Hearthstone: One Night in Karazhan adventure

Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
7
Hearthstone: One Night in Karazhan adventure

Hearthstone: One Night in Karazhan adventure

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Η Blizzard ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου adventure pack για το Hearthstone, το οποίο φέρει τον τίτλο One Night in Karazhan.

To One Night in Karazhan θα περιλαμβάνει 45 νέες κάρτες για το δημοφιλές card game και θα διατεθεί σε ένα διάστημα τεσσάρων εβδομάδων ξεκινώντας από τις 11 Αυγούστου. Αυτή την μέρα θα διατεθεί δωρεάν η Prologue mission, στην οποία αναλαμβάνετε τον ρόλο του μάγου Medivh. Με την ολοκλήρωση της αποστολής αυτής θα αποκτήσετε πρόσβαση σε δύο νέες κάρτες (Enchanted Raven, Firelands Portal).

Οι υπόλοιπες κάρτες του One Night in Karazhan θα διατεθούν σε τέσσερα wings, τα οποία θα κοστίζουν 17.99 ευρώ. Μπορείτε επίσης να προμηθευτεί κάθε wing ξεχωριστά έναντι 5.99 ευρώ ή 700 gold (το in-game νόμισμα του Hearthstone). Στην περίπτωση που αγοράσετε το adventure pack την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του θα πάρετε εντελώς δωρεάν ένα αποκλειστικό card back.

Μπορείτε να δείτε τις κάρτες Enchanted Raven και Firelands Portal, καθώς και μερικές ακόμη κάρτες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής στην gallery του άρθρου.

Διαβάστε το review του Hearthstone: Heroes of Warcraft από την Χριστιάνα Θάνου. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification