Bloodborne: Bug που μειώνει την δυσκολία στα bosses

Hot
Bloodborne: Bug που μειώνει την δυσκολία στα bosses

Bloodborne: Bug που μειώνει την δυσκολία στα bosses

Αφήστε το PS4 ανοιχτό για 12 ώρες και τα bosses γίνονται παιχνιδάκι!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ένας χρήστης του Reddit ανακάλυψε τρόπο ώστε να μειώσει το επίπεδο δυσκολίας του Bloodborne.

Στο παρελθόν έχουμε συναντήσει διάφορα bugs/glitches σε παιχνίδια που μπορούν να δουλέψουν προς όφελος μας. Αυτή τη φορά όμως, ο χρήστης του Reddit, MeatBallz, ανακάλυψε ένα εξωφρενικό bug, το οποίο μειώνει αισθητά την δυσκολία των bosses του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, το bug παρουσιάζεται όταν αφήσετε το PS4 σας με το Bloodborne ανοιχτό για 12 ώρες. Σε περίπτωση που κάνετε restart όμως, η δυσκολία επιστρέφει στα κανονικά της επίπεδα. Σύμφωνα με τον ίδιο, το συγκεκριμένο bug το ανακάλυψε κατά τυχή, καθώς άφησε το Bloodborne ανοιχτό για 12 ώρες και όταν γύρισε το boss που πολεμούσε έγινε πολύ πιο εύκολο. Άλλοι χρηστές του Reddit, έχουν αναφέρει πως το συγκεκριμένο bug μπορεί να προκύψει και από τη νέα λειτουργία του PS4, το suspend mode.

Δείτε την κανονική έκδοση του boss και στη συνέχεια την εύκολη: (Προσοχή για Spoilers)

Διαβάστε το review του Bloodborne από την Χριστιάνα Θάνου και πείτε μας την γνώμη σας για το bug στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 JimAndJimGaming (Level 11) 06/04/2015 23:11
Τυχερός ο τύπος. Καλή φάση.
#2 +1 ashbringer (Level 25) 07/04/2015 08:05
Απο το πουθενά έτσι ; Τι ανακάλυψε ο τύπος χαχαχαχα.Κορυφή !
#3 +2 deviljim92 (Level 12) 07/04/2015 17:08
Ρε μπας και μας λυπήθηκαν οι κατασκευαστές του παιχνιδιού;;;Σο υ λέει άμα στο 12ωρο είναι όλη την ώρα dead ας γίνουν πιο εύκολα τα boss :P
Notification