Προσθετικά μέλη εμπνευσμένα από τα Deus Ex

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Προσθετικά μέλη εμπνευσμένα από τα Deus Ex

Προσθετικά μέλη εμπνευσμένα από τα Deus Ex

Συνεργασία της Eidos με τις Razer και Open Bionics.

Η Eidos Montreal ανακοίνωσε ότι θα αναπτυχθούν πραγματικά τεχνητά μέλη βασισμένα στα Deus Ex.

Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία πήρε η Eidos Montreal, καθώς θα συνεργαστεί με την Open Bionics και την Razer ώστε να διαθέσουν στην αγορά προσθετικά μέλη εμπνευσμένα από το σύμπαν των Deus Ex. Η είσοδος της εταιρείας ανάπτυξης πίσω από τα Deus Ex στην προσθετική ιατρική θα γίνει μέσω καλαίσθητων προϊόντων που θα πωλούνται σε προσιτή τιμή, όπως δήλωσε. Αρχικά θα διατεθούν δύο μοντέλα, τα Titan Arm και Adam Arm που θα απευθύνονται σε όλους, ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας.

Ταυτόχρονα, η Open Bionics θα κάνει διαθέσιμα δωρεάν για όλους τα απαραίτητα αρχεία, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους μέλη με την χρήση ενός 3D εκτυπωτή, σύμφωνα με τις προσωπικές τους προδιαγραφές. Μπορεί μέσω αυτής της πρωτοβουλίας η Eidos να αποσκοπεί και στο marketing του νέου της τίτλου, δε παύει όμως να είναι μια ενδιαφέρουσα και καθόλα χρηστική κίνηση που θα δώσει την δυνατότητα στους συνανθρώπους μας να αποκτήσουν ένα τεχνητό μέλος σε χαμηλή τιμή.


Θυμίζουμε ότι το Deus Ex: Mankind Divided θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 23 Αυγούστου 2016.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το Deus Ex: Mankind Divided και δείτε τα gameplay videos. Συζητήστε για το νεότερο μέλος της σειράς στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 -1 general656 (Level 21) 09/06/2016 16:17
Οι άντρες, θα μπορούν να ικανοποιήσουν και τις ανάγκες τους με αυτό ή θα γίνει κανένα ατύχημα ;
#2 +2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 09/06/2016 16:32
Το μέλλον είναι ήδη εδώ. Στη σελίδα του Deus Ex στο FB μπορείτε να δείτε που ανεβάζουν πολλά βίντεο με προσθετικά μέλη αλλά και άλλα πολλά που όντως γίνονται και δοκιμάζονται.
#3 +1 Zaratoth (Level 28) 09/06/2016 23:17
Quoting Shikabane_Hime7:
Το μέλλον είναι ήδη εδώ. Στη σελίδα του Deus Ex στο FB μπορείτε να δείτε που ανεβάζουν πολλά βίντεο με προσθετικά μέλη αλλά και άλλα πολλά που όντως γίνονται και δοκιμάζονται.


Ο βασικότερος λόγος που λατρεύω τη σελίδα του Deus Ex. Είχαν ανεβάσει μια φορά ένα μισάωρο ντοκιμαντέρ για την υπάρχουσα τεχνολογία προσθετικών μελών που ήταν άκρως ενδιαφέρουσα. Μέχρι και επίσημη ερευνητική εργασία για τη δημιουργία ενός σπειροειδούς αντικειμένου που μπορεί να μπει στη σπονδυλική στήλη και να γιατρέψει ανάπηρους! Είναι πολύ μπροστά τα άτομα.
#4 +1 Celebrongr (Level 15) 10/06/2016 00:22
Μας βλέπω σε μερικά χρονάκια να κόβουμε επίτηδες τα άκρα μας για να βάζουμε τα βελτιωμένα προσθετικά ..... Ghost in the Shell σου ερχόμαστε !!!
#5 +2 Professor_Severus_Snape (Level 28) 10/06/2016 04:31
Συνδυασμός λειτουργικότητα ς και στυλ. Αυτές οι εταιρίες αποδεικνύουν ότι αντιλαμβάνονται το gaming ως κάτι περισσότερο από κάποιες ώρες διασκέδασης μπροστά σε μια οθόνη.
#6 +2 ashbringer (Level 25) 10/06/2016 12:44
Αξιόλογη προσπάθεια απο την εταιρεία.Θα μπορούν αρκετοί να αποκτήσουν τεχνητά μέλη όπως τα θέλουν.
#7 Shikabane_Hime7 (Level 29) 22/08/2016 16:08
Εκπληκτικό!
https://www.facebook.com/DeusEx/posts/1042440012476013
Notification