Σεξουαλικά βοηθήματα Overwatch

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
4
Σεξουαλικά βοηθήματα Overwatch

Σεξουαλικά βοηθήματα Overwatch

Για μερακλήδες gamers.

Μια κινέζικη εταιρεία δημιούργησε μια σειρά από σεξουαλικά βοηθήματα που απευθύνονται στους θαυμαστές του online FPS της Blizzard.

Παρά τις προσπάθειες της Blizzard να κατεβάσει όλα τα πορνό βίντεο με θέμα το Overwatch και την αλλαγή της πόζας της Tracer που θεωρήθηκε σεξουαλική, φαίνεται πως υπάρχει μια μερίδα κόσμου που συνεχίζει να θέλει να έρθει πιο κοντά στο competitive FPS της εταιρείας που βρίσκεται ήδη ψηλά στις προτιμήσεις των gamers από την στιγμή που κυκλοφόρησε.

Πόσο κοντά; Το Overwatch Butt είναι ένα sex toy που απευθύνεται στον αντρικό πληθυσμό. Αποτελεί… ρέπλικα των πωπών των ηρωίδων του Overwatch, μέσα στο οποίο μπορείτε να… διεισδύσετε. Μέσα στις διαθέσιμες επιλογές συναντάμε μεταξύ άλλων την D.VA, την Mercy και φυσικά την Tracer, η οποία έχει ήδη προκαλέσει με τα κάλλη της. Η εταιρεία παραγωγής του Overwatch Butt τα χαρακτηρίζει ως penis controllers, χωρίς βέβαια να έχει γίνει γνωστό εάν έχει κι άλλη χρήση πέρα από αυτήν που… γνωρίζετε ήδη. Δυστυχώς, δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του συγκεκριμένου ερωτικού βοηθήματος. Το “Play of the Game” περνάει σε άλλο επίπεδο.

Δείτε το Fleshlight LaunchPad που σας επιτρέπει να κάνετε σεξ με το iPad σας και το περιφερειακό που θα βελτιώσει την σεξουαλική σας ζωή. Διαβάστε επίσης το review του Overwatch από τον Αριστοτέλη Ζησιμόπουλο και πείτε μας την άποψή σας για το ερωτικό βοήθημα Overwatch στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Kalliniki (Level 18) 06/07/2016 21:43
Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από τους Κινέζους. Έχουν ένα θέμα μ' αυτόν τον τομέα οι χώρες προς την Ασία.
Πάντως αν δεν τους έχει κάνει ακόμα μήνυση η Blizzard σημαίνει ότι έχει μερίδιο γιατί κανονικά μια εταιρεία παραγωγής όταν βγάζει παιχνίδια που είναι από videogames πρέπει να πληρώσει πνευματικά δικαιώματα για να το κάνει.
Μάλλον επειδή έγινε τόσος μεγάλος ντόρος με το πορνό να έκανε και καμιά τέτοιου είδους συμφωνία με την συγκεκριμένη εταιρεία.
Υπάρχουν πολλοί καμένοι που θα θέλανε να ... με την αγαπημένη τους ηρωίδα από βιντεοπαιχνίδι.
#2 +1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 07/07/2016 00:55
Γελάει ο κόσμος, αλλά φταίει και η Blizzard με όλο αυτό.
#3 panivo23 (Level 4) 08/07/2016 15:52
οντοσ ελεοσ επρεπε να τουσ κανει μυνηση η blizzard γιαυτο για τα πνευματικα δικαιωματα αλλα και παλι διαφημιζετε οποτε δεν χανει κερδοσ . 8)
Notification