Nvidia Titan Xp: Συλλεκτικές εκδόσεις αφιερωμένες στο Star Wars

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
9
Nvidia Titan Xp: Συλλεκτικές εκδόσεις αφιερωμένες στο Star Wars

Nvidia Titan Xp: Συλλεκτικές εκδόσεις αφιερωμένες στο Star Wars

Με λεπτομέρειες από τις dark-side και light-side της επικής διαστημικής όπερας.

Η Nvidia ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο συλλεκτικών εκδόσεων της Titan Xp οι οποίες είναι αφιερωμένες στο σύμπαν των Star Wars.

Η high-end κάρτα γραφικών της Nvidia αναμένεται να κάνει ξανά την εμφάνισή της, αυτή την φορά έχοντας τα “χρώματα” της διαστημικής όπερας του George Lucas. Συγκεκριμένα, η Jedi Order έκδοση παρουσιάζει λεπτομέρειες από όπλα και αντικείμενα της Rebel Alliance όπως η λαβή ενός lightsaber, ενώ η Galactic Empire έκδοση της GPU διαθέτει λεπτομέρειες που θυμίζουν το Death Star. Αμφότερες οι δύο κάρτες γραφικών περιλαμβάνουν σημεία που φωτίζονται. Η Jedi Order έρχεται σε λευκή συσκευασία και οι Galactic Empire αντίστοιχα σε μαύρη.

Όσον αφορά το εσωτερικό των GPU, συναντάμε ίδιες προδιαγραφές με την βασική έκδοση της Titan Xp, δηλαδή 3840 CUDA cores, 12GB GDDR5X μνήμη στα 11.4Gbps και ονομαστική υπολογιστική ισχύς 12TFLOPS.

Το κόστος των συλλεκτικών εκδόσεων της Titan Xp βρίσκεται στα 1200 δολάρια και οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στα μέσα Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης για την GeForce GTX 1070 Ti και συζητήστε για τις Star Wars εκδόσεις της Titan Xp στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Miatakias (Level 16) 09/11/2017 15:47
Πω , Πω Τιτανομαχια σου λεω Ολυμπιακος - Παναθηναικος.. Την πρασινη θα επαιρνα.. :-x
#2 +1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 09/11/2017 16:36
Φαίνονται υπέροχα! Ότι πρέπει για τους φανς!
#3 ashbringer (Level 25) 10/11/2017 16:29
Divine Raiden περιμένω σχόλιο εδώ.Ψήνομαι για την μαύρη.Πουλάω το νεφρό μου άμεσα.
Notification