Η BioWare γιορτάζει τα 10 χρόνια Mass Effect

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Η BioWare γιορτάζει τα 10 χρόνια Mass Effect

Η BioWare γιορτάζει τα 10 χρόνια Mass Effect

Στο σχετικό βίντεο μιλάει για το “λαμπρό μέλλον της RPG σειράς”.

Η δημοφιλής sci-fi RPG σειρά Mass Effect έκλεισε 10 χρόνια παρουσίας και η BioWare γιορτάζει το γεγονός μέσω ενός βίντεο.

Στο παρακάτω βίντεο διάρκειας περίπου οκτώ λεπτών, οι developers της BioWare κάνουν μια ιστορική αναδρομή στα Mass Effect, ενώ οι voice actors των Shepard και Ryder μιλάνε για την εμπειρία τους και για την επίπτωση που αυτή είχε τόσο στην προσωπικότητά τους, όσο και στην καριέρα τους. Στο τέλος του βίντεο, η BioWare σημειώνει ότι το μέλλον των Mass Effect είναι λαμπρό, δείχνοντας ότι η ίδια θέλει να συνεχίσει την RPG σειρά, παρόλο που το Mass Effect: Andromeda έλαβε χαμηλότερες από το αναμενόμενο βαθμολογίες και κακά σχόλια από τους fans. Θυμίζουμε ότι και η Electronic Arts είχε αναφερθεί στην επιστροφή της σειράς Mass Effect.


Διαβάστε το review του Mass Effect: Andromeda
και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 09/11/2017 14:30
Για να δούμε τι θα δούμε.Είναι κρίμα να βλέπουμε μια τόσο μεγάλη σειρά να πέφτει τόσο χαμηλά με την τελευταία κυκλοφορία.
Notification