Η Microsoft σκεφτόταν να διαθέσει το Xbox δωρεάν!

Hot
Η Microsoft σκεφτόταν να διαθέσει το Xbox δωρεάν!

Η Microsoft σκεφτόταν να διαθέσει το Xbox δωρεάν!

Υπήρχαν σκέψεις και για προσθήκη των Windows στην κονσόλα.

Η Microsoft σκεφτόταν το ενδεχόμενο να διαθέσει δωρεάν το Xbox και στην πορεία να προσθέσει και τα Windows στην κονσόλα.

Όπως φαίνεται, η Microsoft κατά τη διάρκεια ανάπτυξης του πρώτου Xbox είχε κάποιες καινοτόμες ιδέες. Αν αυτά τα σχέδια είχαν πραγματοποιηθεί, ίσως σήμερα η βιομηχανία του gaming να ήταν πολύ διαφορετική. Αυτές οι πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, αποκαλύφθηκαν από τον συνιδρυτή της Oddworld Inhabitants, Lorne Lanning, σε συνέντευξη του στο gamesindustry. Η σειρά Oddworld κυκλοφορούσε μέχρι τότε αποκλειστικά στο PlayStation και η μεταφορά της στο πρώτο Xbox ήταν μία πολύ μεγάλη έκπληξη. Ένας από τους λόγους που ο Lanning αποφάσισε να μεταπηδήσει στην Microsoft, ήταν ότι υπήρχε το ενδεχόμενο η πρώτη κονσόλα της να διατεθεί στην αγορά δωρεάν!

Σύμφωνα με τον Lanning λοιπόν: "Εκείνη την περίοδο, θεωρούσαν πως ο πυρήνας της αγοράς θα ήταν casual. Ήθελαν να γίνουν η κονσόλα του casual gamer. Αυτός ήταν και ο λόγος που μας προσέγγισαν. Ήθελαν κάτι που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το Mario και να προσεγγίσει αυτό το μερίδιο της αγοράς. Τους άρεσε πάρα πολύ το Oddworld και μας πρότειναν να πάμε με το μέρος τους. Ενώ υπήρχε το ενδεχόμενο να διαθέσουν την κονσόλα δωρεάν." Τα λεγόμενα του Lanning επιβεβαίωσε και ο συνδημιουργός του Xbox, Seamus Blackley, ενώ αποκάλυψε πως υπήρχε και η σκέψη μελλοντικά να προστεθούν και τα Windows στην κονσόλα!

Αξίζει να σημειώσουμε πως η παραπάνω είδηση δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Περιμένουμε την γνώμη σας στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification