Titanfall 2: Vanguard SRS Collector’s Edition

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
7
Titanfall 2: Vanguard SRS Collector’s Edition

Titanfall 2: Vanguard SRS Collector’s Edition

Με πραγματικό κράνος και τιμή στα 220 ευρώ.

Αποκαλύφθηκαν οι special editions του Titanfall 2.

Η Deluxe Edition θα κοστίζει 80 ευρώ και θα περιέχει το Titanfall 2 μαζί με διάφορα cosmetic DLC. Συγκεκριμένα, θα βρείτε Deluxe Nose Arts και Deluxe Warpaints για κάθε titan, ένα αποκλειστικό Deluxe Callsign, καθώς και δύο camouflages για κάθε titan, πιλότο και όπλο.

Η Vanguard SRS Collector’s Edition -που έχει και το περισσότερο ενδιαφέρον- θα πωλείται προς 250 δολάρια (περίπου 220 ευρώ) και πέρα από την deluxe edition του Titanfall 2 στην συσκευασία της θα βρείτε μια ρέπλικα ενός Vanguard Pilot κράνους σε πραγματικές διαστάσεις (κλίμακα 1:1), το οποίο διαθέτει φωτιζόμενο μπροστά μέρος μπλε χρώματος (λειτουργεί με μπαταρίες) και δύο αξεσουάρ κράνους (spotlight και laser sight). Αξίζει να σημειωθεί ότι θα μπορείτε να το φοράτε κανονικά. Η συσκευασία της συλλεκτικής περιλαμβάνει επίσης ένα μεταλλικό USB flash drive των 8GB με την μορφή ενός dog tag, ένα σημειωματάριο που περικλείεται σε αλουμίνιο (διαστάσεων 11.43x7.62 εκατοστά σε ύψος και πλάτος) και συνοδεύεται από ένα στυλό και το Vanguard Squad logo. Επιπλέον, θα βρείτε δύο αυτοκόλλητα με βέλκρο (Macallan’s Marauders Και Ion) και τέλος ένα κασκόλ/μαντήλι διαστάσεων 107x107 εκατοστών.

Εν τω μεταξύ, τα καταστήματα EB Games της Αυστραλίας θα διαθέτουν αποκλειστικά και την Marauder Corps Collector’s Edition η οποία θα περιλαμβάνει ένα φωτιζόμενο αγαλματίδιο πιλότου ύψους 17.78 εκατοστών, ένα μπρασελέ, το σημειωματάριο και τα αυτοκόλλητα της Vanguard SRS Collector’s Edition και τρεις μικρές αφίσες.

Το Titanfall 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 28 Οκτωβρίου 2016.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το Titanfall 2 και δείτε όλα όσα συνέβησαν στην press conference της EA στην E3 2016. Συζητήστε για το Titanfall 2 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 drakul (Level 16) 13/06/2016 18:39
πολυ καλο και το κρανος τελειο.
#2 ashbringer (Level 25) 14/06/2016 08:04
Αυτή η συλλεκτική παίζει να είναι η καλύτερη απο όσες έχουμε δεί μέχρι τώρα .Μπράβο στην εταιρεία.Όσοι πιστοί προσέλθετε.
Notification