Destiny: H Bungie nerfάρει το "Treasure Cave"

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
1
Destiny: H Bungie nerfάρει το "Treasure Cave"

Destiny: H Bungie nerfάρει το "Treasure Cave"

Έρχονται επίσης αλλαγές στο loot, στα όπλα και στο voice communication.

H Bungie αύξησε τον χρόνο που απαιτείται για τα respawn των mobs σε συγκεκριμένες τοποθεσίες nerfάροντας με αυτό τον τρόπο το περιβόητο Treasure Cave.

Για τους αμύητους στο σύμπαν του Destiny θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Treasure Cave είναι μία συγκεκριμένη τοποθεσία στο Skywatch, η οποία ενδείκνυνται -τουλάχιστον μέχρι σήμερα- για να farming. Ουσιαστικά ήταν μία μικρή σπηλιά από όπου έβγαιναν συνεχώς mobs, οπότε σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα της τάξεως των 15-20 λεπτών μπορούσατε να farmάρετε δεκάδες στην κυριολεξία blue engrams και όπλα. Θυμίζουμε ότι τα engrams μπορούν να "αποκωδικοποιηθούν" στον σχετικό vendor (Cryptarch) για να αποκτήσετε rare και legendary items.

Το Treasure Cave έγινε τόσο δημοφιλές τις τελευταίες μέρες που στην συγκεκριμένη τοποθεσία επικρατούσε πανζουρλισμός μεταξύ των παικτών, οι οποίοι πυροβολούσαν στην σπηλιά από απόσταση και στην πορεία πήγαιναν για να συλλέξουν το loot. Για να είμαστε ειλικρινές πέσαμε και εμείς στην παγίδα του εύκολου...χρήματος, καθώς αφιερώσαμε μισή ώρα κάνοντας farming στις αρχές της εβδομάδας.

destiny-treasure-cave

Ευτυχώς ή δυστυχώς όμως το πάρτι τελείωσε καθώς η Bungie αποφάσει να αυξήσει τα respawn timers στην συγκεκριμένη τοποθεσία και έτσι από τα έξι δευτερόλεπτα που απαιτούνταν για το respawn πλέον απαιτούνται 40. Σχετικά με το nerfάρισμα αυτό η Bungie δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η διαδικασία του να πυροβολείς μία μαύρη τρύπα για ώρες δεν έχει θέση στο όραμα που έχουμε για το πως θα πρέπει να παίζεται το Destiny." Αξίζει να σημειωθεί ότι για να αποφευχθούν ανάλογα φαινόμενα σε διάφορες άλλες τοποθεσίες η Bungie αύξησε τα respawn times των monster caves στο Forgotten Shore, στα Ember Caves, στην Shattered Coast και στα Barrens.

Εν τω μεταξύ, η Bungie σκέφτεται να προβεί σε ορισμένες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο ο Cryptarch αποκωδικοποιεί τα engrams. To πιο πιθανό είναι ότι η όλη διαδικασία θα απλουστευθεί. Την παρούσα χρονική στιγμή όποτε κάνετε decode ένα engram, το αντικείμενο που θα αποκτήσετε είναι τελείως τυχαίο. Για παράδειγμα, από ένα blue engram υπάρχει μία πολύ μικρή πιθανότητα της τάξεως του 2% περίπου να κερδίσετε ένα legendary item. To randomness αυτό ενδέχεται να αλλάξει και ανάλογα με το χρώμα του engram θα αποκτάτε αντικείμενα ανάλογου χρώματος. Όπως αποκάλυψε η Bungie κάτι τέτοιο ίσχυε στα πρώτα στάδια ανάπτυξης του Destiny.


Η αμερικανική εταιρεία δήλωσε επίσης ότι πολύ σύντομα στο δημοφιλές FPS/RPG θα δοθεί η επιλογή στους παίκτες να χρησιμοποιήσουν voice communication στις διάφορες αποστολές. Αλλαγές επίσης αναμένονται και στα όπλα. Σε πρώτη φάση τα stats των Exotic weapons θα boostαριστούν, καθώς κανονικά θα πρέπει να είναι πιο δυνατά από τα Legendary. H Bungie παροτρύνει μάλιστα τους παίκτες να μην τα κάνουν dismantle και να περιμένουν μερικές μέρες.

Τις περισσότερες αλλαγές πάντως θα τις δούμε στα main weapons, καθώς θα μειωθεί η αποτελεσματικότητα των Auto Rifles σε μακρινή απόσταση, ενώ θα αυξηθεί το damage των Scout Rifles. Τα τελευταία είναι γεγονός ότι προκαλούν πολύ λίγο damage εξαιτίας του χαμηλού rate of fire τους. Η Bungie πρόσθεσε ότι θα nerfάρει και τα shotguns, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις, ειδικά με την χρήση συγκεκριμένων upgrades, προκαλούν περισσότερο damage από όσο θα έπρεπε σε μακρινή απόσταση.

Εσάς πως σας φαίνονται οι αλλαγές αυτές; Τώρα που nerfαρίστηκε το Treasure Cave σε ποιο σημείο σκοπεύετε να κάνετε farming; Πείτε μας τις απόψεις στο σχετικό topic του forum του GameWorld και δηλώστε το username/gamertag σας για να βρείτε συμπαίκτες.

Διαβάστε το review του Destiny από τον Μάνο Γρυπάρη.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Evilbetty (Level 9) 26/09/2014 19:08
Πραγματικα αυτό με την σπηλια ηταν πολύ καλο αν και μετα από λιγο καταντουσε βαρετο (αν και πιο πολύ μαζευες materials παρα legendary)
Παντως πρεπει οποσδηποτε να φτιαχτει το drop loot γιατι τοσο χαζο είδους granding εν ετη 2014 είναι απαραδεχτο!!
Και από ότι ακουσα ανακαληψαν και άλλη "σπηλια" με μικρο spawn για farming , αλα και παλι θα την πατσαρουν μαλλον!
#2 Neratz (Level 8) 01/10/2014 14:08
Το ειχα παρατηρησει και εγω το bug, οταν επαιζα το παιχνιδι στο σπιτι ενος φιλου! Κριμα βεβαια που το εφτιαξαν, αλλα επρεπε!
Notification