Homefront: The Revolution Goliath Edition

Hot
ΣΤ
ΣΤ

ΣΤ  

The absurd hero
 
0.0 ()
1
Homefront: The Revolution Goliath Edition

Homefront: The Revolution Goliath Edition

Collector's Edition με τηλεκατευθυνόμενο drone.

Η Deep Silver ανακοίνωσε μια συλλεκτική έκδοση για το Homefront: The Revolution με αρκετά παρελκόμενα. Θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα αντίτυπα.

Ονομάζεται Homefront: The Revolution Goliath Edition και στην τιμή των 145€ προσφέρει τα εξής
- Τηλεκατευθυνόμενη ρεπλίκα ενός Goliath drone σε κλίμακα, με λειτουργικά φώτα και ανάρτηση έξι τροχών.
- Αποκλειστικό Steel Book.
- Artbook 32 σελίδων με concept art.
- Το πακέτο "Revolutionary Pack" (πληροφορίες για αυτό στη συνέχεια).
- Το Homefront: The Revolution Expansion Pass, το οποίο περιέχει μελλοντικά expansion για το single-player.

Επιπλέον, η εκδότρια εταιρία του Homefront: The Revolution, Deep Silver, ανακοίνωσε τα σχέδια της για το τι πρόκειται να ακολουθήσει μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Όλο το έξτρα περιεχόμενο για το Co-op Resistance Mode, που θα είναι διαθέσιμο μετά την κυκλοφορία του Homefront: The Revolution, θα είναι δωρεάν. Περιλαμβάνει νέες αποστολές, challenges και άλλα που θα γίνουν διαθέσιμα μέσα σε 12 μήνες. "Σχεδιάζουμε μια μεμονωμένη ομάδα η οποία θα δουλεύει σε επιπλέον single-player περιεχόμενο για τουλάχιστον ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία. Έχουμε αρκετές ενδιαφέρουσες ιδέες τις οποίες ελπίζουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω, αλλά ο σκοπός μας είναι να προσφέρουμε νέες συναρπαστικές εμπειρίες στον κόσμο του Homefront οι οποίες θα συνοδεύσουν το, διάρκειας 30 ωρών, single-player campaign." δήλωσε ο διευθυντής ανάπτυξης του Homefront: The Revolution, Hasit Zala. Tα expansions για το single-player θα περιλαμβάνονται στο expansion pass.

Η Deep Silver ανακοίνωσε ακόμη το Revolutionary Spirit pack, το οποίο αποτελεί pre-order exclusive. Περιέχει ένα Red Skull skin για μηχανή, ένα Golden πιστόλι για το single-player και ξεκλειδώνει άμεσα τα Marksman Rifle, Sniper Scope και Remote Explosives για τον χαρακτήρα σας στο Co-op.

Το Homefront: The Revolution κυκλοφορεί στις 20 Μαΐου για PC, PS4 και Xbox One και αργότερα για Mac και Linux. Διαβάστε το preview του Homefront: The Revolution από τον Παντελή Δασκαλέλο και μπείτε στο αντίστοιχο forum topic για εκτενέστερη συζητηση.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 aims (Level 20) 03/03/2016 12:24
Ενταξει,απιστευ το το πακετακι!!!!
#2 Mystique (Level 23) 03/03/2016 16:14
Ακριβο ειναι αλλα χορταστικο για τους φανς το πακετο αυτο.
Notification