Marvel vs. Capcom Infinite: Ημερομηνία κυκλοφορίας και Collector’s Edition

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
6
Marvel vs. Capcom Infinite: Ημερομηνία κυκλοφορίας και Collector’s Edition

Marvel vs. Capcom Infinite: Ημερομηνία κυκλοφορίας και Collector’s Edition

Έρχεται τον Σεπτέμβριο. Δείτε το story τρέιλερ.

Το νέο κεφάλαιο της σειράς θα διατεθεί για PC, PS4 και Xbox One στις 19 Σεπτεμβρίου 2017, σύμφωνα με ανακοίνωση της Capcom, δίνοντας στη δημοσιότητα και το story τρέιλερ του παιχνιδιού.

Ταυτόχρονα, αποκαλύφθηκαν οκτώ ακόμα χαρακτήρες που θα μπουν στην αρένα του Marvel vs. Capcom Infinite. Από την πλευρά της Capcom έχουμε τους Chris Redfield, Chun-Li και Strider Hiryu, ενώ η Marvel θα ρίξει στο ρινγκ τους Ultron, Hulk, Thor, Hawkeye και Rocket Raccoon. Οι οκτώ παραπάνω playable χαρακτήρες θα συνοδεύσουν μεταξύ άλλων τους Ryu, Mega Man X, Iron Man, Captain Marvel, Captain America και Morrigan που έχουν ανακοινωθεί ήδη. Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκαν δύο νέα stages, αυτά των Avengers Tower και Throne Room.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Ultron από το σύμπαν της Marvel έχει ενώσει τις δυνάμεις του με τον Sigma (τον villain από τα Mega Man X) για να εξαπολύσουν έναν cybernetic ιό που θα τους επιτρέψουν να πάρουν υπό τον έλεγχό τους και τα δύο συγκρουόμενα σύμπαντα. Στο story mode, ήρωες και κακοί θα προσπαθήσουν να σώσουν τον κόσμο τους από την νέα απειλή που ακούει πλέον στο όνομα Ultron Sigma.


Collector’s Edition

Το Marvel vs. Capcom θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Πέρα από την “απλή” έκδοση, θα διατεθεί επίσης η Deluxe Edition που περιλαμβάνει το 2017 Character Pass, το οποίο σας δίνει πρόσβαση σε έξι DLC χαρακτήρες (μεταξύ των οποίων και ο Sigma και έξι premium costumes.

marvel vs capcom infinite release date 1

Από την άλλη, η Collector’s Edition θα περιλαμβάνει ρέπλικες των Infinity Stones που φωτίζονται από LEDs, την Deluxe Edition του παιχνιδιού και τέσσερις φιγούρες-διοράματα χαρακτήρων (Chun-Li, Mega Man X, Iron Man και Captain Marvel). Η Collector’s Edition θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One και θα κοστίζει 200 δολάρια.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Marvel vs. Capcom Infinite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 26/04/2017 13:54
Θα τα σπάει.Πολύ ωραία η συλλογή.
Notification