Inside

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
2
Inside

Inside

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας στο PS4. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/6/14] Η εταιρία ανάπτυξης ονόματι Playdead, που έγινε γνωστή από τον indie τίτλο Limbo, ετοιμάζει άλλο ένα σκοτεινό game που θα λέγεται Inside.

Το Inside είναι ένα 2D platform game, όπως και στο Limbo, μόνο που σε αυτή την περίπτωση τα γραφικά είναι πιο "τρισδιάστατα" με πιο πολύπλοκα backgrounds. Διαδραματίζεται σε έναν μουντό και ανιαρό κόσμο, όπου ένα παιδί διεισδύει σε ένα εργοστάσιο, μέσα στο οποίο οι σκυμμένοι εργαζόμενοι φαίνεται να έχουν χάσει κάθε συναίσθηση του περιβάλλοντος τους, λες και είναι ζόμπι. Μοιάζει πολύ με τους πρώτους Oddworld τίτλους αλλά σε πολύ πιο σοβαρή και σκοτεινή έκδοση.

Το Inside αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 για Xbox One αρχικά και στη συνέχεια για PC, PS3 και Xbox 360.

[UPDATE: 13/6/16] Το Inside, η νέα δημιουργία της Playdead, θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου στο Xbox One, όπως ανακοινώθηκε στην press conference που παραχώρησε η Microsoft στην E3 2016.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Playdead μας έχει παρουσιάσει στο παρελθόν το εξαιρετικό Puzzle/Platform Limbo, το οποίο μέχρι και σήμερα αποτελεί ένα από τα καλύτερα indie games όλων των εποχών. Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του Inside η Playdead σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε το Limbo εντελώς δωρεάν στο Xbox One. Μια ανάλογη προσφορά θα δούμε και στο Steam από τις 21 μέχρι και τις 22 Ιουνίου.

H Playdead πάντως είναι εξαιρετικά φειδωλή με τις πληροφορίες που αφορούν το Inside, καθώς το μόνο που γνωρίζουμε για την ώρα όσον αφορά το σενάριο του είναι ότι θα αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός νεαρού αγοριού, το οποίο μάχεται απέναντι στις σκοτεινές δυνάμεις που θέλουν να καταλάβουν τον κόσμο μέσα από μια σειρά πειραμάτων που πραγματοποιούνται πάνω στους ανθρώπους.

Το Inside θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου για Xbox One και στις 7 Ιουλίου για PC. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

[UPDATE 2: 21/6/16] Δείτε το gameplay video 10 λεπτών που κυκλοφόρησε για το Inside. Όπως θα παρατηρήσετε, έχουμε να κάνουμε με άλλο ένα Platform/Adventure, στο οποίο ο ήρωάς μας είναι αβοήθητος. Κοινώς, ζείτε μία Survival ιστορία στην οποία δεν επιτρέπεται η χρήση όπλων.

[UPDATE 3: 1/8/16 – Κυκλοφορία στο PS4] Το Inside που κυκλοφόρησε πρόσφατα για PC και Xbox One θα διατεθεί και για PS4.

Σήμερα το πρωί διέρρευσε η trophy list του Inside για το PS4, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο το Puzzle Platformer της PlayDead να κυκλοφορήσει και για PS4. Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές, φαίνεται πως το Inside θα διατεθεί τελικά και για την κονσόλα της Sony στα τέλη του Αυγούστου. Μέχρι αυτή την στιγμή, η εταιρεία ανάπτυξης δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες, παρόλα αυτά στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι θέλει το Inside να φτάσει στα χέρια όσων περισσότερων gamers είναι δυνατόν.

Το Inside κυκλοφορεί ήδη για PC και Xbox One από τις 7 Ιουλίου και 29 Ιουνίου 2016 αντίστοιχα. Αν ισχύουν οι φήμες, θα διατεθεί και στο PS4 στα τέλη Αυγούστου.

[UPDATE 4: 3/8/16 - Ημερομηνία κυκλοφορίας στο PS4] Το Inside θα κυκλοφορήσει για PS4 στις 23 Αυγούστου, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ.

Διαβάστε το review του Inside από τον Παντελή Δασκαλέλο και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic. Δείτε επίσης όλα όσα συνέβησαν στην press conference της Microsoft στην E3 2016.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 14/06/2016 11:12
Έχοντας παίξει το Limbo, μόνο το καλύτερο μπορώ να περιμένω από την Playdead. Φέτος συμπληρώνονται έξι χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε. Απλά ελπίζω το Inside να είναι λίγο μεγαλύτερο σε διάρκεια.
#2 mastrogas (Level 9) 25/06/2016 15:15
Μοιαζει αρκετα καλο οπως κ το limbo . Το περιμνενω πως κ πως .
#3 ashbringer (Level 25) 02/08/2016 07:28
Το καλύτερο indie μέχρι στιγμής μαζί με το Limbo.Περιμένου με να το δούμε και στο PS4.
Notification