Sim Junta

Hot
Στέφανος Λέγος
Στέφανος Λέγος

Στέφανος Λέγος  

Το ρεκόρ μου στα 100 μ. είναι 50 μ.
 
0.0 ()
1
Sim Junta

Sim Junta

Γίνετε δικτάτορας στο νέο Strategy της ελληνικής Icehole Games.

Ένα ιδιαίτερο Strategy με management στατιστικών μας παρουσιάζει η ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης Icehole Games.

Πρόκειται για το Sim Junta, στο οποίο αναλαμβάνετε το ρόλο ενός δικτάτορα με σκοπό να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την Risuena, μια τριτοκοσμική χώρα που διοικείτε. Ως επιτυχημένος δικτάτορας θα πρέπει με οποιοδήποτε κόστος να παραμείνετε στην εξουσία και φυσικά να φουσκώσετε τον λογαριασμό σας στις Ελβετικές τράπεζες. Στην πορεία της καριέρας σας θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε διάφορες αντίπαλες οργανώσεις και να ζυγίσετε έξυπνα τις σχέσεις σας με τους αμερικανούς οι οποίοι σας υποστηρίζουν περιμένοντας ανταλλάγματα, ενώ δε θα διστάσουν να σας προδώσουν με την πρώτη ευκαιρία.

Η αισθητική του Sim Junta μπορεί να θυμίζει ρετρό 16-bit games της εποχής του 80', όμως υπόσχεται αρκετό βάθος σε στρατηγικές επιλογές και αρκετές δόσεις χιούμορ. Δείτε το τρέιλερ:

Τέλος αξίζει να θυμίσουμε πως η Icehole Games ασχολείται με τον χώρο των management games από το 2000 και στο παρελθόν μας έχει προσφέρει επιτυχημένους τίτλους όπως τη σειρά World Basketball Manager και το World Basketball Manager Tycoon.

To Sim Junta κυκλοφορεί για PC, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του στο Steam.

Διαβάστε για το World Basketball Manager 2 αλλά και το review του World Basketball Manager 2009 και πείτε μας της άποψή σας για το Sim Junta σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Mystique (Level 23) 01/12/2015 20:53
Μπραβο, πολυ ενδιαφερον μου φαινεται. Μπορει να μην ειναι σαν το Tropico αλλα στηριζω την ελληνικη προσπαθεια για κατι αναλογο.
#2 Purified Water (Level 17) 01/12/2015 20:55
Φαίνεται παλιό στα γραφικά αλλά χαρίζει γέλιο από αυτά που είδα στο trailer.
#3 aims (Level 20) 01/12/2015 22:26
δειχνει ωραιο!
μακαρι να γiνει review!
Notification