The Culling: Σταμάτησε η περαιτέρω ανάπτυξη του Battle Royale της Xaviant

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
The Culling: Σταμάτησε η περαιτέρω ανάπτυξη του Battle Royale της Xaviant

The Culling: Σταμάτησε η περαιτέρω ανάπτυξη του Battle Royale της Xaviant

Μόλις δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του.

Η Xaviant ανακοίνωσε ότι σταμάτησε να υποστηρίζει το The Culling, μόλις δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του.

Η ανάπτυξη του Battle Royale της Xaviant ξεκίνησε τον Μάιο του 2015, ενώ μέσα στο 2016 είχε διατεθεί σε Early Access στα PC. Έπειτα ακολούθησε η διάθεσή του στο Xbox Game Preview τον Ιούνιο του 2017. Η τελική έκδοση του κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο, παρόλα αυτά η εταιρεία ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι σταμάτησε πρόωρα την περαιτέρω υποστήριξή του με νέα updates.

Πλέον η Xaviant θα επικεντρωθεί στο νέο της game, για το οποίο δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες. Οι servers του The Culling θα παραμείνουν ανοιχτοί, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί εάν θα κλείσουν σύντομα. Το The Culling είναι ένα Battle Royale game στο οποίο προσπαθείτε να μείνετε ζωντανός σε ένα νησί ενάντια σε 15 ακόμα παίκτες.

Θυμηθείτε το preview του The Culling και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 20/12/2017 18:11
Κάτι δεν τους πήγε καλά με το συγκεκριμένο και ίσως πάτησαν και στο γεγονός ότι κυκλοφορούν πολλά games την ίδια εποχή με το ίδιο θέμα.
Notification