Naruto to Boruto: Shinobi Striker open beta

Hot
Naruto to Boruto: Shinobi Striker open beta

Naruto to Boruto: Shinobi Striker open beta

Ανακοινώθηκε η περίοδος έναρξης. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/12/17] Η Bandai Namco Entertainment ανακοίνωσε την έναρξη των εγγραφών για την closed beta του Naruto to Boruto: Shinobi Striker στο PS4.

Το επερχόμενο Fighting της Ιαπωνικής εταιρείας είναι καθοδόν και η ίδια ανακοίνωσε πως από σήμερα το βράδυ μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου όλοι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να εγγραφούν για την συμμετοχή τους κατά την έναρξη της closed beta στις 15 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 17 του μήνα. Η ανακοίνωση αυτή αφορά την κονσόλα του PS4 όπου οι fans θα έχουν την ευκαιρία να ρίξουν μια πρώτη ματιά στις 4v4 μάχες του παιχνιδιού.

[UPDATE: 27/2/18 - Νέα beta] Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθεί μια νέα beta για το Naruto to Boruto: Shinobi Striker. Η αρχική beta παρουσίασε ορισμένα θέματα στους servers ανά διαστήματα μιας και συνδέθηκαν πολύ περισσότεροι παίκτες απ' ότι υπολόγιζε η Ιαπωνική εταιρεία.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της νέα beta έκδοσης επομένως μείνετε συντονισμένοι.

[UPDATE 2: 16/4/18 - Open beta] Μέσω ενός νέου βίντεο, ο producer του Naruto to Boruto: Shinobi Striker ανακοίνωσε ότι η open beta θα ξεκινήσει είτε τέλη Ιουλίου ή στις αρχές του Αυγούστου.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Το Naruto to Boruto θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018 για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Naruto to Boruto: Shinobi Striker και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification