Η Nintendo έκλεισε το Miiverse

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Η Nintendo έκλεισε το Miiverse

Η Nintendo έκλεισε το Miiverse

Τέλος για την social network υπηρεσία μετά από 5 χρόνια.

Η Nintendo έκλεισε το Miiverse στα Wii U και 3DS.

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας, το Miiverse σταμάτησε την λειτουργία του. Ουσιαστικά, επρόκειτω για την πρώτη προσπάθεια της Nintendo να στήσει μια online κοινότητα που είχε την μορφή ενός κοινονικού δικτύου. Όπως σημειώνει η Nintendo στο επίσιμο site της, πήρε αυτή την απόφαση διότι η πλειοψηφία των χρηστών χρησιμοποιεί τα δημοφιλή social networks όπως το Facebook. Θυμίζουμε ότι από το 2013, το Miiverse ήταν προσβάσιμο και στα PC και smartphones μέσω browser.

Με τον ερχομό του Nintendo Switch, η Ιαπωνική εταιρεία είχε ανακοινώσει την διάθεση μιας νέας συνδρομητικής υπηρεσίας που θα ακολουθούσε τα χνάρια των Xbox Live και PlayStation Plus. Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα ξεκινήσει την λειτουργία της μέσα στο 2018 και θα σας επιτρέπει να παίζετε online, ενώ θα σας δίνει πρόσβαση σε online lobby, voice chat και σε retro games.

Διαβάστε επίσης για το My Nintendo και συζητήστε για το κλείσιμο του Miiverse στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification