Pokemon GO: Offline servers

Hot
Pokemon GO: Offline servers

Pokemon GO: Offline servers

Hackers ανέλαβαν ευθύνη για DDOS Attacks.

Το Pokemon Go έχει κυκλοφορήσει στο εξωτερικό εδώ και αρκετές μέρες και από την ημέρα του λανσαρίσματος πάντα υπήρχαν προβλήματα με τους servers. Tώρα δύο hacking groups έχουν αναλάβει την ευθύνη για διάφορες DDoS επιθέσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες.

Η πρώτη ομάδα ονομάζεται OurMine και έλαβε την ευθύνη για την πτώση των servers μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η OurMine μάλιστα επικοινώνησε με την δημοσιογραφική ιστοσελίδα TechCrunch και ανέφερε πως ο λόγος που κάνει DDoS attacks σε λογαριασμούς Twitter και servers παιαχνιδιών είναι για να προωθήσουν τις υπηρεσίες ασφάλειάς τους, για τις οποίες σύμφωνα με τα δημοσιεύματα χρεώνουν μέχρι και 5000 δολάρια. “Δεν θέλουμε οι άλλοι hackers να επιτεθούν στους servers και για αυτό το λόγο πρέπει να τους προστατεύσουμε” ανέφερε ένα μέλος της ομάδας.

Η δεύτερη ομάδα από hackers που ανέλαβε ευθύνη για την πτώση των servers του Pokemon GO, ήταν η PoodleCorp με ανακοίνωση που έκανε στο Twitter το Σάββατο 16 Ιουλίου. Η PoodleCorp μάλιστα αναφέρει πως σκοπεύει να ξανά επιτεθεί στους servers του παιχνιδιού την 1η Αυγούστου.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Pokemon GOΣυζητήστε για το Pokemon GO στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 supermario644ever (Level 20) 19/07/2016 14:59
"Helpful" hackers won the game 8)
#2 ashbringer (Level 25) 19/07/2016 16:01
Κάθε μεγάλη και επιτυχημένη εφαρμογή έχει και τους χάκερ που κυνηγούν να την ρίξουν κλασικά.
Notification