The Incredible Adventures of Van Helsing II

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
5 1
The Incredible Adventures of Van Helsing II

The Incredible Adventures of Van Helsing II

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Xbox One. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/12/15] Το The Incredible Adventures of Van Helsing θα λέγαμε ότι αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις αυτή της χρονιάς. Η Ουγγρική NeoCore Games μας παρέδωσε ένα αξιόλογο Action RPG, που λοξοκοιτάζει μεν προς την πλευρά της Blizzard και του Diablo, παραμένει εξαιρετικά εθιστικό δε. Πριν από λίγα λεπτά η NeoCore Games μέσω σχετικού δελτίου Τύπου που μας απέστειλε μας ανακοίνωσε την κυκλοφορία του The Incredible Adventures of Van Helsing II και παράλληλα μας έδωσε τις πρώτες πληροφορίες για αυτό.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου λοιπόν, στο The Incredible Adventures of Van Helsing II θα υπάρχουν τρεις playable classes, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες εξαρχής και συγκεκριμένα οι Hunter, Thaumaturge και Arcane Mechanic. To ορμητήριο σας θα είναι για ακόμη μια φορά το Hunter's Lair από όπου θα μπορείτε να κάνετε teleport μεταξύ των διαφόρων τοποθεσιών, να φυλάξετε το loot σας κ.ο.κ. Εν τω μεταξύ, στο πρώτο game της σειράς είχαμε δει ένα Tower Defense mini game, στο οποίο θα έπρεπε να προστατέψετε το lair σας από τα waves των mobs και όπως μας ενημέρωσε η NeoCore Games κάτι αντίστοιχο θα δούμε και στον διάδοχό του.

the-incredible-adventures-of-van-helsing-ii-1

Το rage system που σχετίζεται με την εκτέλεση των abilites θα επιστέψει αυτούσιο, καθώς και η Lady Katarina, στον ρόλο του companion σας. Επιπροσθέτως, θα μπορείτε να στρατολογήσετε έναν ακόμη companion που θα ονομάζεται Chimaera. Κατά την διάρκεια των μαχών δύναται να κάνετε summon την Chimaera για να πολεμήσει στο πλάι σας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να την στείλετε και στο Ink (μια σκοτεινή διάσταση του παιχνιδιού) για να κυνηγήσει θησαυρούς. Επιπροσθέτως, μέσω του Hall of Trophies θα μπορείτε να διακοσμήσετε το Lair σας με διάφορα τρόπαια τα οποία τροποποιούν διαφόρους παραμέτρους του παιχνιδιού, όπως το damage που προκαλούν τα mobs ή την δύναμη των spells σας.

[UPDATE: 23/6/16 - Κυκλοφορία στο Xbox One] Η NeoCoreGames ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Incredible Adventures of Van Helsing II για το Xbox One.

Το Action RPG της NeoCoreGames θα μεταφερθεί στο Xbox One την 1η Ιουλίου 2016, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της εταιρείας. Θυμίζουμε ότι το δεύτερο game της τριλογίας είχε κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2014 στα PC, ενώ το πρώτο Van Helsing είχε δοθεί δωρεάν τον Δεκέμβριο του 2015 μέσω της υπηρεσίας Games with Gold. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τριλογία Van Helsing διατίθεται για PC μέσω του Steam και περιλαμβάνει και τα τρία games της σειράς.

Το Van Helsing II για το Xbox One θα κοστίζει 15 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του, θα γίνουν διαθέσιμα τα DLC Che Domovoy Minipet και Expurgator Set. Το πρώτο θα περιλαμβάνει ένα σπάνιο pet, gear και ένα perk, ενώ στο δεύτερο θα βρείτε διάφορα set items. Καθένα από τα δύο αυτά DLC θα κοστίζουν 1 ευρώ.

Το The Incredible Adventures of Van Helsing II θα κυκλοφορήσει για Xbox One την 1η Ιουλίου 2016 και θα κοστίζει 15 ευρώ. Η έκδοση για PC διατίθεται ήδη από τις 22 Μαΐου 2014.

Διαβάστε τα reviews των The Incredible Adventures of Van Helsing, Van Helsing II και Van Helsing III και συζητήστε για το Van Helsing II στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 Vitril (Level 20) 13/12/2013 17:27
Παρότι έχουν βγει διάφορα αξιόλογα action RPG τελευταία στο στυλ των Diablo, το Van Helsing είναι αυτό που διασκέδασα περισσότερο, πιο πολύ και από το Path of Exile. Ανυπομονώ για το 2 κεφάλαιο της σειράς.
#2 alucard1984 (Level 13) 13/12/2013 18:02
Μου είχε αρκετά το πρώτο μέρος ,οπότε περιμένουμε να δούμε και να δοκιμάσουμε και το δεύτερο.
#3 alucard1984 (Level 13) 13/12/2013 18:03
Μου είχε αρέσει ήθελα να γράψω
#4 +1 Efane (Level 24) 24/06/2016 18:08
Πολυ καλό παιχνίδι και δεν του το χα. Θα ήθελα να δοκιμάσω και το δεύτερο μέρος ;-)
#5 mastrogas (Level 9) 25/06/2016 09:40
κ το πρωτο και το δευτερο είναι πολυ κλα παιχνίδια του είδους !
#6 ashbringer (Level 25) 26/06/2016 10:39
Εντυπωσιακό το Van Helsing .Ανυπομονώ να το δώ και στο Xbox.
Notification