Steam Guard mobile authenticator

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Steam Guard mobile authenticator

Steam Guard mobile authenticator

Για Android και iOS συσκευές.

Η Valve αποφάσισε να ακολουθήσει την τακτική της Blizzard για να εξαλείψει τα φαινόμενα hacking, ετοιμάζοντας το Steam Guard, έναν mobile authenticator που θα υποστηρίζει επαλήθευση μέσω κινητού κατά το login σας, ώστε ο λογαριασμός σας να είναι 100% ασφαλής.

Μέχρι σήμερα υπήρχε ούτως ή άλλως η δικλείδα ασφαλείας με τον κωδικό που έστελνε η Valve στο email σας, όταν προσπαθούσατε να συνδεθείτε από νέα συσκευή. Με το Steam Guard η ασφάλεια προχωράει ένα επίπεδο πιο πάνω. Όσοι θέλετε να το δοκιμάσετε, μπείτε στην beta μέσω του Steam Community group. Το Android app είναι διαθέσιμο, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και το αντίστοιχο για iOS.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Battle.net έχει κι αυτό με την σειρά του Authenticator και σε περίπτωση που δεν το έχετε εγκαταστήσει τότε οι hackers μπορεί να κάνουν...πάρτι στο account σας! Πρόπερσι είχα βρει το account μου hacked, το support δεν απαντούσε και αναγκάστηκα να καλέσω την Blizzard. Όταν κατάφερα να συνδεθώ έξι μήνες μετά, βρήκα έναν τούμπανο χαρακτήρα στο Diablo 3, του οποίου το level έχω ήδη ξεχάσει. Να 'ναι καλά ο Κινέζος farmer που μου τον έφτιαξε για να τον παραλάβω έτοιμο.

Ούτως ή άλλως όμως, το σύστημα της Valve με την επαλήθευση μέσω email είναι ήδη ασφαλές.

Διαβάστε ακόμη για την επιστροφή χρημάτων στο Steam.

Γράψτε το Steam ID σας σε αυτό το forum topic. Μιας και κυκλοφόρησε το Grand Theft Auto 5 στα PC παίξτε εδώ με τα υπόλοιπα μέλη του GameWorld.gr.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Agisilaosss (Level 21) 16/04/2015 17:16
Δεν το ηξερα αυτο για το authenticator Μανο..Εχουμε link για το Battle net γιατι κατεβασα ενα αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτο...Και αν ειναι αυτο ποια αμριβως ειναι η χρηση του...;;; Το ξερω οτι ειναι πολλα τα ερωτηματα οποτε αν υπαρχει αντιστοιχο forum topic παρεπεμψε με να τα κανω εκει..
#2 CaptainFord (Level 2) 16/04/2015 17:48
H δικλείδα ασφαλείας που λετε ειναι το Steam Guard .... δεν φτιαχτηκε τωρα απλα απο οτι καταλαβα τωρα εβαλαν να κανεις και επαληθευση απο το κινητο!
Notification