• Ειδήσεις
  • Events
  • Google MM event: Χριστιάνα Θάνου, Μάνος Γρυπάρης, Αλέξανδρος Κοντοπίδης, Jeremy

Google MM event: Χριστιάνα Θάνου, Μάνος Γρυπάρης, Αλέξανδρος Κοντοπίδης, Jeremy

Hot
Users
Users

Users  

Users: Κάθε Κυριακή 18:00-19:00 στο Channel 9 (Live απ' το Gameworld.gr) και σε επανάληψη Δευτέρα στις 14:00 στο Youtube.com/Gameworldgr .
 
0.0 ()
1
Google MM event: Χριστιάνα Θάνου, Μάνος Γρυπάρης, Αλέξανδρος Κοντοπίδης, Jeremy

Google MM event: Χριστιάνα Θάνου, Μάνος Γρυπάρης, Αλέξανδρος Κοντοπίδης, Jeremy

Παρουσιάσεις για νέους YouTubers.

Στο event των Google, Media Markt και Digital Minds για τον διαγωνισμό "Real You. Reveal Yourself" έγιναν οι παρακάτω παρουσιάσεις προς νέους YouTubers και συγκεκριμένα τους 20 που πέρασαν στην τελική φάση. Βέβαια δεν ήταν όλοι τους...νέοι στο YouTube, καθώς ο Tsach που βρέθηκε στην 20άδα είναι ήδη έμπειρος YouTuber και μάλιστα οδεύει προς τους 70.000 subscribers. Επίσης, ορισμένοι εξ αυτών είχαν ήδη κανάλι για 1-2 χρόνια.

Δείτε τις παρουσιάσεις που έγιναν κατά σειρά από Μάνο, Χριστιάνα, Αλέξανδρο Κοντοπίδη (YouUp) και Jeremy. Κατά την διάρκεια των παρουσιάσεων θα μάθετε ορισμένα χρήσιμα πράγματα για το YouTube, συμβουλές και κυρίως τον τρόπο σκέψης μας, αλλά και περιστατικά που σίγουρα δεν γνωρίζατε. Πιστέψτε μας, όλες οι παρουσιάσεις έχουν το ενδιαφέρον τους για ξεχωριστούς λόγους.

Οι τυχεροί νικητές:
1)Natasha Kay
2)Bike Drifters
3)Επώνυμος Αλκοολικός
4)Γιάννης ο γιατρός

Οι 20 συμμετέχοντες που πέρασαν στην τελική φάση κερδίζουν συμβόλαιο συνεργασίας με την Digital Minds, αλλά και συνεργασία με την Media Markt σε μελλοντικές διαφημιστικές καμπάνιες. Οι 4 πρώτοι νικητές κερδίζουν όλα αυτά, συν ένα ταξίδι στο YouTube Space Studio στο Λονδίνο.

Έχετε οι ίδιοι ένα YouTube κανάλι; Διαφημίστε τα νέα σας βίντεο στο YouTube subforum του GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification