Hard Reset Redux

Hot
Στέφανος Λέγος
Στέφανος Λέγος

Στέφανος Λέγος  

Το ρεκόρ μου στα 100 μ. είναι 50 μ.
 
0.0 ()
1
Hard Reset Redux

Hard Reset Redux

Αναβαθμισμένη έκδοση του ομώνυμου FPS.

Το Hard Reset αναβαθμίζεται και έρχεται στις σύγχρονες κονσόλες και στα PC.

To πρώτο Hard Reset είχε κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2011 για τα PC, ενώ μια extended edition ακολούθησε το Μάρτιο του 2012. Για όσους δεν το γνωρίζουν, πρόκειται για ένα sci-fi FPS με old-school προσέγγιση, πολλή δράση, γρήγορο ρυθμό και χορταστικά boss fights, ενώ υπάρχουν αρκετά στοιχεία RPG όπως αναβαθμίσεις όπλων που θα δίνουν επιπλέον βάθος στο gameplay. Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να αποκτήσετε τη Extended Edition μέσω Steam στην τιμή των 2,7 ευρώ καθώς έχει έκπτωση 90%.

Σήμερα, η εταιρεία ανάπτυξης Flying Wild Hog, προσθέτει νέα όπλα, εχθρούς, και αναβαθμίζει τα γραφικά προσφέροντας το Hard Reset Redux, το οποίο "αναμένεται σύντομα" όπως αναφέρει η Πολωνική εταιρεία, για PC, PS4 και Xbox One, ώστε να ζήσετε ή να θυμηθείτε τις περιπέτειες του βετεράνου Major Fletcher ενάντια στα ρομπότ, με φόντο τη τελευταία κατοικήσιμη πόλη, την Bezoar.

Μέχρι να έχουμε περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το review του Shadow Warrior, ενός ιδιαίτερου FPS από την Flying Wild Hog και συζητήστε για το επερχόμενο Hard Reset Redux στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification