BattleCrew: Space Pirates

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
BattleCrew: Space Pirates

BattleCrew: Space Pirates

Νέο online Platform Shooter.

Η Γαλλική Dontnod Eleven, παλαιότερα γνωστή ως Hesaw, αναπτύσσει ένα online Platform Shooter που θα μπει σύντομα σε early access στο Steam.

Ονομάζεται Battlecrew: Space Pirates, δεν έχει κάποια ομοιότητα με το...Battleborn και συνδυάζοντας δύο genres επιχειρεί να προσφέρει γρήγορη online δράση. Η early access θα κρατήσει 2-6 μήνες και η τιμή της θα είναι -ως συνήθως- χαμηλότερη από αυτή της τελικής έκδοσης.

H Dontnod Entertainment απλά συνεργάζεται με την Dontnod Eleven, χωρίς να εμπλέκεται πολύ στο κομμάτι του development. Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Το gameplay θα περιλαμβάνει side-scrolling δράση, έμφαση στο ανταγωνιστικό multiplayer μεταξύ παικτών, ξεχωριστές επιθέσεις και attributes για κάθε χαρακτήρα και...social στοιχεία. Πριν από τους αγώνες θα βγαίνετε με τους άλλους παίκτες σε ένα εικονικό μέρος, την Tortuga, όπου θα βρίσκετε άλλες ομάδες για να παίξετε ως αντίπαλοι, θα κοιτάτε τα leaderboards και θα μπαίνετε σε challenges. Επίσης, στην πορεία όσο παίζετε θα ξεκλειδώνετε χαρακτήρες, περιβάλλοντα και game modes κερδίζοντας διάφορα group events.

Συζητήστε για το Battlecrew: Space Pirates σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Skateboarder (Level 7) 03/08/2016 01:15
Πολύ ωραίο το trailer θα περιμένω την τελική έκδοση για αγορά.
#2 geololj (Level 28) 03/08/2016 03:55
Μου θυμίζει Smash Bros... on steroids, οπότε μου αρέσει ήδη.
#3 ashbringer (Level 25) 03/08/2016 08:18
Πολύ ωραία κίνηση οι χαρακτήρες και το shooting κομμάτι αρκετά διασκεδαστικό.
Notification