Shuttle Mini PC XPC SH170R6

Hot
Shuttle Mini PC XPC SH170R6

Shuttle Mini PC XPC SH170R6

Με επεξεργαστές Intel 6ης γενιάς.

H γερμανική εταιρεία PC hardware, Shuttle, ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέας σειράς Mini PC που διαθέτουν 6ης γενιάς Intel Core επεξεργαστές, αρχιτεκτονικής Skylake.

To XPC SH170R6 είναι κατασκευασμένο από αλουμινένιο σασί και συνιστά τον πρώτο Mini υπολογιστή που διαθέτει την έκτη γενιά των επεξεργαστών Intel Core, αρχιτεκτονικής 14 nm. Όπως δήλωσε ο επικεφαλής διαφήμισης και δημοσίων σχέσεων της Shuttle Computer Handels GmbH, Tom Seiffert, "Από την έλευση του πρώτου XPC το 2001, τα Mini PC της Shuttle αναπτύσσονται ώστε να συνυπάρχουν με κάθε νέα σειρά Intel επεξεργαστών. Ο κανόνας επιβεβαιώνεται και με τη σειρά επεξεργαστών αρχιτεκτονικής Skylake". Όσοι αγοράσουν τα νέα μηχανήματα θα διαπιστώσουν ότι το Intel H170 chipset εκμεταλλεύεται την επιπλέον ισχύ που οφείλεται μεταξύ άλλων στην DDR4 RAM.

shuttle2

Το SH170R6 διαθέτει τέσσερις υποδοχές για DDR4 RAM ενώ για πρώτη φορά υποστηρίζει έως και 64 GB RAM (4x 16 GB), ιδανική για εφαρμογές απαιτητικές σε πόρους, όπως επιστημονικές, σχεδιαστικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Τα νέα μοντέλα προσφέρουν μεγάλη ευελιξία ως προς την υποστήριξη CPU, καθώς είναι συμβατά με σχεδόν οποιονδήποτε Intel Intel Celeron, Pentium, Core i3, Core i5 ή Core i7 LGA1151 επεξεργαστή.

Στα ενδότερα των Mini PC μπορεί κάποιος να βρει χώρο για τουλάχιστον τρία drives και 4 SATA 6 Gbit/s connectors. Το SH170R6 περιλαμβάνει επίσης και 1 θύρα PCI-Express-x16-3.0 και 1 θύρα  PCI-Express-x4-3.0. Επιπλέον, οι θύρες Mini-PCI-Express-x1-2.0 and M.2 επιτρέπουν την εγκατάσταση WLAN module καθώς και οποιουδήποτε τελευταίας τεχνολογίας SSD δίσκου. Οι εξωτερικές διάστάσεις είναι 33.2 x21.6 x 19.8 cm.

shuttle3

Ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι οι οκτώ θύρες USB 3.0 με μπλε φωτισμό ενώ το πακέτο συμπληρώνουν ακόμα 2 θύρες USB (η μία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για φόρτιση smartphone), ήχος 8 καναλιών και θύρες eSATA και Intel Gigabit Ethernet. Επίσης τα PC είναι εξοπλισμένα με 2 θύρες DisplayPort και μία θύρα HDMI οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε παράλληλη λειτουργία για την υποστήριξη 4Κ monitors στα 60 (DP) ή στα 30 Hz (HDMI).

Όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουν την ισχύ τους από μια μονάδα τροφοδοσίας 300 W που επιτρέπει στο SH170R6 την απρόσκοπτη λειτουργία του ακόμα και στις μέγιστες ρυθμήσεις (επεξεργαστή, μνήμης κ.λ.π). Επιπλέον είναι δυνατή η αντικατάσταση της μονάδας από τροφοδοτικό ισχύος 500 W στην περίπτωση εγκατάστασης  high-end κάρτας γραφικών. Το μηχάνημα διαθέτει ενεργό σύστημα ψύξης.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του Shuttle Barebone SH170R6 είναι τα 258 ευρώ ενώ θα είναι διαθέσιμο σε εξειδικευμένους retailers στην Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μεταβείτε στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή ή να δείτε την σελίδα της Shuttle στο Facebook. Αν ενδιαφέρεστε για PC Hardware μπορείτε να συζητήσετε στο subforum PC: τεχνολογία του Gameworld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Adam_Pap (Level 18) 19/10/2015 16:18
Πολύ ωραία χαρακτηριστικά και ωραία η υλοποίηση του όλου σκηνικού, πιστεύω θα τα πάει πολύ καλά σε πωλήσεις!!
#2 supermario644ever (Level 20) 20/10/2015 15:50
Θα πάει πολύ καλά 8)
Notification