Η Sony στηρίζει τα θύματα των φυσικών καταστροφών

Hot
Η Sony στηρίζει τα θύματα των φυσικών καταστροφών

Η Sony στηρίζει τα θύματα των φυσικών καταστροφών

Τους προσφέρει συνδρομή ενός μήνα στο PlayStation Plus.

 

Η Sony αποφάσισε να επεκτείνει κατά έναν μήνα την συνδρομή στο PlayStation Plus όσων υπέφεραν από φυσικές καταστροφές.

Όλος ο κόσμος βασανίζεται ανά διαστήματα από διαφόρων μορφών φυσικές καταστροφές και μάλιστα υπήρξαν τέτοια γεγονότα και τις περασμένες εβδομάδες. Απ’ ότι φαίνεται όλα αυτά δεν περνούν απαρατήρητα από την Sony η οποία αντιλαμβάνεται τον πόνο όσων συμμετείχαν σε τέτοια τραγικά φαινόμενα και αποφάσισε να τους κάνει ένα μικρό δώρο σαν συμπαράσταση. Συγκεκριμένα υπήρξαν αναφορές από το Τέξας και την Φλόριντα της Αμερικής πως η Ιαπωνική εταιρεία προσέθεσε εντελώς δωρεάν έναν μήνα περαιτέρω συνδρομής  στους λογαριασμούς όσων ήρθαν αντιμέτωποι με τις αντίξοες συνθήκες.

Φυσικά και είναι ένα μικρή κίνηση μπροστά στις τεράστιες καταστροφές που γίνονται, ωστόσο είναι ακόμα μια κίνηση ανθρωπιάς και ένδειξης της αγάπης που φέρει η εταιρεία για τους υποστηρικτές της. Επομένως όσοι έχουν λογαριασμό που είναι registered στις προσβεβλημένες περιοχές καλό θα ήταν να κοιτάξουν τα emails τους διότι ίσως τους περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

Διαβάστε όλα όσα ανακοίνωσε η Sony στην press conference της στην Paris Games Week και συζητήστε περισσότερα για την προσθήκη αυτής της συνδρομής στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 10/11/2017 16:51
Και όχι μόνο η Sony .Αρκετές εταιρείες το έπραξαν η καθεμία με τον τρόπο της και μπράβο τους.Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να στείλει κάποιο ποσό στους αρμόδιους έτσι ώστε να βοηθηθούν οικονομικά όλοι.
#2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 10/11/2017 17:05
Μπράβο στη Sony και σε όσους βοηθούν!
#3 +1 tolis1981 (Level 3) 11/11/2017 10:23
Παιδιά συμπαράσταση μέσω Ps + ενός μήνα σε ανθρώπους που έχουν πάθει ζημίες από καταστροφή είναι απλά ανέκδοτο. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ένα τέτοιο άτομο είναι το plus ενός μηνός. Βέβαια η Sony και η κάθε Sony κάνει το δικό της Marketing. Τουλάχιστον μην μας θεωρούν ηλίθιους.
Notification