NBA 2K18

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
7
NBA 2K18

NBA 2K18

Εναλλακτικό εξώφυλλο του Kyrie Irving. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/5/17] Η 2K Games ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του NBA 2K18, αποκαλύπτοντας παράλληλα τις τρεις διαφορετικές εκδόσεις του.

Μετά τον Kobe Bryant, ένας ακόμη πρώην άσος των Los Angeles Lakers θα φιγουράρει στο εξώφυλλο των Legend και Legend Gold εκδόσεων. Πρόκειται για τον εξαιρετικά δημοφιλή βετεράνο center Shaquille O'Neal, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στους Orlando Magic, Cleveland Cavaliers, Boston Celtics, Phoenix Suns και Miami Heat.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Όπως προαναφέραμε, το νέο κεφάλαιο στης σειράς NBA 2K θα κυκλοφορήσει σε τρεις ξεχωριστές εκδόσεις, την Standard Edition, την Legend Edition και την Legend Edition Gold. Να σημειωθεί ότι η τελευταία θα διατεθεί αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή, ενώ η Standard Edition θα έχει κάποιο αποκλειστικό pre-order/Day One περιεχόμενο, το οποίο θα ανακοινωθεί στην πορεία.

Δείτε αναλυτικά το περιεχόμενο του NBA 2K18: Legend Edition:
- 100.000 VC
- 20 MyΤΕΑΜ Packs (περιλαμβάνεται εγγυημένα η κάρτα του Shaquille O'Neal)
- Παπούτσια Shaq Attack
- Jerseys και Apparel του  Shaquille O'Neal
- Championship Ring

Δείτε αναλυτικά το περιεχόμενου του  NBA 2K18: Legend Gold Edition:
- Όλο το περιεχόμενο της Legend Edition
- 150.000 επιπλέον VC
- 20 επιπλέον MyΤΕΑΜ Packs
- Shaq's Jersey Collection

[UPDATE: 1/6/17 - O Kyrie Irving στο εξώφυλλο] Η 2K Sports ανακοίνωσε τον παίκτη που θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του NBA 2K18. Την ίδια μέρα που ξεκίνησαν οι τελικοί του NBA, η 2K επιβεβαίωσε ότι ένας από τους αγωνιζόμενους, ο πλέι μέικερ των Cleveland Cavaliers Kyrie Irving θα είναι στο εξώφυλλο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Irving θα είναι στο εξώφυλλο ενός NBA 2K, αν και ήταν στο εξώφυλλο του NBA Live 14 από την EA Sports το 2013.

Ο Irving δήλωσε: "Είναι γνωστό ότι είμαι φανατικός παίκτης αυτής της σειράς και είμαι τιμή μου να είμαι ο αθλητής του εξώφυλλου στο NBA 2K18. Είναι σουρεαλιστικό που εμφανίζομαι στο εξώφυλλο και ανυπομονώ να κυριαρχήσω στο εικονικό γήπεδο με όλους τους θαυμαστές μου αυτό το φθινόπωρο".

Ο Irving ήταν η πρώτη γενική επιλογή στο NBA Draft του 2011 και κέρδισε το βραβείο Rookie of the Year το 2012. Ονομάστηκε MVP του NBA All-Star Game το 2014 και κέρδισε το πρώτο του πρωτάθλημα το 2016 με τους Cleveland Cavaliers. Ο Irving και οι συμπαίκτες του έχουν πολύ σκληρή δουλειά, καθώς θα παίξουν εναντίον των Golden State Warriors στους τελικούς του NBA. Η προσομοίωση των τελικών στο NBA 2K17 προβλέπει πως θα κερδίσουν οι Golden State Warriors σε μια επική σειρά εφτά παιχνιδιών.

Ο Irving, 24 ετών, έχει κατά μέσο όρο 24,5 πόντους ανά παιχνίδι στα πλέι-οφ του φετινού έτους. Είναι ελαφρώς χειρότερος σε σύγκριση με πέρυσι, αν και έχει ακόμα καιρό να το αλλάξει αυτό. Ήταν θέμα χρόνου να επιλεγεί για κάποιο εξώφυλλο του NBA 2K, καθώς είναι από τους καλύτερους πλέι μέικερ.

Αν προ-παραγγείλετε το NBA 2K18, θα αποκτήσετε πρόσβαση στο εξής περιεχόμενο:

- 5.000 εικονικά νομίσματα
- 10 εβδομαδιαία πακέτα MyTEAM
- Kyrie Outfit Pack

[UPDATE 2: 8/8/17 - The Art Behind 2K18 video blog] Η 2K Sports έδωσε στη δημοσιότητα ένα dev diary, το οποίο επικεντρώνεται στον τεχνικό τομέα του NBA 2K18.

Στο βίντεο μιλάει ο art director Joel Friesch, ο οποίος εξηγεί πώς η ομάδα του εργάστηκε για εκατοντάδες ώρες με στόχο να δημιουργήσουν το πιο όμορφο NBA game που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Η εξωτερική εμφάνιση των ψηφιακών παικτών βρίσκεται όσο πιο κοντά γίνεται στους πραγματικούς αθλητές, αφού τα πρόσωπα και το σώματά τους έχουν δημιουργηθεί από το μηδέν. Στις λεπτομέρειες αναφέρεται ο νέος τρόπος που το φως αντανακλάται στα δόντια και τα μάτια των παικτών, ενώ είναι ορατές οι ουλές τους ή ακόμα και τα τατουάζ.

Ταυτόχρονα, το cloth simulation και τα χρώματα των εμφανίσεων κάθε ομάδας έχουν βελτιωθεί. Βελτιώσεις συναντάμε και στο MyPlayer character creator, όπου το σκανάρισμα του προσώπου σας θα γίνεται πλέον με μεγαλύτερη ακρίβεια. Επίσης, έχουν υπάρξει προσθήκες στα διαφορετικά στυλ κουρέματος.

[UPDATE 3: 12/8/17 - Αποκαλύφθηκε το rating και το μοντέλο του Γιάννη Αντετοκούνμπο] Tο rating του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα είναι 91 κάνοντας τον τον small forward με το δεύτερο μεγαλύτερο rating και έναν από τους μόλις εφτά παίχτες που έχουν αποσπάσει βαθμολογία μεγαλύτερη από το 90 στις μέχρι τώρα αποκακύψεις παιχτών. Ο Γιάννης ήταν ένας από τους πολλούς μπασκετμπολίστες που ζήτησε να λάβει το rating του από τον NBA 2K Community Manager Ronnie 2K, κάτι που αποτελεί πλέον και την επίσημη διαδικασία για το πώς αποδίδονται τα ratings.

[UPDATE 4: 16/8/17 - Νέο τρέιλερ] Η 2K Sports έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ υπό το άκουσμα του Shoot Ones από τον Mobb Deep.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι ανάμεσα στις διαθέσιμες ομάδες θα συγκαταλέγονται και οι κλασικές Miami Heat του 1996 και New York Knicks του 1998.

[UPDATES 5: 25/8/17 - All-Time Teams] Νέο τρέιλερ με τις All-Time Teams.

Η 2K Games κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο NBA 2K18 σύμφωνα με το οποίο κάθε ομάδα από τις 30 που συμμετέχουν στο NBA θα έχει και την δική της “All-Time” Team που θα αποτελείται από τους καλύτερους παίκτες που έχουν παίξει στο NBA.

Βλέποντας το παρακάτω τρέιλερ θα συναντήσετε θρυλικά πρόσωπα του μπάσκετ όπως οι Michael Jordan, Allen Iverson και Kareem Abdul-Jabbar, καθένας από τους οποίους θα εμφανίζεται στην θρυλική ομάδα που αγωνιζόταν. Συνεπώς μερικοί παίκτες όπως ο Shaquille O’Neil ή και ο Lebron James θα εμφανίζονται σε παραπάνω από μία ομάδες.



Υπήρχαν και στο παρελθόν θρυλικές ομάδες όμως η Miami Heat του 1996 για παράδειγμα, ωστόσο οι All-Time Teams διαφέρουν αφού θα αποτελούνται από παίκτες διαφόρων γενεών.

[UPDATE 6: 29/8/17 - Σχολιαστές οι Bryant και Garnett] Kobe Bryant και Kevin Garnett συμμετέχουν στο NBA 2K18 σαν guest commentators.

Η 2K Sports δημοσίευσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο NBA 2K18. Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο παίκτες που έχουν αποσυρθεί και σίγουρα θα γνωρίζετε, που δεν είναι άλλοι από τους Kobe Bryant και Kevin Garnett οι οποίοι πέραν από την παρουσία τους στα All-Time Teams θα συμμετέχουν και σαν guest commentators στο παιχνίδι.


Το τρέιλερ περιέχει αρκετό χαβαλέ ανάμεσα στους πρωταγωνιστές που δηλώνουν πολύ χαρούμενοι για αυτήν τους την συμμετοχή στο NBA 2K18.

[UPDATE 7: 8/9/17 - Εναλλακτικό εξώφυλλο] Η 2K αποκάλυψε το εναλλακτικό εξώφυλλο του NBA 2K18 που περιέχει τον Kyrie Irving στα χρώματα των Boston Celtics. 

Η αλλαγή δεν παρατηρείται μόνο στην φανέλα σε σχέση με την Cleveland Cavaliers edition, αφού ο Irving έχει εντελώς διαφορετική στάση και δεν ετοιμάζεται για layup όπως στην πρώτη έκδοση. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα είναι διαθέσιμη η έκδοση με το νέο εξώφυλλο.

Η μεταγραφή του Kyrie Irving είχε προκαλέσει άγχος στην 2K που ωστόσο θα προχωρήσει σε μια απλή αλλαγή του εξωφύλλου χωρίς περαιτέρω μπερδέματα.

Το NBA 2K18 θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 και Switch. 

Δείτε τη χιουμοριστική συζήτηση της Mia Khalifa με τον Marketing Director του NBA 2K18. Για εκτενή συζήτηση για το NBA 2K18 επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 aims (Level 20) 08/05/2017 16:32
το φωναζω τοσο καιρο κ για φιφα κ για 2Κ..
οι Legend Gold Edition's ειναι ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ..
Δεν αρκει το ψηφιακο περιεχομενο κ αντε μια αφισα(στο 2Κ)..
Να βαλουν κατι καλυτερο..
πχ μινιατουρα soccerstarz στο φιφα,αναλογη μπασκετικη μινιατουρα στο 2Κ..
Κανα μπλουζακι(απλο t shirt με λογοτυπο επανω)...
Τωρα τα ψηφιακα δωρα,τι να τα κανεις?
#2 Miatakias (Level 16) 02/06/2017 00:57
Την Euroleague σαν διοργανοση με τις 16 ομαδες και καποια γηπεδα αν μπορουν πρεπει να βαλουν
#3 ashbringer (Level 25) 02/06/2017 08:58
Χωρίς αντίπαλο για μια ακόμα χρονιά και απλά μοναδικό.
#4 ashbringer (Level 25) 13/08/2017 07:36
Πάμε Γιάνναρε! Ο Σεπτέμβρης θα είναι μοναδικός.
#5 Miatakias (Level 16) 29/08/2017 23:42
Ακουσα οτι δεν θα εχει παρκο , ισχυει? :sigh:
Notification