Microsoft: “Tα single-player games απαιτούν ολοένα και μεγαλύτερο budget”

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Microsoft: “Tα single-player games απαιτούν ολοένα και μεγαλύτερο budget”

Microsoft: “Tα single-player games απαιτούν ολοένα και μεγαλύτερο budget”

Δηλώνει ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν, παρόλο που δεν φέρνουν τα ίδια έσοδα με τα online games.

Η επικεφαλής του τμήματος Xbox Publishing Shannon Loftis πιστεύει ότι τα single-player games γίνονται ένας... οικονομικός εφιάλτης.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Shannon Loftis δήλωσε ότι τα single-player games απαιτούν ολοένα και μεγαλύτερο budget για να αναπτυχθούν. Ανέφερε ότι είναι δύσκολο να βρεις τρόπους να έχεις περισσότερα έξοδα, μιας και τα συγκεκριμένα games δεν δίνουν στους publishers τις ίδιες ευκαιρίες απόκτησης εσόδων όταν τα συγκρίνεις με games που περιλαμβάνουν online multiplayer. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, οι απαιτήσεις των gamers στον τομέα των γραφικών έχουν αυξηθεί δραματικά, με αποτέλεσμα το κόστος ανάπτυξης ενός single-player game να ανεβαίνει κατακόρυφα όσο εξελίσσεται η τεχνολογία.

Η Loftis έφερε ως παραδείγματα single-player games που έχουν καταφέρει να σημειώσουν επιτυχημένη εμπορική πορεία όπως τα Fallout 4, Horizon: Zero Dawn και το Ori, παρόλα αυτά επισήμανε ότι οι εκδότες παίρνουν μεγαλύτερο ρίσκο σε τέτοιου είδους games, καθώς αυτά δεν μπορούν να τους προσφέρουν σταθερά έσοδα μετά την κυκλοφορία τους, εάν δεν κάνουν υψηλές πωλήσεις. Αντιθέτως, τα online games συνήθως έχουν μεγαλύτερα έσοδα από τα microtransactions, παρά από τις πωλήσεις.

Παρόλα αυτά, η Loftis πιστεύει ότι τα single-player games θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μόδα, αυτή των microtransactions και των loot boxes σε single-player games. Δύο από τα νεότερα παραδείγματα είναι αυτά των Middle-earth: Shadow of War και Assassin’s Creed: Origins. Μένει να δούμε πώς θα αντιδράσει το community, μιας και θεωρώ ότι είναι μια αρνητική εξέλιξη για τα single-player games, η οποία όμως ίσως κριθεί σημαντική για να κρατηθούν τα single-player games στη ζωή τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε επίσης για την Microsoft που δηλώνει ότι έχει αρκετά exclusives για το 2017 και δείτε τα Xbox Live Games with Gold Νοεμβρίου. Συζητήστε για το Xbox One στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 29/10/2017 08:37
Η Microsoft καλά θα κάνει να σοβαρευτεί.Τα single player games δεν θα σταματήσουν ποτέ.Τα online transactions θα πεθάνουν κάποια στιγμή.
#2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 29/10/2017 23:05
Τι βλακείες, έλεος...
Notification