασκέδασης, ενώ το multiplayer, παρά την βασική του έλλειψη, προσφέρει μια νέα πρόταση που θα σας κρατήσει.

Θετικά:
- Πρακτικός και εύχρηστος χειρισμός
- Ισορροπημένος συνδυασμός δυσκολίας-διασκέδασης
- Άψογο level design
- Εντυπωσιακό soundtrack

Αρνητικά:
- Απουσία ταυτόχρονου multiplayer
- Φτωχά voice-overs

Βαθμολογία
Γραφικά: 8.5
Ήχος: 8
Gameplay: 9
Αντοχή: 7
Γενικά: 8

Αν σας έλειπε ένα τέτοιου είδους παιχνίδι από τη συλλογή σας, τώρα ήρθε η ώρα να συμπληρώσετε αυτό το κενό.

Γρηγόρης Βούλγαρης

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 asmilon (Level 26) 13/03/2012 00:47
Εχοντας δει το Demo ειχα μεινει αρκετα ικανοποιημενος απο το παιχνιδι και σιγουρα ηθελα να το δω καποια στιγμη, αλλα η απουσια multiplayer μου φαινεται απιστευτη για ενα παιχνιδι που φαινοταν οτι ειχε επενδυσει πολλα εκει...
#2 ilovegames (Level 25) 21/03/2012 13:12
"Το «χειριστήρι»" αχαχαχαχαχαχα

Το παιχνίδι θα το αποκτήσω κάποια στιγμή.
Score 8
7.93 User Score
(21 votes )
User Reviews 0
Genre: Snowboard simulator
Developer: EA Canada
Publisher: EA Sports
Διάθεση: EA Hellas (210-6850675)
Players:
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 2/3/2012
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το έχουν.
Κανένας
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification