Blade & Soul: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Blade & Soul: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Blade & Soul: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται τον Ιανουάριο του 2016.

Η NCsoft ανακοίνωσε ότι το Blade & Soul θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και την Αμερική στις 19 Ιανουαρίου 2016.

Το κορεάτικο Fantasy Martial-Arts MMORPG της NCsoft, που έχει αναπτύξει η Team Bloodlust, διατέθηκε τον Ιούνιο του 2012 στην Κορέα. Μετά από παραπάνω από τρία χρόνια, θα ανοίξουν και οι ευρωπαϊκοί του servers, σύμφωνα με την εταιρεία. Το Blade & Soul θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη διαθέτοντας επτά classes, 30 dungeons, level cap στο 45 και την level skill-based Arena.


Το διάστημα 20-24 Νοεμβρίου διαξάγεται και η τρίτη closed beta του παιχνιδιού, στην οποία μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω του επίσημου site. Εκεί μπορείτε να βρείτε και ένα από τα τρία Founder's Packs για να αγοράσετε, τα οποία σας δίνουν πρόσβαση σε όλες τις beta, head start τριών ημερών στο launch του παιχνιδιού, Premium Points, NCoins, Premium membership και διάφορα boosts για τους χαρακτήρες σας.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Blade & Soul και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Το Blade & Soul θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη για PC στις 19 Ιανουαρίου 2016.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Mystique (Level 23) 22/11/2015 21:10
Ωραιο μου φαινεται αλλα γιατι τοσο χαμηλο το level cap του. Εκτος αν ειναι δυσκολο και δινει λιγα xp οποτε κανεις αρκετο καιρο να φτασεις στην κορυφη. Αν ειναι σαν το Tera θα φτασω στο max σε 2-3 μηνες περιπου.
#2 supermario644ever (Level 20) 29/11/2015 22:31
Καλό αλλά για να δούμε τι μας επιφυλάσσει
Notification