Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Hot
Το ομώνυμο Tactical FPS γίνεται multiplayer only.

Το ομώνυμο Tactical FPS γίνεται multiplayer only.

Το ομώνυμο Tactical FPS γίνεται multiplayer only.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε όλο και πιο συχνά το φαινόμενο να κυκλοφορούν First-Person Shooters χωρίς campaign. Φέτος η αρχή έγινε με το Evolve της Turtle Rock Studios, στην πορεία είδαμε το Star Wars: Battlefront και τώρα το... κακό φαίνεται να τριτώνει με το Tom Clancy's Rainbow Six Siege. Για το φαινόμενο αυτό υπάρχουν πολλές πιθανές εξηγήσεις, αλλά τουλάχιστον στα μάτια του γράφοντα αυτή που φαντάζει ως επικρατέστερη είναι o προσανατολισμός στο κομμάτι των eSports. Κακά τα ψέμματα για να μπορέσει ένα game να σταθεί στον συγκεκριμένο χώρο θα πρέπει να διαθέτει ένα επιμελώς δομημένο multiplayer, κάτι που απαιτεί αρκετές εργατοώρες από την πλευρά των developers. Όταν βέβαια τα χρονικά περιθώρια στενεύουν θα πρέπει να γίνουν περικοπές και δυστυχώς για την δική μας πλευρά, οι περικοπές αυτές εντοπίζονται κυρίως στο single-player campaign.

H περίπτωση του Rainbow Six Siege βέβαια είναι πιο ιδιάζουσα, καθώς αποτελεί το νέο κεφάλαιο μιας σειράς που βασίζεται στη νουβέλα Rainbow Six του εκλιπόντος συγγραφέα Tom Clancy και που μετρά 17 συναπτά έτη ζωής στην βιομηχανία των video games. Συν τις άλλοις, στο διάστημα αυτό μας έχει χαρίσει μερικά αριστουργήματα, όπως το Rainbow Six 3: Raven Shield και το Rainbow Six: Vegas. Με άλλα λόγια, τόσο δραστικές αλλαγές όπως η αφαίρεση του campaign είναι δεδομένο ότι θα απογοητεύσουν όσους παρακολουθούν την σειρά από το ξεκίνημά της. Δεν θα ήταν υπερβολή λοιπόν αν λέγαμε ότι αρκετός κόσμος απογοητεύτηκε από την ακύρωση του Rainbow 6: Patriots, κάτι για το οποίο ευθύνεται αποκλειστικά η Ubisoft.


Βέβαια η απουσία του campaign δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να καταδικάσουμε το Rainbow Six Siege και να το πετάξουμε στον... Καιάδα, καθώς καταφέρνει να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία σε σχέση με τα υπόλοιπα FPS της αγοράς. Κάντε reinforce λοιπόν τους τοίχους γύρω σας, αμπαρώστε τα παράθυρα, ρίξτε και λίγο συρματόπλεγμα να βρίσκετε και ετοιμαστείτε για την επίθεση της αντίπαλης ομάδας. Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε...

Blue Team εναντίον Orange Team
Το ζουμί στη νέα πρόταση της Ubisoft Montreal βρίσκεται στο PvP και στο Multiplayer mode. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα Team Deathmatch mode, στο οποίο δύο ομάδες των πέντε παικτών προσπαθούν να ολοκληρώσουν συγκεκριμένα objectives, όπως την διάσωση ενός ομήρου, την κατάληψη μιας συγκεκριμένης στρατηγικής θέσης ή τον αφοπλισμό μιας βόμβας. Πρακτικά τα τρία αυτά objectives έχουν μικρή σημασία, καθώς όλες οι αναμετρήσεις καταλήγουν στο τέλος σε μάχη μέχρις εσχάτων.

Κάθε session χωρίζεται σε πέντε γύρους (επτά στο ranked), στα οποία οι δύο ομάδες αναλαμβάνουν εναλλάξ τον ρόλο των Attackers και των Defenders. Με το που ξεκινά μια αναμέτρηση και οι δύο ομάδες έχουν στην διάθεσή τους 30 μόλις δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσουν μια συγκεκριμένη διαδικασία. Οι Attackers στέλνουν τηλεκατευθυνόμενα drones για να εντοπίσουν την αντίπαλη ομάδα και το εκάστοτε objective (όμηρος, βόμβα, biohazard container), ενώ οι Defenders προσπαθούν να θωρακίσουν το κτήριο ρίχνοντας συρματόπλεγμα, τοποθετώντας εκρηκτικά σε διάφορα στρατηγικά σημεία, αμπαρώνοντας τα παράθυρα κ.ο.κ.

Όσο καλά κι αν προετοιμαστούν οι Defenders βέβαια, οι Attackers με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα έχουν την ευκαιρία να φτάσουν στον στόχο τους. Κι αυτό γιατί το περιβάλλον μπορεί να καταστραφεί με διάφορους τρόπους. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι δύναται να ανοίξετε τρύπες στους τοίχους με εκρηκτικά ή με τα όπλα σας, να καταστρέψετε το πάτωμα και να πυροβολήσετε τους αντιπάλους σας από τον πάνω όροφο κ.ο.κ.


Ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματα του Rainbow Six Siege είναι ότι καταφέρνει να εκτοξεύσει την αδρεναλίνη σας στο κατακόρυφο, είτε παίζετε ως Attacker, είτε ως Defender. Στην πρώτη περίπτωση θα πρέπει να κάνετε “sweep” μεθοδικά κάθε δωμάτιο, ελέγχοντας τις γωνίες και ψάχνοντας για κρυμμένα εκρηκτικά, ενώ στην δεύτερη περίπτωση αισθάνεστε παγιδευμένοι σε ένα δωμάτιο χωρίς να έχετε άμεση εικόνα για το που βρίσκονται οι αντίπαλοί σας και ελπίζετε πως οι αμυντικές οχυρώσεις θα καταφέρουν να κάνουν την διαφορά και να σας σώσουν.

Εν τω μεταξύ, η φιλοσοφία που διέπει το παρόν FPS το διαφοροποιεί σημαντικά από τις υπόλοιπες κυκλοφορίες της αγοράς. Καταρχήν, οι περισσότερες αναμετρήσεις είναι σε close quarters, κοινώς τα campέρια και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις θα πρέπει να αλλάξουν την τακτική τους. Σε δεύτερη φάση το Rainbow Six Siege απαιτεί την συνεργασία μεταξύ των παικτών, πριν και κατά την διάρκεια του κάθε session. Να σημειωθεί επίσης πως δεν υπάρχει δυνατότητα για respawn. Κοινώς αν πεθάνετε θα πρέπει να παρακολουθήσετε το υπόλοιπο της αναμέτρησης ως απλός θεατής. Ακόμη κι έτσι όμως έχετε την δυνατότητα να συμβάλλετε στην επιτυχία της ομάδας σας, παρακολουθώντας τα δρώμενα από τις κάμερες ασφαλείας ή τα drones και δίνοντας feedback στους συμπαίκτες σας για τις τοποθεσίες των αντιπάλων σας.


Operators
Πριν από την έναρξη κάθε αναμέτρησης έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τον Operator σας ή το class με άλλα λόγια. Συνολικά υπάρχουν 20 διαφορετικοί Operators, 10 για τους Attackers και 10 για τους Defenders, οι οποίοι ανήκουν σε διάφορες ειδικές δυνάμεις (SAS, SWAT, Spetznaz κτλ). Κάθε Operator τώρα έχει πρόσβαση σε ένα ξεχωριστό skill, αλλά και κάποιους περιορισμούς όσον αφορά το loadout του. Για παράδειγμα, ο Blitz κρατά μια τεράστια riot shield και κατ' επέκταση μπορεί να χειριστεί μόνο πιστόλια.

Οι developers έχουν πετύχει το επιθυμητό balancing στους Operators, καθώς κανείς εξ' αυτών δεν μπορεί να χαρακτηριστεί op και καθένας έχει το δικό του... hard counter. Για παράδειγμα ο Pulse έχει την δυνατότητα να εντοπίσει τους αντιπάλους με μια ειδική συσκευή που ανιχνεύει τους παλμούς της καρδιάς τους, από την άλλη όμως ο Mute με το Signal Disrupter του μπορεί να μπλοκάρει την χρήση κάθε ηλεκτρονικής συσκευής σε ένα συγκεκριμένο σημείο.


Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι όλοι οι Operators είναι εξαρχής κλειδωμένοι. Για να τους ξεκλειδώσετε και να μπορέσετε να τους χρησιμοποιήσετε στην μάχη θα χρειαστεί να ξοδέψετε το ένα σεβαστό αντίτιμο σε Renown points. H ίδια λογική ισχύει στα skins των όπλων και στα διάφορα attachments τους (σιγαστήρες, σκόπευτρα κτλ.). Θεωρητικά είναι εφικτό να ξεκλειδώσετε τα πάντα, αλλά όπως είναι φυσικό απαιτείται μπόλικο grinding. Υπάρχουν βέβαια και κάποια boosters που αυξάνουν τα Renown points που κερδίζετε, αλλά ο μόνος τρόπος για να τα αποκτήσετε είναι να πληρώσετε το αντίτιμό τους με πραγματικά χρήματα.

Εν τω μεταξύ, κλειδωμένο είναι και το ranked play, καθώς θα πρέπει να φτάσετε τουλάχιστον 20 level για να μπορέσετε να παίξετε ανταγωνιστικά. Στην προκειμένη περίπτωση πάντως καλώς έπραξαν οι developers, αφού όπως και να το κάνουμε είναι τραγελαφικό να χάνεις ένα ranked match μόνο και μόνο επειδή στην ομάδα σου έτυχε να βρίσκεται κάποιος παίκτης χαμηλού level.

Το κλειδί της επιτυχίας έγκειται στην συνεννόηση και συνεργασία μεταξύ των μελών της εκάστοτε ομάδας.


10+1 μέρες εκπαίδευσης
Ένας ενδεδειγμένος τρόπος και να κερδίσετε σχετικά εύκολα μερικές χιλιάδες Renown points και να εγκλιματιστείτε στους μηχανισμούς του gameplay είναι το Situations mode. Σε αυτό θα συναντήσετε 11 single-player αποστολές που λειτουργούν ως tutorial. Για παράδειγμα στην πρώτη εξ' αυτών θα πρέπει να μπείτε μόνος σε ένα κτήριο και να εξολοθρεύσετε μια ομάδα τρομοκρατών, ενώ στην δεύτερη καλείστε να σώσετε έναν όμηρο. Παράλληλα, σε κάθε αποστολή υπάρχουν τρία προαιρετικά objectives και αν καταφέρετε να τα ολοκληρώσετε με επιτυχία ανταμείβεστε με Renown points.


Να προσθέσουμε ότι στις 10 πρώτες αποστολές αναλαμβάνετε τον έλεγχο 10 διαφορετικών Operators, κάτι που πρακτικά σας δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσετε τουλάχιστον τους μισούς από αυτούς που περιλαμβάνονται στο παιχνίδι. Κατόπιν αυτού, θα αποκτήσετε μια πρώτη εικόνα για το ποιοι ταιριάζουν στο playstyle σας και ποιοι όχι.

Terrorist Hunt
To ομώνυμο horde mode της σειράς επιστρέφει στο Rainbow Six Siege, παρόλα αυτά κουβαλά όλες τις “παιδικές” ασθένειες που είχαμε δει στους προκατόχους του. Για τους αμύητους να αναφέρουμε ότι στο συγκεκριμένο mode καλείστε να αντιμετωπίσετε μόνος σας ή με παρέα μια ομάδα τρομοκρατών που ελέγχονται από την CPU. Το A.I πάντως είναι επιεικώς μετριότατο και στα τρία διαθέσιμα επίπεδα δυσκολίας (Normal, Hard και Realistic). H μοναδική διαφορά στο Hard και στο Realistic είναι ότι οι εχθροί σας έχουν καλύτερο “σημάδι” και τα χτυπήματά τους σας προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά.


Για να είμαστε ειλικρινείς πάντως το σημαντικότερο πρόβλημα που εντοπίσαμε στο Terrorist Hunt έγκειται στο γεγονός ότι δεν χρησιμοποιεί τους dedicated servers που υπάρχουν στο Multiplayer, αλλά αντίθετα υπάρχει peer-to-peer connection με τον εκάστοτε host. Κατ' επέκταση, αν αυτός ο παίκτης εγκαταλείψει το session θα χάσετε όλα τα exp και τα renown points που κερδίσατε.

Ένα ακόμη πρόβλημα που παρατηρήσαμε στην έκδοση του Rainbow Six Siege για το Xbox One είναι ότι το matchmaking για το Terrorist Hunt πολλές φορές δεν λειτουργεί. Για να λειτουργήσει θα πρέπει να κλείσετε και να ξανανοίξετε το παιχνίδι. Ανάλογα θέματα με το matchmaking συναντήσαμε και στην αποστολή Article 5 του Situations mode, καθώς προσπαθήσαμε δεκάδες φορές να βρούμε συμπαίκτες χωρίς καμία απολύτως επιτυχία. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων να τονίσουμε ότι τα προβλήματα αυτά αφορούν αποκλειστικά το Terrorist Hunt και την αποστολή Article 5, καθώς οι συμπεριφορά των servers στο Multiplayer mode είναι εξαιρετική από όλες τις απόψεις.

“Θα καταφέρει να με κρατήσει;”
Αν λάβουμε υπόψη μας τις δηλώσεις στελεχών της Ubisoft, η εταιρεία έχει στόχο να στηρίξει ενεργά το Rainbow Six Siege για αρκετούς ακόμη μήνες μετά το launch του, κυκλοφορώντας συνεχώς νέο περιεχόμενο. Σε πρώτη φάση γνωρίζουμε ότι θα δούμε οχτώ νέους Operators, οι οποίοι περιλαμβάνονται στο Season Pass του παιχνιδιού. Εδώ να σημειώσουμε ότι οι Operators αυτοί θα μπορούν να ξεκλειδωθούν κανονικά και από τους υπόλοιπους παίκτες ξοδεύοντας απλά Renown points. Στην περίπτωση που όλα πάνε κατ' ευχήν θα υπάρξει... Year 2 για το Rainbow Six Siege, όπως συνέβη στο Destiny.

Την δεδομένη χρονική στιγμή πάντως το νέο FPS της Ubisoft Montreal υστερεί σημαντικά τόσο στον αριθμό των διαθέσιμων modes, όσο και στον αριθμό των χαρτών. Για την ώρα τα PvP modes είναι μόλις τρία (Hostage, Secure Area, Bomb) και λαμβάνουν χώρα σε 10 χάρτες. Τα maps αυτά επίσης είναι ίδια στα Terrorist Hunt και Situations mode κάτι που κάνει έντονο το στοιχείο της επανάληψης. Αυτοί οι 10 χάρτες πάντως είναι επιμελώς σχεδιασμένοι, με πολλαπλά breach points για τους Attackers και μεγάλο verticality, καθώς οι αναμετρήσεις λαμβάνουν χώρα σε κτήρια με αρκετούς ορόφους.

Για να ξεκλειδώσετε πάντως το ranked play και όλους τους διαθέσιμους Operators, παίζοντας παράλληλα ένα σεβαστό χρονικό διάστημα μαζί τους θα χρειαστεί να αφιερώσετε τουλάχιστον 20-30 ώρες. Στην περίπτωση μάλιστα που καταφέρετε να δημιουργήσετε μια αξιόμαχη ομάδα το Rainbow Six Siege είναι ικανό να σας κρατήσει συντροφιά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Άρτιο σε όλους τους τομείς
Η Ubisoft Montreal χρησιμοποιεί εδώ την AnvilNext, την ίδια δηλαδή μηχανή γραφικών που είδαμε στο Assassin's Creed Unity και το Assassin's Creed Syndicate και το τελικό οπτικό αποτέλεσμα αν μη τι άλλο την δικαιώνει. Το Rainbow Six Siege τρέχει στα 1080p στο PS4 και στα 900p στο Xbox One, χωρίς να παρατηρούνται σημαντικές διαφορές μεταξύ των δύο εκδόσεων, καθώς πλέον έχει προστεθεί 8x anisotropic filtering και στο PS4. Αξίζει να σημειωθεί ότι το frame rate είναι σταθερό στα 60fps στο PvP και στα 30fps στο Terrorist Hunt. Στο δικό μας playthrough οι όποιες πτώσεις παρατηρήσαμε ήταν σχεδόν αμελητέες και είχαν καμία απολύτως επίπτωση στα controls.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο πάντως από τεχνικής πλευράς είναι το μοντέλο καταστροφής του περιβάλλοντος, ενώ ανάλογη προσοχή έχει δοθεί και στα ηχητικά εφέ, καθώς ο ήχος που κάνει κάθε σφαίρα καθώς διαπερνά την εκάστοτε επιφάνεια εξαρτάται από την φύση της (τσιμέντο, ξύλο, ύφασμα κτλ.). Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στους ήχους που συνοδεύουν τις εκρήξεις.

To μπαλάκι στην Ubisoft

H απουσία του campaign είναι δεδομένο ότι θα στεναχωρήσει τους παλαιότερους φίλους της σειράς, παρόλα αυτά η Ubisoft Montreal καταφέρνει να μας προσφέρει μια μοναδική multiplayer εμπειρία σε ένα FPS που δεν διστάζει να πρωτοτυπήσει. Το όραμα πάντως των developers δεν υλοποιείται πλήρως εδώ, καθώς έχουμε να κάνουμε με μια σχετικά φτωχή κυκλοφορία από πλευράς περιεχόμενου, καθώς κακά τα ψέμματα ποικιλία υπάρχει μόνο στους Operators, αφού παρατηρούνται ελλείψεις στον συνολικό αριθμό των διαθέσιμων modes/maps. Εάν η Ubisoft τηρήσει τις υποσχέσεις της και στηρίξει το Rainbow Six Siege με τακτικά updates προσθέτοντας νέο περιεχόμενο, τότε είναι δεδομένο ότι θα καταφέρει να κρατήσει τους παίκτες στους servers για όλο το 2016. Σε αντίθετη περίπτωση το μέλλον όχι μόνο του Rainbow Six Siege, αλλά και ολόκληρης της σειράς φαντάζει εξαιρετικά δυσοίωνο.

Θετικά:
- Ρεαλιστικό μοντέλο καταστροφής του περιβάλλοντος
- 20 διαθέσιμοι Operators
- Άρτια και ισορροπημένη PvP εμπειρία
- Ικανοποιητική διάρκεια
- Εξαιρετικά ηχητικά εφέ
- Σταθερό frame rate
- Επιμελώς σχεδιασμένοι χάρτες με μεγάλο verticality

Αρνητικά:
- Ελάχιστα maps και modes
- H πλειοψηφία του διαθέσιμου περιεχομένου είναι αρχικά κλειδωμένη
- Δεν διαθέτει campaign
- Προβλήματα με το matchmaking στο Terrorist Hunt

Βαθμολογία
Γραφικά: 8.5
Ήχος: 8
Gameplay: 8
Αντοχή: 7
Γενικά: 7.7

Μια διαφορετική πρόταση στον χώρο των FPS που αξίζει την προσοχή σας.

Παντελής Δασκαλέλος

NEWS   VIEW ALL

Rainbow Six Siege: Season Pass

[Αρχική δημοσίευση: 12/11/15] Η Ubisoft έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα πληροφορίες για το Season Pass του επερχόμενου Rainbow Six Siege. Το Season Pass σύμφωνα με την εταιρεία θα κοστίζει 30 ευρώ αν...
Posted (29 Nov 2016)

Rainbow Six Siege trailers

[Αρχική δημοσίευση: 17/7/14] Η Ubisoft κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ για το Rainbow Six Siege. Στο Accolade τρέιλερ που θα δείτε παρακάτω, υπάρχουν παντού εκρήξεις, φωτιά, πυρομαχικά και αστυνομική δ...
Posted (28 Nov 2015)

Rainbow Six Siege open beta

[Αρχική δημοσίευση: 18/11/15] Καθώς η επίσημη κυκλοφορία του Rainbow Six Siege πλησιάζει, η Ubisoft ανακοίνωσε σήμερα την open beta του.Πιο συγκεκριμένα, η open beta θα περιλαμβάνει 3 maps και ...
Posted (26 Nov 2015)

Rainbow Six Siege: Ελάχιστες απαιτήσεις

Η Ubisoft ανακοίνωσε τις ελάχιστες και τις προτεινόμενες απαιτήσεις του Rainbow Six Siege. Ελάχιστες απαιτήσεις:RAM: 6GBΕπεξεργαστής: Intel Core i3 560 στα 3.3 GHz or AMD Phenom II X4 945 στα 3.0 GHzΚ...
Posted (10 Nov 2015)

Rainbow Six Siege: Gameplay videos

[Αρχική δημοσίευση: 19/7/14] Η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο 24 λεπτών, στο οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ολόκληρο session από δύο ολοκληρωμένα 5vs5 σενάρια όπου σκ...
Posted (26 Oct 2015)

Rainbow Six Siege: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ως συνήθως οι ημερομηνίες κυκλοφορίες το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται από το πουθενά σε Online shops κι όλοι αναρωτιόμαστε αν όντως ισχύουν. Το κατάστημα Gamestop της Ιταλίας ανέβασε πριν από λί...
Posted (18 Aug 2015)

Rainbow Six Siege: Collector's edition

Η Ubisoft αποκάλυψε την Collector's edition του Rainbow Six Siege, ενώ δημοσίευσε και δύο νέα τρέιλερ για το παιχνίδι. Με την ονομασία "The Art of Siege Edition", αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της ...
Posted (30 Mar 2015)

Rainbow Six Siege: Closed Alpha

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για την alpha έκδοση του Rainbox Six Siege. H alpha έκδοση του πολυαναμενόμενoυ FPS θα διεξαχθεί αποκλειστικά στα PC και θα αφορά μόνο το multiplayer κομ...
Posted (24 Mar 2015)

Ε3 2014: Rainbow Six Siege

To μυστηριώδες project Rainbow Six Patriots, το οποίο αποκαλύφθηκε πριν από τρία περίπου χρόνια χωρίς να έχουν δοθεί ιδιαίτερες πληροφορίες για αυτό, παρουσιάστηκε πριν από λίγα λεπτά στην press confe...
Posted (09 Jun 2014)

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 SimplyGeo (Level 5) 31/12/2015 12:31
Πληρέστατο review Παντελή.Το πήρα στο PC και απογοητεύτηκα με την έλλειψη campaign.Κατά τα άλλα έκαναν καλή δουλειά στα περισσότερα multiplayer modes.
#2 +2 Obi-Wan (Level 4) 31/12/2015 12:35
Νομίζω πως θα το λιώσω πάρα πολλές ώρες όταν το πάρω. Η στρατηγική και η συνεργασία που απαιτεί το παιχνίδι αποτελεί πρόκληση για μένα την οποία θέλω να ξεπεράσω! Πολύ ωραίο review!
#3 AntonKos (Level 17) 31/12/2015 12:49
Πιστεύω ότι αυτή η "μόδα" του να αφαιρείς το campaign από ένα FPS με την δικαιολογία του ότι "Είναι φτιαγμένο για multiplayer" είναι ότι χειρότερο γιατί κατά βάση οι developers θέλουν να γλιτώσουν χρόνο. Όπως έφαγε τα μουτρα της η EA με το νέο Star Wars έτσι και η Ubisoft το πάει καλά για να γίνει η νέα EA.Φυσικά και δεν σκόπευα να πάρω το Rainbow Six.Ακόμα κι αν μου το χάριζαν θα το έδινα δώρο.
#4 Scorcher (Level 21) 31/12/2015 14:10
Πέρα από τα πολύ καλά γραφικά, που όντως ήταν εκπληκτικά, -το παρατήρησα όταν έπαιξα την beta- εγώ προσωπικά δεν θα το αγόραζα. Προφανώς και έχει αρκετές διαφορές από τα άλλα FPS της αγοράς, φαίνονται και στο review αυτές οι διαφορές παρ' όλα αυτά δεν βρίσκω κάποιον λόγο να αγοράσω το συγκεκριμένο game με την παρέα μου αντί του Insurgency που έχει 3 ευρώ αυτή την στιγμή.
#5 Salina (Level 18) 31/12/2015 16:13
Πολυ καλο review,προσωπικ α εγω το θεωρω πολυ καλο fps game το παιζω απο τοτε που βγηκε σε free beta και ακομη δεν τον εχω βαρεθει! Ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου fps διοτι διαφερει αρκετα απο τα κλασικα game. 8)
#6 Professor_Severus_Snape (Level 28) 01/01/2016 02:25
Εγώ θα ήθελα να σταθώ επί τη ευκαιρία στη μόδα η οποία κερδίζει ολοένα έδαφος και αφορά φυσικά την απουσία ενός single player campaign. Πιστεύω ότι είναι λάθος και προσωπικά μου δίνει την εντύπωση της "μισής δουλειάς". Έχουμε συνηθίσει να σχολιάζουμε ή και να κριτικάρουμε όταν κάποιος τίτλος δεν έχει multiplayer. Θεωρώ ότι το αντίθετο είναι ακόμη πιο ανεπίτρεπτο. Μιλάμε για FPS games, όχι για MOBA!
#7 Timister (Level 12) 01/01/2016 07:58
Μόνο το Rainbow Six: Vegas έχω παίξει από την σειρά του Clancy και μου άφησε καλές εντυπώσεις. Περιμένω να μου αρέσει η δράση του Siege αλλά με προβληματίζει ότι είναι μόνο multiplayer.
#8 δημπαν (Level 6) 03/01/2016 18:09
Πολλή ωράιο παιχνίδι με ωράια γραφικα
#9 leokap (Level 9) 03/01/2016 20:52
Ωραίο review και το διάβασα πάνω στην ώρα γιατί βαρέθηκα να παίζω το Counter-Strike: Global Offensive τόσα χρόνια με τον αδερφό μου.
#10 The_Doctor (Level 9) 04/01/2016 02:35
Διαβάζοντας το review αποφάσισα να το προσθέσω στην συλλογή μου. Εξαιρετική παρουσίαση κύριε Δασκαλέλο.
#11 Blood Prince (Level 30) 17/04/2016 13:03
Εγώ πιστεύω πως αν διέθετε campaign θα ήταν ίσως ένα από τα καλύτερα fps που έχουν κυκλοφορήσει.
#12 barbarossagr (Level 2) 22/05/2017 16:36
το παίζω σχεδον καθε μερα. το game ειναι πολυ καλο και εχει πολυ λίγα αρνητικά. εχω αγοράσει και το season pass και γενικά ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το game.φυσικά αν εχεις παρεα ειναι ακομα καλύτερο.
#13 Adam_Pap (Level 18) 30/05/2017 20:57
Multiplayer γτ οχι παρακαλω????μη πω κ καιρος ηταν!!!
Score 7.7
8.03 User Score
(16 votes )
User Reviews 0
Genre: FPS
Developer: Ubisoft Montreal
Publisher: Ubisoft
Διάθεση: CD Media (210-6854220)
Players: 1-10
Requirements: 6GB RAM, Επεξεργαστής Intel Core i3 560 @ 3.3 Ghz/AMD Phenom II X4 945 @ 3.0 Ghz, Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 460/AMD Radeon HD 5870, Χώρος στον σκληρό δίσκο 30GB, Λειτουργικό σύστημα Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 1/12/2015
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το είχαν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.