Terra Battle 2 gameplay video

Hot
Νίκος Πανεθυμιτάκης

Νίκος Πανεθυμιτάκης  

You grow old, only when you stop gaming
 
0.0 ()
3
Terra Battle 2 gameplay video

Terra Battle 2 gameplay video

Χορταστική μάχη με boss στο νεότερο βίντεο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 26/6/17] Ο Hironobu Sakaguchi, διευθύνων σύμβουλος της Mistwalker Corporation, ανακοίνωσε πρόσφατα την συνέχεια της δημοφιλούς σειράς JRPG Terra Battle, που ονομάζεται Terra Battle 2.

Μερικές ώρες μετά, ο "πατέρας" του Final Fantasy, παρουσίασε το πρώτο gameplay video κατά τη διάρκεια ενός livestream στο Nico Nico. Η αποκάλυψη του gameplay είχε διάρκεια περίπου 24 λεπτά και δίνει μια καλή ματιά στα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Ενώ παίζετε θα διαθέτετε ένα world map που θα μπορείτε να εξερευνήσετε, ενώ θα σας δίνεται η δυνατότητα να καθορίσετε τον σχηματισμό της ομάδας πριν από κάθε μάχη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στο gameplay εκτός από τον Sakaguchi συμμετείχε και ο θρυλικός συνθέτης του Final Fantasy Nobuo Uematsu, ο οποίος αναλαμβάνει το story του παιχνιδιού. Ο art designer, Kimihiko Fujisaka (σειρά Drakengard, The Last Story), φέρνει την τέχνη του στο σχεδιασμό χαρακτήρων, ενώ η εταιρία ανάπτυξης Silicon Studio (Bravely), εργάζεται και αυτή για το Terra Battle 2.

[UPDATE: 6/8/17 - Νέο gameplay βίντεο] Η εταιρεία ανάπτυξης Mistwalker Corporation του Hironobu Sakaguchi, γνωστό σαν τον δημιουργό της σειράς Final Fantasy, κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο JRPG για κινητά, το Terra Battle 2.

Στο βίντεο θα δείτε τον νέο χάρτη, τον οποίο μπορείτε να εξερευνήσετε και να τοποθετήσετε την ομάδα σας όπως εσείς θέλετε πριν ξεκινήσει μια μάχη. Επιπλέον θα δείτε τον τρόπο που θα διαδραματίζονται οι μάχες, καθώς και μια μάχη με boss η οποία περιέχει cutscenes. Το Terra Battle 2 αξιοποιεί το σύστημα πλακιδίων του για να δημιουργήσει μια animated αφήγηση αντί για τον στατικό διάλογο που θα δείτε στα περισσότερα games για κινητά. 

Μπορείτε να κάνετε pre-register το Terra Battle 2 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του. Επίσης ο σκηνοθέτης του Kingdom Hearts III, ο Tetsuya Nomura, θα σχεδιάσει έναν guardian για το game αν φτάσει τις 300.000 εγγραφές.

Δείτε το βίντεο:

Το Terra Battle 2 αποτελεί μέρος του νέου franchise "Terra World", το οποίο περιλαμβάνει επίσης το πρώτο Terra Battle και το Terra Wars. Ενδέχεται μελλοντικά να κυκλοφορήσει και σε κονσόλες όπως είχαμε ακούσει πριν από λίγο καιρό, αλλά δεν έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Αναμένεται μέσα στο 2017 για PC, Android και iOS.

Διαβάστε τις πρώτες πληροφορίες για το Terra Battle 2 και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 27/06/2017 10:33
Πολλά μεγάλα ονόματα πίσω απο την δημιουργία αυτού του τίτλου.Περιμένο υμε ημερομηνία κυκλοφορίας.
Notification