Dota 2 update 7.00: The New Journey

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
5
Dota 2 update 7.00: The New Journey

Dota 2 update 7.00: The New Journey

Νέος ήρωας και σημαντικές αλλαγές σε UI, map και gameplay.

Η Valve διέθεσε ένα νέο update για το Dota 2, το οποίο φέρνει μεγάλες αλλαγές στο δημοφιλές MOBA.

HUD
Το The New Journey update προσθέτει έναν νέο ήρωα, τον Sun Wukong (Monkey King), έναν melee carry hero που συνοδεύεται από μια παρέα... μαϊμούδων. Το user interface σχεδιάστηκε ξανά από την αρχή με σκοπό να καταλαμβάνει μικρότερο χώρο στην οθόνη, προσφέροντας ταυτόχρονα περισσότερες πληροφορίες με μια ματιά. Οι αλλαγές ξεκινούν από την πάνω μπάρα και επεκτείνονται στο minimap, το shop και στο UI των abilities, που σας επιτρέπει πλέον να κάνετε upgrade τα skills σας με ένα click.

Pregame
Αλλαγές συναντάμε και στο Pregame στα pick phase και strategy phase. Πλέον, στην οθόνη επιλογής ήρωα μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, όπως τα αναλυτικά φίλτρα για να βρείτε πιο γρήγορα τον hero που επιθυμείτε, καθώς και ποιοι ρόλοι έχουν επιλεγεί από την υπόλοιπη ομάδα. Στο strategy phase έχετε την δυνατότητα να ορίσετε γρήγορα την στρατηγική που θα ακολουθήσετε και μεταξύ άλλων μπορείτε με drag and drop να ορίσετε τα ward spots και τα lanes που θα παίξετε μέσω του Strategy Map, ενώ σας επιτρέπεται να αγοράσετε και τα πρώτα σας αντικείμενα πριν μπείτε στο game.

dota2 update7 4

Gameplay
Η Valve πρόσθεσε τα Hero Talents, τα οποία ξεκλειδώνετε στα levels 10/15/20/25. Καθένα από τα talents σας δίνει την δυνατότητα να αυξήσετε τα στατιστικά του ήρωά σας επιλέγοντας κάθε φορά ένα από τα δύο προσφερόμενα talents. Μεταξύ των βελτιώσεων που προσφέρουν τα talents είναι το επιπλέον damage, resistances, βελτίωση της δύναμης κάποιου ability και αυξημένο movement speed. Κάθε ήρωας διαθέτει το δικά του talents και λόγω της φύσης του νέου στοιχείου, μπορείτε κάθε φορά να παραμετροποιήσετε τον hero σας ανάλογα με το στυλ παιχνιδιού σας.

Οι heroes έχουν πλέον και ένα Backpack που σας επιτρέπει να κουβαλάτε τρία επιπλέον αντικείμενα. Παρόλα αυτά, τα items αυτά δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να σας παρέχουν τα αντίστοιχα bonuses. Απλώς μπορείτε να τα έχετε μαζί σας ώστε να τα μεταφέρετε αργότερα στο inventory σας για να craftάρετε τα σχετικά αντικείμενα που θέλετε. Αλλαγές υπάρχουν και στο ίδιο το map, αφού προστίθενται νέα creeps και τα Shrines, τα οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε για να αποκτήσετε μια προσωρινή αύρα που σας δίνει 120hp/40 mana regeneration για πέντε δευτερόλεπτα, με πέντε λεπτά cooldown. Επίσης τα Runes χωρίζονται πλέον στις κατηγορίες Powerup και Bounty. Το Powerup Rune (Haste, Double Damage κτλ) κάνει spawn στο ποτάμι, ενώ το Bounty στην jungle.

Στις υπόλοιπες αλλαγές και προσθήκες του update βρίσκουμε αλλαγές στα μοντέλα των heroes, καθώς και balancing στα abilities τους, ενώ το βελτιωμένο Showcase View σας επιτρέπει να απολαύσετε τον χάρτη του παιχνιδιού με τον καλύτερο τρόπο. Τέλος, μπορείτε να δημιουργήσετε τα προσωπικά σας bots χρησιμοποιώντας τα παρεχόμενα scripts. Τα bots αυτά μπορείτε έπειτα να τα μοιραστείτε με άλλους παίκτες μέσω του Workshop του Steam.

Δείτε αναλυτικά τα patch notes του update 7.00. Διαβάστε το review του Dota 2 και πείτε μας την άποψή σας για το νεότερο patch στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification