Star Citizen: Developer diary

Hot
Star Citizen: Developer diary

Star Citizen: Developer diary

H οικονομία και τα μάτια σας.


Ο Chris Roberts, δημιουργός του Star Citizen εξηγεί σε ένα βίντεο διάρκειας περίπου τριών λεπτών την φιλοσοφία της οικονομίας στον διαστημικό κόσμο του ομώνυμου τίτλου. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του το οικονομικό σύστημα δεν είναι περίπλοκο αλλά πολύ σημαντικό για την επιβίωσή σας. Η παραγωγή των εργοστασίων σας θα εξαρτάται άμεσα από τις πρώτες ύλες που θα διαθέτετε ακόμα και σε στοιχεία που φαίνονται αυτονόητα σε άλλα strategy όπως τα πυρομαχικά. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 


Η μεταφορά των πολύτιμων προμηθειών στα εργοστάσιά σας θα γίνεται από αντίστοιχα σκάφη πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι ευάλωτα σε αντίπαλες επιθέσεις. Έτσι θα πρέπει να συνοδεύονται από άλλα μαχητικά σκάφη για την ασφάλειά τους. Από αυτά μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η ίδια η διαδικασία της παραγωγής προκαλεί μια σειρά άλλως αντιδράσεων καθιστώντας το όλο οικονομικό σύστημα του Star Citizen αρκετά ενδιαφέρον.
Το Star Citizen αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC μέσα στο 2014. Δείτε όλες τις πληροφορίες για το Star Citizen από το GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification