Sudden Strike 4

Hot
Έφη Αρβανίτη
Έφη Αρβανίτη

Έφη Αρβανίτη  

"It is not your right—based on YOUR traditions, YOUR customs and YOUR habits—to deny animals THEIR freedom so you can harm them, enslave them and kill them. That’s not what rights are about. That’s injustice
 
0.0 ()
1
Sudden Strike 4

Sudden Strike 4

Τα χαρακτηριστικά του στο προσκήνιο στο νέο gameplay τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 4/8/16] Η εκδότρια εταιρεία Kalypso Media και η εταιρεία ανάπτυξης Kite Games ανακοίνωσαν το Sudden Strike 4.

Υποσχόμενοι πως θα έχει καλύτερα γραφικά, μεγαλύτερα πεδία μάχης και θρυλικούς διοικητές με ιδιαίτερα abilities, ευελπιστούν να κάνουν το Sudden Strike 4 το καλύτερο παιχνίδι της σειράς. Το Sudden Strike 4 είναι μία πλήρης προσθήκη στην ήδη υπάρχουσα ομώνυμη σειρά Sudden Strike και όχι ένα remake, ενώ διαδραματίζεται στα πεδία μάχης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου με τρία εκτεταμένα campaigns και πάνω απο 20 διαφορετικές αποστολές που μπορούν να αλλάξουν σημαντικά το αποτέλεσμα των μαχών.

Στα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Real-Time Strategy συγκαταλέγονται το ιστορικό υπόβαθρό του, τα τρία διαφορετικά campaigns του και η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε εννέα διοικητές που θα οδηγήσουν το στρατό σας στο πεδίο της μάχης. Θα μπορείτε ακόμα να ελέγξετε περισσότερες απο 100 αυθεντικές μονάδες συμπεριλαμβανομένων του τανκ Königstiger, του εκτοξευτή πυραύλων Katyusha και του μαχητικού αεροσκάφους Hawker Typhoon. Τέλος, διατίθεται και ανταγωνιστικό multiplayer, ενώ οι developers υπόσχονται την υποστήριξη mods μέσω του Steam Workshop για την έκδοση των PC.

[UPDATE: 4/5/17] H Kalypso Media ανακοίνωσε πως το Sudden Strike 4 θα έρθει σε PC και PS4 στις 11 Αυγούστου στην Ευρώπη. Παράλληλα κυκλοφόρησε βίντεο όπου εξηγεί λίγα παραπάνω πράγματα για το gameplay. Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 2: 5/7/17 - Gameplay τρέιλερ] Η Kalypso Media έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay τρέιλερ μικρής διάρκειας, μέσα από το οποίο μπορείτε να δείτε όλα όσα έχει να προσφέρει το πολυαναμενόμενο Strategy. Το τέταρτο μέρος της σειράς -που αναπτύσσεται από την Kite Games- θα περιλαμβάνει εννέα Commanders, τρία campaigns με πάνω από 20 αποστολές και πάνω από 100 μονάδες. Στο multiplayer θα μπορείτε να παίξετε σε αγώνες με έως οκτώ παίκτες.

Το Sudden Strike 4 θα κυκλοφορήσει για PC και Mac στις 11 Αυγούστου, ενώ θα διατεθεί και για PS4 στις 15 του ίδιου μήνα.

Διαβάστε το review του Total War: Warhammer και συζητήστε για το Sudden Strike 4 στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 thanos21 (Level 3) 04/08/2016 22:01
Παιχνιδάρα, το περιμένω πως και πως!
#2 Blood Prince (Level 30) 05/08/2016 04:14
Πολύ ωραίο φαίνεται απο το βίντεο.Μου αρέσει που το συγκεκριμένο strategy είναι σχετικό με το β'παγκόσμιο πόλεμο και τα γραφικά φαίνονται πολύ καλά.
#3 Professor_Severus_Snape (Level 28) 19/08/2016 18:24
Μακάρι να είναι ένα παιχνίδι που θα κινηθεί άνω του 7,5. Λείπουν τα κλασικά RTS σήμερα.
#4 ashbringer (Level 25) 05/05/2017 09:14
Αρκετά αξιόλογο με πολύ ωραίο gameplay.
#5 kirgas (Level 9) 05/07/2017 22:36
Πάρα πολύ καλή σειρά παιχνιδιών το περιμένω πως και πως
#6 ashbringer (Level 25) 06/07/2017 09:04
Πολύ ωραίο το τελευταίο gameplay video.
Notification