Υπάλληλος της Sony βοηθάει gamer με εγκεφαλική παράλυση

Hot
ΣΤ
ΣΤ

ΣΤ  

The absurd hero
 
0.0 ()
3
Υπάλληλος της Sony βοηθάει gamer με εγκεφαλική παράλυση

Υπάλληλος της Sony βοηθάει gamer με εγκεφαλική παράλυση

Έφτιαξε ειδικό χειριστήριο για αυτόν.

Yπάλληλος της Sony πήρε την πρωτοβουλία να βοηθήσει gamer, πάσχοντα από Εγκεφαλική Παράλυση, όταν αυτός επικοινώνησε με την Sony για να εξηγήσει πως το touchpad του DualShock 4 τον παρεμποδίζει.

Συγκεκριμένα ο Peter Byrne από το New Jersey των ΗΠΑ δήλωσε σε σχετικό post στο Facebook "Όταν χρησιμοποιώ το χειριστήριο του PlayStation 4 κάνω συνέχεια pause το παιχνίδι επειδή το αριστερό μου χέρι ακουμπά το touchpad και το γεγονός αυτό είναι ενοχλητικό. Πριν από δύο εβδομάδες αποφάσισα να επικοινωνήσω με την υποστήριξη του PlayStation όπου και μου έδωσαν μια διεύθυνση email στην οποία μου είπαν να στείλω και να περιμένω απάντηση."

Το email του απαντήθηκε από το Alex Nawabi ο οποίος και ανέλαβε προσωπικά να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει τον Peter με το πρόβλημα του. Ο Alex έφτιαξε ένα μοναδικό custom χειριστήριο με απενεργοποιημένο touchpad και ένα επιπλέον κουμπί στο πίσω του μέρος. Στη συνέχεια δήλωσε πως δεν έχει ξανακάνει κάτι αντίστοιχο. Μπορείτε να διαβάσετε τα λεγόμενα του από το γράμμα που έστειλε στον Peter Byrne από το screenshot παρακάτω.

"Ειλικρινά συγκινήθηκα διαβάζοντας το γράμμα καθώς δεν περίμενα κάτι τέτοιο να συμβεί." είπε ο Peter. "O κύριος Nawabi έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για το πρόβλημα μου και ασχολήθηκε με αυτό στον ελεύθερό του χρόνο ώστε να με βοηθήσει. Δεν έχω λόγια για να τον ευχαριστήσω για όλα όσα έκανε για εμένα. Ευχαριστώ πολύ κύριε Nawabi, η βοήθεια σας σημαίνει πολλά για εμένα."

Η ιστορία αυτή δημοσιεύθηκε και συγκίνησε πολλούς με αποτέλεσμα ο ίδιος ο Alex Nawabi να απαντήσει στα μηνύματα υποστήριξης και θαυμασμού. Συγκεκριμένα είπε "Πραγματικά δεν το περίμενα αυτό. Σας ευχαριστώ όλους για τα ευγενικά σας λόγια και σας είμαι αιωνίως ευγνώμων. Βλέποντας πόσο χαρούμενο έκανε η κίνηση μου τον Peter και την μητέρα του συγκινούμαι. Παρόλα αυτά σας παρακαλώ να θυμάστε πως η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης του PlayStation αποτελείτε από φανταστικούς ανθρώπους οι οποίοι δουλεύουν καθημερινά ώστε να κάνουν το gaming προσβάσιμο από όλους. Αυτό που έκανα εγώ λειτουργεί στην μοναδική περίπτωση του Peter και σε καμία περίπτωση δεν υπονομεύει την δουλειά τους.” Τελείωσε τις δηλώσεις προσθέτοντας πως “Πάντα νοιαζόμουν και πάντα θα νοιάζομαι”. Ένα μπράβο λοιπόν στον Alex Nawabi και από εμάς.

Διαβάστε όλες τις πληοροφορίες για το Playstation 4K. Για εκτενεστερη συζήτηση σχετικά με την ιστορία του Alex Nawabi και του Peter Byrne μπείτε στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 snikefriend (Level 23) 05/04/2016 16:03
Συγχαρητήρια! Απίστευτη κίνηση! Μπράβο στον υπάλληλο!
Notification