Call of Duty: Black Ops 3 PC Patch

Hot
Call of Duty: Black Ops 3 PC Patch

Call of Duty: Black Ops 3 PC Patch

Φέρνει βελτιώσεις και πολλά bug fixes.

Αυτό το Σαββατοκύριακο κυκλοφόρησε ένα patch για την PC έκδοση του Call of Duty: Black Ops 3 με σκοπό την βελτίωση της επίδοσης του παιχνιδιού.

Το update μεγέθους 520 MB δεν διαφημίστηκε απο την εταιρεία ανάπτυξης Treyarch, αλλά ούτε απο τα κύρια community κανάλια του Call of Duty, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε πολλά, αφού δεν υπάρχουν patch notes. Πιθανόν αυτό να συνέβη ακριβώς λόγω της κυκλοφορίας του Patch μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μία σημείωση στο Steam Community αναφέρει πως το νέο patch περιλαμβάνει “bug fixes και βελτιώσεις στην επίδοση”. Πάντως, αν ανατρέξουμε στα σχόλια της σχετικής ανάρτησης του Development Director της Treyarch, θα βρούμε πολλούς να παραπονιούνται πως το Black Ops 3 δεν παίζει καθόλου με το update, ενώ άλλοι δεν παρατήρησαν καμία απολύτως διαφορά.

Το PC patch είναι ουσιαστικά μια συνέχεια του “Game Settings Update” που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα για τις τρείς next-gen πλατφόρμες, PC, PS4 και Xbox One. Αναλυτικά περιλαμάνει:

-Διόρθωση του προβλήματος “Anti-Up” που παρουσιάζονταν στο Arena mode.

-Διόρθωση προβλημάτων που εμφανίζονταν σε κάποια challenges.

-Αύξηση του ποσού του score που κερδίζεται απο το Search & Destroy, ενώ κάθε kill δίνει πλέον 500 XP, αντί για 250.

-Τα solo games στο Zombies mode δεν θα είναι πλέον joinable.

-Τα Spawn Locations αλλάζουν στα Free for All και Gun Game modes.

Το Call of Duty: Black Ops 3 είναι διαθέσιμο για αγορά απο τις 6 Νοεμβρίου. Δείτε το GameWorld να παίζει το πολυαναμενόμενο παιχνίδι, ή επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic για περισσότερα νέα και συζήτηση!

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Agent94 (Level 13) 16/11/2015 15:34
Εγω ειδα διαφορα κυριως στο stuttering.Για τα fps drops οχι.Δεν ξερω αν η καρτα μου δεν μπορει να το σηκωσει στα full(gtx 960 2gb),αλλα οταν το βαζω σχεδον full ολα τοτε εχω μεγαλα fps drops.Για το campaign δεν σχολιαζω γιατι οτι settings και να βαλω παντα θα εχω πολλα fps drops.
#2 +1 supermario644ever (Level 20) 16/11/2015 19:45
Πολύ καλό το νέο patch
Notification